Προς το περιεχόμενο

Κινδυνοι σε μαχη σωμα με σωμα.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα αναβολικα ειναι 100% παρανομα για προσωπικη χρηση. για ιατρικους σκοπους ειναι φυσικα 100% νομιμα και σε πολλες καταστασεις εχουν σωσει ανθρωπινες ζωες. στον 2τερο παγκοσμιο πολεμο σχεδον ολοι οι στρατιωτες καναν χρηση στανοζολολης για να μπορει ο οργανισμος να κανει αναβολισμο (ο αναβολισμος ειναι φυσικη λειτουργια του οργανισμου) και να αντεχουν στις συνθηκες του πολεμου, οι δε τραυματιες οι οποιι ειχαν χασει ποδια και χερια το τι ερυθροποιητινη επερναν δεν λεγετε!!!!(π.χ. μετα απο ενα τροχεο δυστηχημα οπου ο οργανισμος εχει χασει π.χ. 800ml αιμα η ερυθροποιητινη ειναι σωτηρια λυση για να κρατηθεις στην ζωη σε συνδιασμο παντα με την μεταγγιση αιματος!!)

αλλωστε και αυτα φαρμακα για ανθρωπους ειναι... φυσικα δεν προκειται κανενας φαρμακοποιος να σου δωσει τετοιες ουσιες ετσι απλα χωρις συνταγη γιατρου...

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1980 +1 απο μένα, έχοντας αρκετά χιλιόμετρα σε καβγάδες απο πιτσιρικάς μπορώ να πω οτι το look του άλλου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω σε καβγά.

Προσωπικά εμένα σε καβγά μου έχουν βγάλει μαχαίρι 3 φορές (ήμουν αμυνόμενος και στις 3) και το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι απλά ήμουν τυχερός (βοηθάει το να ξέρεις μια πολεμική τέχνη βέβαια), όταν όμως μου έκατσε φάση όπου βγήκε κουμπούρι....απο τότε μακρυά και ας με πούνε και κότα.

Δημοσ.
1980 +1 απο μένα, έχοντας αρκετά χιλιόμετρα σε καβγάδες απο πιτσιρικάς μπορώ να πω οτι το look του άλλου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω σε καβγά.

Προσωπικά εμένα σε καβγά μου έχουν βγάλει μαχαίρι 3 φορές (ήμουν αμυνόμενος και στις 3) και το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι απλά ήμουν τυχερός (βοηθάει το να ξέρεις μια πολεμική τέχνη βέβαια), όταν όμως μου έκατσε φάση όπου βγήκε κουμπούρι....απο τότε μακρυά και ας με πούνε και κότα.

ε μα θα τρελαθουμε εντελως καλιστεια του αντ1 ειναι ο τσαμπουκας η μου

φαινετε ο κωστοπουλος την εχει κανει πολυ καλα την δουλεια τελικα.

Δημοσ.
Ρε παιδια ελεος δεν στο INSOMNIA CLUB ειμαστε οχι στο FIGHT CLUB.... STREET FIGHΤ θα κανουμε??

αν απευθηνεσε σε μενα βλεπεις οτι μιλαω πολυ ψυχραιμα και προσεχω το

λεξιλογιο μου. εγω συμβουλευτικα μιλαω αμα δεν καταλαβαινει ο αλλος τι να του

κανω λοβοτομη.

Δημοσ.

1980 είσαι αρκετά υπερβολικός σε αυτά που λές.

Αυτό που έγραψε ο Lafas1987 ισχύει και το βίωσα και εγώ πρίν πολλά χρόνια. Πολλοί από τους ψευτοτραμπούκους ψάχνουν τα εύκολα θύματα κρίνωντας καθαρά από το παρουσιαστικό τους.

Πολύ πιό εύκολα θα την πέσουν σε ένα παιδί με γυαλάκια, περιποιημένο μαλάκι και σκαρπίνια, απ'ότι σε έναν μαλλιά, με 10^2 σκουλαρίκια στο πρόσωπο και κάνα τατουαζάκι να περιφέρεται σε εμφανές σημείο.

Ο αέρας που εκπέμπεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο κατα πόσο τραβάς τους ψευτόμαγκες ή όχι.

Ίσως ο τρόπος που το εξέφρασε αυτό ο Lafas να ήταν λίγο ψωνισμένος, αλλά δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Ασχέτως το πόσο εύκολο είναι να κάνεις ένα σκουλαρικά να διπλώσει από το πόνο....

Δημοσ.
1980 είσαι αρκετά υπερβολικός σε αυτά που λές.

Αυτό που έγραψε ο Lafas1987 ισχύει και το βίωσα και εγώ πρίν πολλά χρόνια. Πολλοί από τους ψευτοτραμπούκους ψάχνουν τα εύκολα θύματα κρίνωντας καθαρά από το παρουσιαστικό τους.

Πολύ πιό εύκολα θα την πέσουν σε ένα παιδί με γυαλάκια, περιποιημένο μαλάκι και σκαρπίνια, απ'ότι σε έναν μαλλιά, με 10^2 σκουλαρίκια στο πρόσωπο και κάνα τατουαζάκι να περιφέρεται σε εμφανές σημείο.

Ο αέρας που εκπέμπεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο κατα πόσο τραβάς τους ψευτόμαγκες ή όχι.

Ίσως ο τρόπος που το εξέφρασε αυτό ο Lafas να ήταν λίγο ψωνισμένος, αλλά δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Ασχέτως το πόσο εύκολο είναι να κάνεις ένα σκουλαρικά να διπλώσει από το πόνο....

κοιτα με ψευτομαγκες δεν εχω διασταυρωθει ολοι οι τσαμπουκαδες ηταν για

σοβαρο λογο και εκει δεν βλεπεις καν το προσωπο του αλλου απο την οργη.

τωρα αυτο με το στυλ αυτα τα λεγαμε στα 14 για να ψαρωσει κανα κοριτσακι

τα θεωρω εντελως εκτος πραγματικοτητας. και για τον αερα που εκπεμπεις

εχει να κανει καθαρα με την ψυχοσυνθεση σου οχι με το μαλι το γυαλι το

σκουλαρικι και την αρβυλα.

Δημοσ.
Ρε παιδια ελεος στο INSOMNIA CLUB ειμαστε οχι στο FIGHT CLUB.... STREET FIGHΤ θα κανουμε??

:idea: για ξαναδιάβασε τον τίτλο του ποστ

Δημοσ.
τα αναβολικα ειναι 100% παρανομα για προσωπικη χρηση. για ιατρικους σκοπους ειναι φυσικα 100% νομιμα και σε πολλες καταστασεις εχουν σωσει ανθρωπινες ζωες.

Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα , οι συνθήκες άθλησης σε επίπεδο ερασιτεχνισμού ουδεμία σχέση έχουν με ένα πεδίο μάχης ή με μια κατάσταση βαριάς νοσηλείας από παθολογικά και μη αίτια . Το γεγονός της σκοπιμότητας αναβολικών φαρμάκων νόμιμα σε συνθήκες νοσηλείας δεν εκπίπτει σε ευρείας χρήση αυτών και ειδικά σε υγιείς ερασιτέχνες αθλητές. Για φάρμακα στον αθλητισμό νόμιμα παράνομα ο μόνος που μπορεί να έχει άποψη γνώση και κρίση όσον αφορά την χρήση τους είναι ο κατά τεκμήριο ειδικός . . . δηλαδή ο ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΣ κανένας άλλος φίλε μου , ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανένας τσαμπουκαλής μπράβος (για να μείνουμε και λίγο on topic :P )

Όλες αυτές οι παπαριές που κυκλοφορούν σε περιοδικά ως δήθεν γνώσεις , καθώς και βιβλία , φυλλάδες κανονικές στην πλειονότητά τους είναι εγχειρίδια επικίνδυνα. Να το πω λίγο πιο βατά . . . ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !

Δημοσ.
κοιτα με ψευτομαγκες δεν εχω διασταυρωθει ολοι οι τσαμπουκαδες ηταν για

σοβαρο λογο και εκει δεν βλεπεις καν το προσωπο του αλλου απο την οργη.

τωρα αυτο με το στυλ αυτα τα λεγαμε στα 14 για να ψαρωσει κανα κοριτσακι

τα θεωρω εντελως εκτος πραγματικοτητας. και για τον αερα που εκπεμπεις

εχει να κανει καθαρα με την ψυχοσυνθεση σου οχι με το μαλι το γυαλι το

σκουλαρικι και την αρβυλα.

Βασικά, από το τρόπο και μόνο που εκφράζεις τις σκέψεις σου διόλου παράξενο το ότι εμπλέκεσαι σε καυγάδες......

Είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και αδυνατείς να καταλάβεις αυτά που γράφω.

Οι περισσότεροι εδώ πέρα έχουν γράψει σωστά αλλά και λάθος πράγματα. Όπως και να έχει όμως, μήν απορρίπτεις τις απόψεις και τα βιώματα άλλων επειδή δεν τα έχεις βιώσει ο ίδιος.

Δημοσ.

panther_512, το ότι είναι ακραίος όπως λες, αλλά ωμός θα έλεγα εγώ (και δικαίωμα του στην τελική) δε σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι προκλητικός...

Δημοσ.

Δεν ήθελα να γίνω προκλητικός, ούτε να προσβάλλω τον 1980.

Όλοι μας έχουμε τα προσωπικά μας βιώματα και από αυτά δημιουργείται η αντίληψή μας για το γύρω μας κόσμο. Δεν μπορούμε όμως να απορρίπτουμε τα βιώματα άλλων επειδή έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι τα ξέρουμε εμείς τα πράγματα καλύτερα.

Για εμένα, ο 1980, με βάση πάντα αυτά που λέει, ήταν απλά τυχερός στους καυγάδες του μέχρι στιγμής.

Και δεν υπάρχει πιό αφελές πράγμα από το να πέσεις με τα μούτρα σε ένα καυγά ενώ δεν σε παίρνει, από εγωισμό και περηφάνια. Ειδικά αν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάς δίπλα σου και οι οποίοι μπορεί να κινδυνέψουν.

Πιστεύω ότι απόψεις σαν του 1980 (δεν αφήνω το έδαφός μου, πέφτω στο καυγά και ας μή με παίρνει), πηγάζουν από έλειψη αυτοπεποίθησης για το άτομό του.

Δημοσ.

Τέσπα... Εγώ πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να ειπωθεί κάτι τέτοιο.

Ούτε από τα 5-10 πόστ που έχει κάνει προλαβαίνεις να τον χαρακτηρίσεις (άσχετα εάν το κάνεις γιατί πολύ απλά μπορείς).

Εγώ σταματάω εδώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου... Πράξε όπως νομίζεις.

Όσων αφορά το θέμα μας, πιστεύω ότι μόνο όταν δε μπορείς να αποφύγεις με κανένα άλλο τρόπο την σύγκρουση να τα το κάνεις. Ακόμα ακόμα και κατά τη διάρκειά της όταν σου δοθεί η ευκαιρία να τραπείς σε φυγή ας το κάνεις και ας σε πουν φλώρο, χέστη, δε ξέρω και εγώ τι...

Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα παραπάνω από το να εκτονώσεις τα νεύρα σου εάν αποφασίσεις να συμπλακείς.

Μπορείς να τα διοχετεύσεις όμως στο σεξ με την κοπέλα/γυναίκα σου αργότερα (θα γουστάρει κιόλας) ;)

Δημοσ.

Τα πόστς τα έκανα edit. Αν τα βρίσκεις μιά φορά εσύ προκλητικά, ο 1980 θα τα βρεί 10.

Οι καυγάδες είναι πολύπλοκο θέμα και δεν μπορείς να βάλεις όλες τις καταστάσεις σε ένα σακί.

Αναλόγως καυγά υπάρχει και ο ανάλογος βαθμός επικινδυνότητας και βάσει αυτού θα πρέπει να πράτεις αναλόγως.

Να δώσω παράδειγμα:

Είσαι με τη κοπέλα σου το βράδι και περπατάτε αμέριμνοι και ευτυχισμένοι. Ξαφνικά 4 τύποι εμφανίζονται από το πουθενά και αρχίζουν να πετάνε προστυχιές για τη κοπέλα σου.

Μπορείς να τους αγνοήσεις, να καταπιείς τον εγωισμό σου, να συνεχίσεις το δρόμο σου με το έτερον ήμιση, να πάτε σπίτι σου και να κάνετε σέξ όλο το βράδι. Την επομένη ούτε που θα το θυμάσαι το σκηνικό.

Ή μπορείς να τους πουλήσεις μούρη και τρέλα, να τους βρίσεις και να εμπλακείς σε πιθανό καυγά, όπου στη καλύτερη περίπτωση θα τους έχεις ρίξει και τους 4 κάτω, τόπι στο ξύλο και η κοπέλα σου θα γιουχάρει "Μπράβο Σούπερμαν" ή στη χειρότερη, εσύ θα είσαι στο πάτωμα αιμοραγώντας από μαχαιριά στη κοιλιά σου και η κοπέλα σου παρατημένη 2 βήματα παραπέρα χτυπημένη και βιασμένη.

Οι διάφορες καταστάσεις που μας συμβαίνουν πρέπει να τυγχάνουν και της ανάλογης αντιμετώπισης, αλλιώς είμαστε απλώς εγωιστές και αφελείς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...