Προς το περιεχόμενο

Κινδυνοι σε μαχη σωμα με σωμα.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, δε γίνονται και κάθε μέρα αυτά...

Το θέμα είναι ένα πιστεύω. Να μη προκαλούμε, όσα νεύρα και να έχουμε.

Δεν είναι ανάγκη να ξεσπάμε με αυτό τον τρόπο (ξύλο με τη μια δηλαδή).

Κάνε και λίγο τον (η λέξη με τα 3 Α), μη πέφτεις στο επίπεδό του/τους.

Υ.Γ. Υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση στο σενάριο που ανέφερες παραπάνω.

Σου πετάνε προστυχιές για τη κοπέλα σου, τους γράφεις στα @@ σου και όλο το βράδυ έχεις γκρίνια από αυτήν. Σου γυρνάν το μυαλά και της σπας τα μούτρα!!! :P

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα δεν γίνονται αυτά καθημερινά.

Τα υπερβολικά παραδείγματα όμως είναι πολύ καλά για να γινόμαστε κατανοητοί σε αυτά που λέμε.

Οι καυγάδες με αγνώστους είναι τόσο επικίνδυνοι όσο επικίνδυνοι είναι οι μέν ή οι δέν.

Επειδή εγώ πλακώνομαι με χέρια και πόδια, δεν μπορώ να περιμένω ότι ο άγνωστος απέναντί μου όταν τα βρεί σκούρα δεν θα μπήξει ένα μαχαίρι ή ένα σπασμένο μπουκάλι στο μάτι μου.

Τα έχω δεί αυτά τα πράγματα από κοντά και δεν είναι καθόλου αστεία.

Και όπως είπα και πρίν, ο καυγάς είναι η τελευταία λύση στην οποία θα πρέπει να καταφεύγουμε, όταν πλέον θα έχουν εξαντληθεί όλες οι προηγούμενες οδοί.

Δημοσ.

Σκηνικό no1

Πριν μερικά χρόνια στο λουτράκι, σε μια BMW είναι 4 πολίστες (όλοι νομίζω ξέρετε τι σωματοδομή έχουν οι πολίστες). Σε μία διασταύρωση γίνεται μία μανούρα με ένα LADA. Οι πολίστες κατεβαίνουν να πουλήσουν τσαμπουκά. Από το LADA βγαίνουν 4 ρωσοπόντιοι από αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κλαρκ. Το τι βρωμόξυλο φάγαν οι πολίστες ούτε που περιγράφεται...

Και για όσους βλέπουν 24 κ prison break : σε πιθανή μάχη σώμα με σώμα Jack Bauer vs Lincoln Βarrows πόσες θα μάζευε ο Link the sink???

Σκηνικό no2

Πριν λίγες μέρες έγινε χοντρός καυγάς (γύρω στα 30 άτομα) στο κεντρικό πάρκο του Άργους. Αλβανοί vs Γύφτοι. Έπεσε το ξύλο της αρκούδας από διάφορους τσαμπουκάδες της περιοχής μέχρι που εμφανίστηκε ένα Datsun με δύο γύφτους με καραμπίνες...Λάκισαν ΟΛΟΙ.

Ηθικό δίδαγμα....και 10 μαύρες ζώνες να είχα, εάν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα έβγαιναν όπλα (και εγώ ήμουν άοπλος) θα την έκανα με ελαφρά. Η ζωή μου είναι πιο σημαντική από τον εγωισμό μου.

Τώρα όσον αφορά τα φάρμακα και τα διάφορα βελτιωτικά, όποιος νομίζει ότι μπορεί να πάει ενάντια στη φύση είναι χαμένος από χέρι.

Johnx2 νομίζεις ότι επειδή διάβασες 5 βιβλία έγινες αθλίατρος - προπονητής? Ο καιρός των αυτοδίδακτων - εμπειροτεχνών έχει περάσει προ πολλού...Η υγεία δεν είναι core2duo που άμα τον κάψεις από το πολύ O/C θα σκάσεις άλλα 300 ευρώ να πάρεις άλλον...

Δυστυχώς αυτό μας έχει φάει στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι μηχανικοί, γιατροί, προπονητές, δικαστές, δημοσιογράφοι...Ό,τι δηλώσουμε είμαστε...

Δημοσ.
Johnx2 νομίζεις ότι επειδή διάβασες 5 βιβλία έγινες αθλίατρος - προπονητής? Ο καιρός των αυτοδίδακτων - εμπειροτεχνών έχει περάσει προ πολλού...Η υγεία δεν είναι core2duo που άμα τον κάψεις από το πολύ O/C θα σκάσεις άλλα 300 ευρώ να πάρεις άλλον...

αν νομιζεις οτι μεσα σε 10 χρονια εχω διαβασει 5 βιβλια εισαι γελασμενος δυστηχως, με τους ανθρωπους που εχω μιλησει και αναλυσει καταστασεις επι του θεματος ουτε στον υπνο σου δεν τους φανταζεσε.

οπωτε μην με κρινεις βαση των πιστευω σου, επισης εγω προσωπικα δεν δειλωνω τιποτα. Εσυ βαζεις τιτλους

επισης γνωστη μιας καταστασης δεν σε κανει το χαρτι παντα, αλλα πολλες φορες οι εμπηριες και αυτα τα οποια εχεις βιωσει κατα την διαρκεια της ζωη σου, υπαρχουν γιατροι με πτυχεια που ουτε τα DEPON δεν ξερουν.

Δημοσ.
αν νομιζεις οτι μεσα σε 10 χρονια εχω διαβασει 5 βιβλια εισαι γελασμενος δυστηχως, με τους ανθρωπους που εχω μιλησει και αναλυσει καταστασεις επι του θεματος ουτε στον υπνο σου δεν τους φανταζεσε.

JohnX2 είσαι 25 χρονών...μου λες δηλαδή ότι διαβάζεις ιατρικά βιβλία από τα 15 σου?και ότι ήσουν σε θέση να κατανοείς σε αυτή την ηλικία φαρμακολογία?

οπωτε μην με κρινεις βαση των πιστευω σου, επισης εγω προσωπικα δεν δειλωνω τιποτα. Εσυ βαζεις τιτλους

είπες όμως ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά του αθλιάτρου. όπως και την δουλειά του μηχανικού. και μπορεί να μην μπορώ να κρίνω την επιστημονική ακρίβεια των όσων λες εδώ, αν το πάω με βάση τις αναλύσεις σου περί της επίδρασης του μαύρου χρώματος στην απαγωγή της θερμότητας στην εξαναγκασμένη συναγωγή είμαι σίγουρος για την επιστημονική ορθότητα (sic) των γραφομένων σου

επισης γνωστη μιας καταστασης δεν σε κανει το χαρτι παντα, αλλα πολλες φορες οι εμπηριες και αυτα τα οποια εχεις βιωσει κατα την διαρκεια της ζωη σου, υπαρχουν γιατροι με πτυχεια που ουτε τα DEPON δεν ξερουν.

αλήθεια? να τον καταγγείλεις στον ιατρικό σύλλογο τότε.

(μεταξύ μας θεωρώ αδύνατο ένας τόοοσο πολυδιαβασμένος άνθρωπος να κάνει 10 ορθογραφικά λάθη/παράγραφο)

Δημοσ.
Δεν ήθελα να γίνω προκλητικός, ούτε να προσβάλλω τον 1980.

Όλοι μας έχουμε τα προσωπικά μας βιώματα και από αυτά δημιουργείται η αντίληψή μας για το γύρω μας κόσμο. Δεν μπορούμε όμως να απορρίπτουμε τα βιώματα άλλων επειδή έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι τα ξέρουμε εμείς τα πράγματα καλύτερα.

Για εμένα, ο 1980, με βάση πάντα αυτά που λέει, ήταν απλά τυχερός στους καυγάδες του μέχρι στιγμής.

Και δεν υπάρχει πιό αφελές πράγμα από το να πέσεις με τα μούτρα σε ένα καυγά ενώ δεν σε παίρνει, από εγωισμό και περηφάνια. Ειδικά αν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάς δίπλα σου και οι οποίοι μπορεί να κινδυνέψουν.

Πιστεύω ότι απόψεις σαν του 1980 (δεν αφήνω το έδαφός μου, πέφτω στο καυγά και ας μή με παίρνει), πηγάζουν από έλειψη αυτοπεποίθησης για το άτομό του.

επειδη τωρα διαβασα ολα οσα εγραψες για μενα θα σου πω οτι δεν παρεξηγω

τιποτα διοτι απλα κανεις εικασιες. δεν ειπα οτι κυνηγαω τους καυγαδες απλα

μερικες φορες βρισκεσε μεσα στον καυγα θελοντας η μην. το οτι δεν κανω

πισω δεν το νοιωθω ως ελειψη αυτοπεποιθησης και καταρχας

αυτοπεποιθηση ως προς τι αν βαραω καλυτερα απο τον αλλον απλα αρνουμε

να κανω πισω γιατι απλα ετσι ειμαι πεισματαρης μεχρι αηδιας. προφανως και

ειμαι πολυ τυχερος που δεν μου εχουν ανοιξει το κεφαλι δεν το παιζω ιστορια

ουτε μου αρεσει η βια η τιποτα αλλο σου λεω απλα πως λειτουργω με το

ενστικτο. τωρα αν με ξερεις καλυτερα απο εμενα να ερθω να μου κανεις

ψυχαναλυση ξερω γω. και δεν αποριπτω τιποτα απο ολα οσα λες. απλα ο καθενας λειτουργει διαφορετικα. να σου δωσω και ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα

προσφατο ξημερωματα στην ακαδημιας περιμενω ταξι με μια φιλη μου. σταματαει ενα αυτοκινητο με πεντε τυπαδες και της λενε ποσο παει? πλησιαζω στο αυτοκινητο

πολυ ηρεμα και του λεω κατεβα κατω να σου πω εγω ποσο παει. παγωσε και σηκωθηκε και εφυγε. δηλαδη τι να εκανα να το βουλωνα αφου δεν μπορω να ακουω

να προσβαλουν την φιλη μου η τους φιλους μου εξοργιζομαι. με ποιο δικαιωμα δηλαδη? και παλι προφανως ειμαι τυχερος γιατι θα τις μαζευα αλλα αυτο δεν μπορουσε

να περασει ετσι.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Είμαστε μια παρέα 150 ατόμων και έχουμε ενα ραντεβού αύριο το μεσημέρι στην Λεωφόρο Ποσειδώνος με μια αντίστοιχη παρέα ωστέ να ανταλλάξουμε απόψεις , προβληματισμούς , ιδέες και πρακτικές σχετικά με τις μάχες σώμα με σώμα.

Παρακαλώ να δώσετε περισσότερες ιδέες και συμβουλές...

ΥΣ. τα μαχαίρια στις μάχες σώμα με σώμα επιτρέπονται?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικά φίλε να ξέρεις ότι έχοντας αποκομίσει και αρκετές εμπειρίες από τα γήπεδα, ο όχλος είναι αυτός που βοηθά να εκτονωθεί η κάθε κότα.

Ένας-ένας μόνος του όλοι αυτοί δεν είναι ούτε μισή σφαλιάρα ο καθένας.

Αλλά γενικώς το γεγονός ότι ανοίγουν μεταξύ τους τα κεφάλια τους βολεύει πολύ κάποιους άλλους που βλέπουν τα δικά τους τα κεφάλια να γλυτώνουν.

Έτσι για την εξουσία ο χουλιγκανισμός είναι σαφώς προτιμότερη λύση από τον εμφύλιο πόλεμο.

Δημοσ.

Σε φαση 1 με 1 που ερχεται ο αλλος(πιθανως με μαχαιρι) στο ξεκαρφωτο π.χ για να σε ψυρισει : Κλωτσια στα αρχιδια & τρεξιμο. Μπορει να ακουγεται πουστικο αλλα στο δρομο τα παντα επιτρεπονται (λες και ο αλλος που ερχεται με μαχαιρι εχει τιμη).Και ντερεκι 2μετρος φετες να ειναι ο αλλος ε στα ρχιδια θα πονεσει (εκτος αν ειναι shaolin kung-fu φαση και εχει εκπαιδευτει να τρωει και εκει κλωτσιες χωρις να ποναει, που δεν το νομιζω...)

Τεσπα και εγω ειμαι της πιο πασιφιστικης αποψης η οταν ο αλλος ψιλοψαχνεται απαντω ηρεμα & με χιουμορ.. Γενικως παντως δεν μου εχει τυχει ποτε να μου τσαμπουκαλευτουν

(μεταξύ μας θεωρώ αδύνατο ένας τόοοσο πολυδιαβασμένος άνθρωπος να κάνει 10 ορθογραφικά λάθη/παράγραφο)

Εν μερει εχεις καποιο δικιο παντως γνωριζω ανθρωπο που εχει μελετησει παρα πολυ & γενικα ειναι του διαβασματος αλλα ειναι(ηταν, πλεον οχι τοσο) αρκετα ανορθογραφος. Τεσπα δεν πρεπει η ορθογραφια να ειναι κριτηριο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις πιο πριν αλλα πολυ επικινδινο σημειο ειναι η καροτιδα γτ μπορει να θριματιστει ευκολα

Δημοσ.

Μαγκες το θεμα ειναι οπως ειπαν και οι ποιο πολλοι να μην γινεται καν το χουνερι...ειμαι σε σκηνικο με εναν ψευτομαγκα και εκει που παω να του σκασω μπουκετιδη σκανε γυρω μου αλλοι 5 ...εν αξιζει...τωρα για ληστειες κλπ κυριως για πιτσιρικαδες βεβαια επειδη κ γω 18 χρονων ειμαι οποτε γυρναω εχω στην μια τσεπη του μπουφαν τα κλειδια με μπρελοκ αλυσιδας :P και στην αλλη τσεπη ενα spray για graffiti ετοιμο για χρηση σε προσωπο κυριως ;)!Τωρα κατι αλλο...να ξερετε οτι μαχαιρι για να βγει σε τσαμπουκα δεν βγενει για πλακα...διοτι αυτος που ειναι απεναντι προκειμενου να αμυνθει μπορει να παρει ενα καδρονι και να το κερασει σε καμοια μαπα!...προσοχη παιδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...