Garrett Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εχω ενα Fujitsu Siemens με Intel Centrino Duo, Windows Xp και Nvidia GeForce 7600 Go! Το προβλημα 3εκινησε οταν στο 90% των παιχνιδιων μου εβγαζε... λαθη στα γραφικα Λα8η του στυλ λα8ος textures, πολυγωνα εκει που δεν υπαρχουν... πολυ εκνευριστικο και οχι ευκολο να το περιγραψω. Ενιγουει, η πρωτη μου σκεψη ηταν να αναβα8μισω Driver της Nvidia,ετρε3α το .exe (εκδοση 84.63) γιατι οπως με πληροφορισαν τα windows κατα την εγκατασταση "O εντοπισμος προγραματων οδηγησης που ειναι συμβατοι με το υλισμικο (γκρρρ τα ελληνικα windows) που δια8ετεται αυτη τη στιγμη δεν ειναι δυνατος απο το προγραμμα αρχικης ρυ8μισης Νvidia. Η εγκατασταση 8α τερματιστει τωρα." Αυτο ειναι ενα δειγμα των προβληματων που παρουσιαζει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Κατ αρχας καλωσηλθες. Απ'οτι βλεπω αυτοι οι drivers ειναι οι νεοτεροι για τη vga σου. Οταν λες υλισμικό μαλλον θα εννοεις υλικό. Αυτα τα textures που φαινονται ειναι οντως ΠΟΛΥ σπαστικα.... Μου μυριζει γενικα προβλημα vga... Θερμοκρασιες ελεγξες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.