Προς το περιεχόμενο

Δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών να βάλω...

EndlessNameless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια γιατί το καταρραμένο αυτό μηχάνημα δε σηκώνει τίποτα. Διαβάζω όμως κριτικές και θέματα για παιχνίδια, βλέπω βιντεάκια και screenshots και γενικά χωρίς να παίζω καθόλου έχω μια ιδέα για το τι κυκλοφορεί. Ίσως έφτασε η ώρα να κολλήσω και 'γω (με μια μικρή επιφύλαξη πάντως λόγω ελαφρού motion sickness...). :P

@GeorgeMan

*sigh* Τόσοι παράγοντες να λάβω υπόψιν! Θα το σκεφτώ (κι άλλο) το ζήτημα. Τζάμπα είναι εξάλλου να κοιτάς και να μην αγοράζεις :P

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι οντως! Κι εγω κανω ''ερευνα αγορας'' κατι αιωνες πριν αγορασω κατι...

Καιρος να μπεις κι εσυ στο τρυπακι ''games σε pc''.

Ειναι αλλη φαση παντως. :) Αμα παιξεις κανα ωραιο game (που να αρεσει σε εσενα εννοώ), τοτε κολλας...

Δημοσ.

EndlessNameless άδραξε τη μέρα, πάρε μια 8800gts 320mb :)

johny4 λεπτοί λαιμοί μπουκαλιών πχ αν έχεις πολύ γρήγορη κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τόσο γρήγορα τα frames που μπορεί η κάρτα σε φρενάρει, κοινώς έχεις bottleneck

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι οτι ειτε παιρνεις την 8800γτσ 320

με 17' η 19' οθονη η καρτα ειναι εξεραιτικο value στα 280ευρω και με ευκολο ο/c πλησιαζει τη gtx

ειτε περιμενεις για τις 8600 που βγαινουν σε πανω κατω 2 βδομαδες ειναι λαθος να τρεξεις να παρεις την χ1950προ σημερα

Δημοσ.

Ναι ομως θα τη σηκωσει ο επεξεργαστης μου αυτη την καρτα??

Η θα την παρω και δε θα βλεπω ουτε τα μισα απαυτα που προσφερει??

Δημοσ.

μαλιστα, μιλαμε για τις τραγικες διαφορες των 70 vs 75 fps

μια χαρα θα λειτουργησουν ολα και τιποτα δε θα εκραγει...μην ξεχασεις να τερματισεις το ΑΑ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...