aikat90 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΝ QOUATUM 30 ΚΑΙ ΤΟ SEAGATE 6.4 ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ<BR>ΜΗΤΡΙΚΗ QDI<BR>ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL 1000<P>ΣΤΟ ΑΛΛΟ IDE ΕΧΩ ΔΥΟ CDROM<p>[ 18-06-2001: Message edited by: aikat90 ]
M.electronic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Εχεις ελεχξει τα jumpers για να δηλωσεις ποιος ειναι master και ποιος slave?Εαν ναι δοκιμασε να τους συνδεσεις σε διαφορετικα<BR>IDE στην motherboard.
Miltiades Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το DMA για το μεγάλο δίσκο;Αν ναί απενεργοποίησετο απο My Computer -> Δεξί κλικ Properties -> Device Manager -> διάλεξε τον δίσκο σου με διπλό κλίκ -> Settings -> uncheck DMA
subzero Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Min bazeis kai tous dyp diskous sto idio IDE me to idio kalodio...!!!Xorise tous i an thes dilose ton ena CS (Cable Select) kai ton allo Master...!!!<P>Mporei na lyseis to problima...!!!<BR>
CONAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 dokimase na peiramatisteis me tous diskous se kanenos filou sou to pc....an doulepsoune kanonika tote prepei na alla3eis to motherboard...Yparxei periptwsh ta kanalia tou board sou na einai xalasmena kai giayto na antidroun etsi oi diskoi....
marios1957 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 Μια ιδεα,απο το bios να δηλωσεις auto τις επιλογες,γιατι προφανως ο μεγαλος ειναι ultra ata 66(?) και ο μικρος ισως lba...Γιαυτο ισως και τα προβληματα συγχρονισμου μεταξυ τους.Οπως το καταλαβαινω εγω,σαν να συνταξιδευουν ενα παπι με ενα καυλογκαζο γιαπανι καμποσων RRRR...Φυσικο ειναι...<P>LoL!
agpr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2001 Στην περίπτωση που έχεις 815 chipset,(ίσως) χρειάζεται να βάλεις το intel ultra ata storage driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.