Προς το περιεχόμενο

Το ps2 μου δεν βλεπει καμια απο τις καρτες μνημης!!!

duckino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θα μπω αμεσως στο θεμα!Ετρεξα σημερα για πρωτη φορα το Mortal Kombat armagedon(NTSC εκδοση) απο τον σκληρο του ps2 μου με το hdloader.Ειχα λοιπον την 8mb στο 1 slot και την 16mb (και οι δυο της sony)στο 2 slot.Μου βγαζει λοιπον "Insaficient card space(η κατι τετοιο) in slot 1".Ετσι κι εγω νομιζοντας οτι δεν εφτανε ο χωρος τις αλλαζω slot και παταω να συνεχισει.Αυτο μετα μου γραφει οτι η καρτα δεν ειναι φορμαρισμενει ,ενω ειχα απειρα saves πανω της και φυσικα οταν μου ζηταει να την φορμαρει αυτο , εγω αρνουμε και προχωραω στο παιχνιδι ετσι.Μη σας τα πολυλογωοταν το ξαναναψα ,στο browser η 16αρα καρτα μου απλα δεν υπηρχε!Το σβησα και το χαναναψα κι αλλες φορες και τιποτα.Ετρεξα και παλι το παραπανω γαμοπαιχνιδο αποφασησμενος πια να της κανω format και μου βγαζει "format failed".Τελος εκανα την μαλακια να βαλω και την 8αρα και την πατησα για δευτερη φορα σαν μαμακας.Δεν καταλαβαινω ομως.Αφου δεν πατησα να κανει format τι σκατα εγινε!Τωρα δεν βλεπει καμια απο τις καρτες μου!Βοηθατε παιδια γιατι δεν μου παει η καρδια να το σπασω.

Δημοσ.

Ακυρο!

Τελικα τη μια μονο δε βλεπει ,τη 16αρα.Ουτε καν με το launchELF δεν τη βλεπει.Υπαρχει περιπτωση να καταστραφηκε;Η 8αρα ευτυχως σωθηκε(φιουουου!!!!!).

Δημοσ.

Nope!

Με τιποτα!Στο ulaunchelf εχω την 8αρα στο mc0 που τη διαβαζει κανονικα και στο mc1 την 16αρα που δεν τη βλεπει.Φαινεται σαν να μην εχει τιποτα στο slot(0B free).

Τις αλλαξα slot μεταξυ τους μηπως εφταιγε αυτο αλλα και παλι,στο slot 1 (mc0 στο ulaunchelf) που εχω την 16αρα αυτη τη φορα....και παλι τιποτα ενω αντιθετα και στο δευτερο slot την (mc1 στο ulaunchelf) την 8mb τη διαβαζει μια χαρα!

Ενας φιλος μου μου ειπε ,οτι παλιοτερα ειχαν ριξει πολλες 16αρες και μεγαλυτερες (32mb) κινεζικες μαιμουδες στην αγορα και οτι , αν και αγορασα sony(και απο γνωστη αλυσιδα) θα ειχε σοβαρες πιθανοτητες η καρτα μου να ειναι απλα "σονυ" και επομενος τελειως αναξιοπιστη.Δεν ξερω τι να πω!Εγω τη χρυσοπληρωσα και να μου βγει μουφα;Τετοια αλητεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...