Προς το περιεχόμενο

μαύρη οθόνη

kouklitsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, στον υπολογιστή με windows xp home sp2, μετά από κανονικό shutdown βγάζει μαύρη οθόνη με μια παύλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει.

Format έκανα πριν λίγες μέρες.

Προσπάθησα και τώρα να κάνω format αλλά ενώ μπαίνει στο bios και αλλάζω το boot priority μετά την επανεκκίνηση βγάζει πάλι μαύρη οθόνη. Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

τις κάρτες τις αναγνωρίζει κανονικά. μόνο το σκληρό δε βλέπει...γι αυτό και δε μπαίνει στα windows...υποθέτω

Δημοσ.
άλλαξε τα τζαμπεράκια μήπως στρώσει...;)

δηλ.πως να τα βαλει???

εκτος αν εννοεις να μην τα βαλει καθολου,αν ειναι WD...

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι κάτι τρέχει ή με τις μνήμες ή με κάρτα γραφικών σου.

Για τις μνήμες αν έχεις δύο δοκίμασέ τες μια μια, για την κάρτα γραφικών δανείσου από κάποιον άλλο και τεστάρησέ την η βάλε την δική σου σε άλλο PC

Δημοσ.

απο οτι καταλαβες, ραβε ξυλωνε μεχρι να βρεις τι φταει, τις μνημες υποψιαζομαι... τις μετραει κανονικα το bios σου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά όχι συνέχεια, το κάνει όταν κάνω πάνω από μία μέρα να ανοίξω τον υπολογιστή και όχι πάντα, όταν συμβαίνει αυτό πάτάω το κουμπί της αναγκαστικής επαννεκίνησης και μετά όλα καλά. Πάντως το ψάχνω και εγώ για ποιό λόγο αλλά ακόμα τίποτα. Όλα φαίνονται καλά στο device manager, κάποια στιγμή χώρισα τον δίσκο με το partision magic και μετά κάθε φορά που bootara έκανε συνέχεια έλεγχο του ενός partision για τυχόν λάθη, μέχρι που αναγκάστήκα να ξανακάνω format το εν λόγω partision. Μετά αν θυμάμαι καλά τότε άρχισε να εμφανίζεται το πρόβλημα.

Μήπως να φταίει το τροφοδοτικο?Είναι 350w enermax για σύστημα 2.8ghz D, 1GB μνήμη, 2 σκληρούς (sata 160 - ide 40), ati 1650pro, κάρτα tv, dvdrom,dvdr. Είναι αρκετό το τροφοδοτικό για το σύστημα?

Δημοσ.

πάντως δοκίμασα recovery console και έτρεξα chkdsk /p /r και καπάκι fixmbr και fixboot και τώρα φαίνεται ότι επανήλθε ο υπολογιστής και λειτουργεί μια χαρά, τι να πω :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...