Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να αφήσω τη SONY CRT μου?

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μία CRT SONY G200 17'' sta 1024 x 768 100hz. Την έχω εδώ και 7 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος. Πριν την αγοράσω θυμάμαι ότι αρκετές οθόνες κουράζανε τα μάτια μου εκτός από τις SONY.Δεν το μετάνιωσα. Τόσα χρόνια ποτέ δεν κουράστηκα, όσο και αν έλιωνα. Εδώ και 3 χρόνια έχω κάνει και lazer στα μάτια και πάλι καμία κούραση. Έχω δει αρκετές TFT και μου αρέσουν γιατί πιάνουν λίγο χώρο και μπορώ να πω και ότι τελευταία χρόνια απεικονίζουν τα χρώματα φανταστικά! Η αδερφή μου έχει ήδη μια 15'' TFT, αλλά είναι από τις πρώτες που βγήκαν και δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης για τη τρέχουσα τεχνολογία. Διαβάζοντας σχόλια παντού συνειδητοποίησα, μετά λύπης, ότι οι TFT οθόνες έχουν ΑΚΟΜΑ αρκετά προβλήματα όπως input lag, ghosting. Επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις αναλύσεις (diablo 2 se 800 x 600) και γενικά το πρόβλημα με τα ftps. Είναι θλιβερό να βλέπω ότι μετά από 7 χρόνια η τεχνολογία πήγε ΠΙΣΩ αντί για εμπρός. Το κακό είναι ότι οι TFT μου αρέσουν, ειδικά οι wide. Τι να πω, από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω κανά 2 χρονάκια ακόμα. Ελπίζω να αντέξει η οθόνη μου η οποία έχει βγει σκυλί. Τι πιστεύεται? Αναφέρομαι σε όσους βρίσκονται σε παρόμοιο δίλημμα!

Δημοσ.

φίλε είμαι λάτρης τη CRT τεχνολογίας έχοντας και εγω αρκετές απο αυτές με αγαπημένες την G200 και την G220 της SONY που επίσης είμαι καταευχαρηστημένος κτλ...! Όμως παραλληλα εδω και 3 χρόνια δουλευω με πολλές tft και μάλιστα όχι απο τα ακριβά (ανά εποχή πάντα) μοντέλα.

Μάρκες που δοκίμασα είναι οι εξής : LG, BELINEA, SAMSUNG, VIEWSONIC, SONY, PHILIPS, HP, NEC, SHAMPO, BENQ

Σε καμία μα καμία δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα!κανένα απο αυτά που αναφέρεις πιο πάνω, που δεν έχεις άδικο γράφονται σε μερικά site, ομως αυτα πιστευω οτι δεν ισχυουν πια. Στο 1 απο τα πολλά PC που έχω, έχω μια viewsonic 22" εδώ και 3 μήνες κοντά και μπορώ να πω οτι είμαι πανευτυχής με τις επιδόσης της! είμαι χρήστης που κάνω τα πάντα που έχουν να κάνουν άμεσα με την οθονη (pdf reading, gaming, multimedia, movies)

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως!

Αμα παρεις μια 19+ TFT, μαλλον στην αρχη θα χαζευεις απλά το πώς κουνιεται το ποντικι...

εγω αυτο εκανα μετα απο μεταβαση απο καλη 15" CRT και μετρια 17" LCd...

Δημοσ.

ειχα την SONY G 220. μαλιστα παιζει να ηταν το τελευταιο κομματι στην Ελλαδα. την ειχα παρει πριν απο 5 χρονια 550 ευρω τοτε. την θεωρω μια απο τις καλυτερες οθονες που εχω καθησει μπροστα.

την εδωσα ομως πριν απο 7 μηνες για μια TFT μιας και ηθελα κατι ποιο μεγαλο και φυσικα κατι οχι τοσο ογκωδες.

η ερωτηση στο αν θα πρεπει να παρεις καποια αλλη ειναι σχετικη.... ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων και τιποτε παραπανω. προσωπικα δεν το μετανιωσα μιας και δεν παιζω τοσο πολυ παιχνιδια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

kala pigaine pare mia apple kai tha me thymitheis.....

oles oi megales etaireies diafimizoun to FullHD kai trixes katsares, kai i Apple CInema einai idi sta 1920p ;p

Pragmatika, pigaine des tin kai tha katalabeis ti paei na pei othoni....

Δημοσ.
φίλε είμαι λάτρης τη CRT τεχνολογίας έχοντας και εγω αρκετές απο αυτές με αγαπημένες την G200 και την G220 της SONY που επίσης είμαι καταευχαρηστημένος κτλ...! Όμως παραλληλα εδω και 3 χρόνια δουλευω με πολλές tft και μάλιστα όχι απο τα ακριβά (ανά εποχή πάντα) μοντέλα.

Μάρκες που δοκίμασα είναι οι εξής : LG, BELINEA, SAMSUNG, VIEWSONIC, SONY, PHILIPS, HP, NEC, SHAMPO, BENQ

Σε καμία μα καμία δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα!κανένα απο αυτά που αναφέρεις πιο πάνω, που δεν έχεις άδικο γράφονται σε μερικά site, ομως αυτα πιστευω οτι δεν ισχυουν πια. Στο 1 απο τα πολλά PC που έχω, έχω μια viewsonic 22" εδώ και 3 μήνες κοντά και μπορώ να πω οτι είμαι πανευτυχής με τις επιδόσης της! είμαι χρήστης που κάνω τα πάντα που έχουν να κάνουν άμεσα με την οθονη (pdf reading, gaming, multimedia, movies)

Χρειάζεται να κάνω degauss στην οθόνη μου συχνα και γιατί χρειάζεται αυτό?

Δημοσ.

Αφού έβγαλα τα μάτια μου για χρόνια μπροστά σε 15" CRT της κακιάς ώρας, πριν 1,5 χρόνο πήρα μία 19" CRT Philips και μπορώ να πω πως ήταν εντυπωσιακή η βελτίωση στην απεικόνιση. Παρ'όλα αυτά, έχοντας δει από κοντά πρόσφατα μοντέλα 19" TFT και δεδομένου ότι στο PC γράφω κυρίως κώδικα και έχω παρατήσει τα παιχνίδια προ πολλού, νοιώθω επιτακτική την ανάγκη σύντομα να κάνω κι εγώ τη μετάβαση...

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος μιας Sony Trinitron Multiscan E250 (17"). Ευχαριστώ την τύχη μου που δεν έχει χαλάσει...

Flat, καταπληκτικά χρώματα, ξεκούραστη, άπαικτη!!!

Δημοσ.

Εγώ χτύπησα μια από τις τελευταίες 22άρες CRT Philips και δεν την αλλάζω με τίποτε.Αναγκαστικά χρησιμοποιώ και μια 17άρα Philips σε εφαρμογή που δεν μπορεί να μπει CRT, αλλά μπροστά στην 22άρα τη CRT είναι απλώς ένα ρημάδι.Σε σύστημα ξαδέλφου που χρησιμοποιώ επίσης συχνά παίζει κι άλλη τεράστια CRT και θεωρώ ότι δεν παίζεται με τίποτε από TFT της οκάς.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι η sony σταμάτησε την παραγωγή οθονών για απλούς χρήστες. Βγάζει μόνο επαγγελματικές (ιατρικά εργαλεία κτλ)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...