JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγω δεν ειπα σε κανεναν να παρει τιποτα. ολλα αυτα που αναφερω ειναι γνωσεις που εχω αποκομισει απο ιατρικα βιβλια που διαβαζω καθημερινα με τις ωρες... δεν ειναι κακο το να διαβαζεις για ιατρικους λογους βιβλια... και οσο για τα αναβολικα... ναι δυναμωνουν τον οργανισμο σε λογικες ιατρικες δοσεις. το λενε και τα ιατρικα βιβλια, πανε σε ενα γεροκομειο να δεις τι τους δεινουν τους γερους.... θα παθεις πλακα... επισης... αν εχεις πυρετο και παρεις 1 DEPON θα γινεις καλυτερα... εαν παρεις ολο το κουτι θα πεθανεις... (ενα παραδειγμα απλου χαπιου, οπου βρησκει εφαρμογη σε ολα τα χαπια)
Fidelio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 οποτε ασε τον προλογο... Ο πρόλογος είναι για να ξέρεις με ποιον μιλάς. αυτα που αναφερονται παραπανω ειναι καθαρα 100% πληροφοριακα!!!!! Πληροφορικά μας λες οτι ξέρεις να βγάζεις προγράμματα με συνταγή φαρμάκων; υπο την ιδιότητα του αθλητή ; Συμμαζέψου σε παρακαλώ. Εγω δεν ειπα σε κανεναν να παρει τιποτα. Πλάκα κάνουμε , ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις να φτιάχνεις προγράμματα γυμναστικής με συνταγογραφίες φαρμάκων! Είσαι επικίνδυνος! : θες να σου βγαλω κανενα προγραμμα με stroba, oxymetholon,clebuterol oxandrolon,augmentative hormone kai deca-durabolin?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 @johnx2 Κι εμένα μου προτείνανε μία ενεσοθεραπεία 3 δόσεων η οποία θα με έκανε Σβαρτσενέγκερ των Βαλκανίων, αλλά άσε καλύτερα. Όπου βλέπεις φουσκωμένους δελτοειδείς (σαν τον τύπο στην φωτό) πέφτει πολύ σύριγγα. Είναι από τα λίγα σημεία που δεν μπορείς να τα φουσκώσεις όσο και να τα γυμνάσεις με τον παραδοσιακό τρόπο. Αλλά γιατί να τρυπηθείς αν δεν υπάρχει σοβαρό οικονομικό κίνητρο; Μόνο από ηλιθιότητα θα έκανε κάποιος κάτι τέτοιο, και πίστεψέ με, διαβάζουν πολλοί ηλίθιοι αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως έχουν κάνει copy-paste το κείμενό σου εδώ και ώρα.
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 φιλε Aigeas αυτα τα οποια αναφερω στο κειμενο μου δεν ειναι ουτε πρωτακουστα ουτε ειμαι ο πρωτος που τα αναφερει. εχουν γινει χιλιαδες αναφορες και ερευνες απο ιατρικες ομαδες. Ακομη και σε βιβλιοπωλεια της γειτονιας πωλουντε βιβλια με πλουσιο αναλογο αναφορικο υλικο. Ενα οπιοδηποτε βιβλιο να παρεις (κυκλοφορουν 1000δες) θα βρεις 1000πλασια ποσοτητα πληροφοριων... εγω ανεφερα το 1/1000000000. Fidelio... Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Eγώ το ξέρω καλύτερα φιλαράκι johnx2 αυτό που λες. Το θέμα είναι όμως ότι στο ίντερνετ κυκλοφορούνε εκτός από βλάκες, πιτσιρικάδες (ανήλικοι) ή και μπάτσοι. Γι' αυτό καλύτερα να φυλάγεσαι, σε μένα δεν είναι ανάγκη να δίνεις εξηγήσεις, αλλά μην σου τύχει και χρειαστεί να δώσεις πουθενά αλλού, άντε να ξεμπλέξεις μετά. Όχι πως ο ίδιος που θα σου ζητάει να του δώσεις εξηγήσεις θα είναι κανένας αποτοξινωμένος (με ψυχοφάρμακα ζει όλος ο δυτικός πολιτισμός) αλλά γιατί να χαλαστείς για χαζομάρες; Δεν υπάρχει λόγος. Φιλικά.
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 αν ειναι να με κλεισουν μεσα για ενα αναφορικο post... τι να πω!!! μπραβο τους!
Fidelio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 JOHNX2@ Δεν είσαι καλά ενημερωμένος φίλε μου είναι ηλίου φαεινότερο , όλα όσα αναφέρεις είναι κομπογιαννιτισμός! Ντοπινγκ ,φαρμακολογία , καθώς και η βιοχημεία της άσκησης είναι τόσο γνωστά σε σένα όσο εγώ μπορώ να κάνω τα 400 σε 45'' ! Ακόμα περιμένω να μου αιτιολογήσεις πως επικαλείσαι συνταγογραφία φαρμάκων και προπονητικων προγραμμάτων πασης φύσεως με το να είσαι αθλητής!
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 παλικαρι μου δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε επιστημονας. οτι ξερω το ξερω απο βιβλια τα οποια διαβαζω. η εκφραση που ξεκινισα εκεινο το post εαν δεν καταλαβες τοση ωρα ειναι ειρωνικη...!! οσων αφορα τωρα τα προπονητικα προγραμματα αθλισης ειμαι σε θεση μετα απο 10 χρονια αθλισης και 5 χρονια πρωταθλητισμου να προπονησω ακομη και σε αγωνηστικο επιπεδο εναν αθλητη στιβου η εναν ελευθερο αθλουμενο. αν θελεις δοσμου ενα e-mail σου να σου στειλω ενα προγραμμα προπονισης για καποιο συγκεκριμενο σκοπο εκγυμνασης... και μετα να με κρηνεις
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 @fidelio Eντάξει φίλε, εγώ νομίζω πως το κατάλαβε το λάθος. Θεώρησε πως είναι μικρός ή ότι το έγραψε από καθαρή ανοησία. Είναι ηλίθιο να τραβάμε το σχοινί χωρίς ουσιαστικό λόγο. Και εν πάσει περιπτώσει αν θεωρείται βλαβερή δημοσίευση η πρώτη κίνηση είναι να ενημερώνεις τους διαχειριστές για την διαγραφή του μηνύματος, εκτός πια αν σκοπεύεις να κινήσεις νομική διαδικασία μιας και οι κοκορομαχίες συνήθως δεν βγάζουν πουθενά. Αλλά δε νομίζω γιατί φαίνεσαι μυαλωμένος.
Lafas1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Θα αλλάξω λίγο κατεύθυνση στην κουβέντα. Αρχικά θα πω την καθαρά προσωπική μου άποψη περί φουσκώματος. Μόνο και μόνο η λέξη μου προκαλεί γέλιο. Τα μπαλόνια είναι φουσκωτά. Επίσης γελάω με τους τύπους που έχουν πεταμένες τις φλέβες έξω λες και είναι π**τσες κα*λ*μ*νες. Έλεος δηλαδή. Μου αρέσει πάρα πολύ το αδύνατο γραμμομένο σώμα και ιδιαίτερα αν είναι και στεγνό. Επίσης οι πολεμικές τέχνες ή και ο αθλητισμός σου προσφέρουν κάτι. Κάποιος που πηγαίνει γυμναστήριο μόνο για να φουσκώσει, ή δεν έχει να φουσκώσει κάτι άλλο ή δεν έχει να γυμνάσει κάτι άλλο. Στις γυναίκες αρέσουν είναι η αλήθεια διάφοροι τύποι ανδρών. Φουσκωτοί, αδύνατοι, ελαφρός γυμνασμένοι, χοντροί κ.α. Οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το θέμα ομορφιάς και αναγνωσιμότητας από το αντίθετο φύλο. Φυσικά συμβαίνει και το αντίστροφο… Λίγα λόγια για τους τσαμπουκάδες: Ανοίγοντας το θέμα αυτό θα πω ότι είμαι αρκετά μικρός, αλλά έχω περπατήσει αρκετά νύχτα (Για καφέ δεν πάω συχνά). Φυσικά δεν είμαι περπατημένος σε καμία περίπτωση με κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας εάν και εφόσον αυτός είχε ανάλογες εμπειρίες. Δεν είμαι μπρατσομένος, αλλά έχω φάτσα και γενικότερα ένα style που γενικά προκαλεί δέος. Τα μακριά μαλλιά τα σκουλαρίκια τα δαχτυλίδια η μπότες και γενικά το style αυτό σε συνδιασμό με 190cm ύψος κάνουν τον άλλον να φοβάται τα πολλά πολλά. Σε διάφορα bar που έχω βρεθεί δεν έχει τύχει κανένας να μου πουλήσει τσαμπουκά ενώ σε άλλους το κάνει. Αυτό όχι ακριβώς επειδή φοβάται, αλλά από τον αέρα που έχω. Φυσικά αποφεύγω τους τσαμπουκάδες. Πιστεύω ότι σε έναν τσαμπουκά είναι υπεύθυνοι και οι δύο μου ενεπλάκησαν. Και να μην έχεις προκαλέσει φταις που βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος που γίνονται τσαμπουκάδες. Πάντα αγνοώ κάποιον ο οποίος ψάχνετε για τσαμπουκά καθώς ο τύπος σίγουρα είναι ζώων. Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε να τα χτυπήματα καθώς μπορεί να αλλάξουν ρυζικά όλοι μας τη ζωή και μετά να σκεφτόμασταν ότι αν δεν είχαμε κάνει την τάδε ενέργεια δεν θα ήμασταν στην φυλακή ή ανάπηροι.
Fidelio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 @fidelioEντάξει φίλε, εγώ νομίζω πως το κατάλαβε το λάθος. Ποια νομική διαδικασία ρε συ aigeas σιγά! Απλά τρελάθηκα , τα φάρμακα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι καμένο ζήτημα για μένα , δεν είναι όμως η ταμπακέρα επί της παρούσης. Έχουν γίνει όλοι ειδήμονες στο θέμα και κατά ένα παράξενο λόγο έχουν φορέσει ένα πέπλο στα φάρμακα αυτά μιλώντας για βοηθητικές ουσίες αποποιούμενα ιατρικής γνωμάτευσης , και τα συνιστούν ανεπιφύλακτα με τόση ευκολία όσο θα πρότειναν την πορτοκαλάδα. Εδώ μιλάμε για νεφρική ανεπάρκεια και κύρωση του ύπατος από μακροπρόθεσμη χρήση πρωτεϊνούχων σκευασμάτων , φτάνουμε στο σημείο να μιλάμε για επιμελημένη χρήση στεροειδών αντιοιστρογώνων και ψυχοκινητικών; ΕΛΕΟΣ
JOHNX2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εαν θεωρεις ερασιτεχνηkες τις αποψεις ενος αθλητη που διανηει τα 400 μετρα σε 48 δευτερολεπτα μαλλον εχεις φιλε μου λαθος κριση, ολλες αυτες οι παρενεργειες οι οποιες αναφερεις ισχιουν 100%, αλλα δεν εμφανιζοντε με σωστη χρηση. για να φτασει ενας ανθρωπος σε νεφρικη ανεπαρκεια απο χρηση αναβολικων πρεπει να κανει παρατεμαμενη χρηση σε 3πλασιες και 4πλασιες δοσεις απο αυτες που οριζουν οι γιατροι. τα πραγματα δεν εναι ετσι οπως τα παρουσιαζεις. εδω κυρωση υπατος μπορει να προκαλεσει ακομη και το PONSTAN... κανε μια θεραπεια για 15 μερες λαμβανοντας 1500mg ημερησιως και πανε να εξετασεις μετα τα τρανσαμηνασε σου... 40 θα εχει παει το s-got περημενω να μου δοσεις ενα e-mail σου msn εαν θελεις να μιλησουμε... το δκο μου e-mail υπαρχει στα στοιχεια μου κανε με προσθηκη φιλικα JohnX2
1980 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 1980 αμα σου την πέσει κανας τέτοιος: θέλω να δω τι θα κάνεις θα τις μαζεψω προφανως. παντως ο ογκος δεν εχει να λεει. πολλοι γνωστοι μου που πηγαινουν μουι ται μου εχουν δειξει εν πραξη πως με δυο χτυπηματα σε συγκεκριμενα σημεια εχεις βγαλει νοκ αουτ τον αλλον. τους εχω δει και εν πραξη. ο ογκος δεν λεει τιποτα αν γνωριζεις που να χτυπησεις. αρκει να εισαι ψυχραιμος για να στοχευσεις σωστα. με βλεπω για μουι ται λιαν συντομος. johnx2 τα αναβολικα που γραφεις παρανομα δεν ειναι γιατι ψαχνομουν λιγο να βρω κατι αν και ειναι καλυτερα με τον δυσκολο τροπο. lafas αυτα που εγραψες οτι προκαλεις δεος ελπιζω να μην τα πεις εξω απο εδω γιατι θα γελασει και το ποικιλοχρωμο ερυφιον. την εχεις ψωνισει εντελως συγκροτησε λιγο το μυαλο σου τι ειναι αυτα που γραφεις. αμα σε πιασει ο αλλος απο τα σκουλαρικια και σε κοπαναει πανω σε καμια μπαρα και σου σκισει τα αυτια και σου κανει το μαλι πατσαβουρα για σφουγκαριστρα θα δεις που θα παει το υφος και το στυλ σου απλα δεν προκαλεις και εισαι ησυχος γιαυτο δεν εχεις μπλεξει σε τσαμπουκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.