Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με partition

ninjuice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να δημιουργησω ενα δευτερο partition για αρχεια βιντεο,μουσικης κλπ,ποσο χωρο πρεπει να διαθεσω κατα τη γνωμη σας για το λειτουργικο:confused: ?:confused: Ο δισκος μου ειναι 250 gb,ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας...:-P :-P :-P

Δημοσ.
Σκεφτομαι να δημιουργησω ενα δευτερο partition για αρχεια βιντεο,μουσικης κλπ,ποσο χωρο πρεπει να διαθεσω κατα τη γνωμη σας για το λειτουργικο:confused: ?:confused: Ο δισκος μου ειναι 250 gb,ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας...:-P :-P :-P

2Gb to leitourgiko + 4-5 Gb toulaxiston to page file. Vale twra k kamia 15-20 Gb gia ta poloipa programmta k einai mia xara. Tha s elega na valeis kalytera 40Gb to C: k ola ta ypoloipa sto D:/

Gia tin akrivia kane ena disko Z: (poli to goustarw to Z, esi vale oti gramma thes :P) to D kanto 80Gb kai vale ola ta games, kai ta ypoloia pragmata sto Z:/ An kai kalytero einai na exeis 3exwristous sklirous para partitions. An de se peirazei oikonomika tha s elega na dwseis 50 euro gia enan 160ari k perna ekei oti thes.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια!

:-P

Desolator δε με βλεπω να παιρνω τωρα δισκο αλλα στο μελλον μου φαινεται η ιδανικη λυση,οποτε τωρα θα διαθεσω 40-50 giga και θα ειμαι τζι τζι με το λειτουργικο

ΤHANX και παλι:razz: :-P :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...