sophie1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Θα ήθελα να μου πείτε την γνωμη σας !!! Στο σπίτι μου έχω otenet onDSL kit σε pstn γραμμή. Στο εξοχικό μου που πηγαίνω κάθε σαββατοκύριακο έχω pstn γραμμή. Θα ήθελα να μάθω αν ενεργοποιήσω στο εξοχικό adsl γραμμή θα μπορώ να έχοντας το sagem να συνδεθώ με adsl με τους κωδικούς που έχω στο άλλο σπίτι ? ή να πάρω ένα καινούργιο πακέτο σύνδεσης adsl ? Σας ευχαριστώ πολύ
Greek-Lord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Με μια απλή adsl γραμμή μπορείς να το κάνεις.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Για να γινει αυτο, χρειαζεται απλα να κανεις τη γραμμη σου adsl απο τον ΟΤΕ, ή πρεπει να ενημερωθει και ο provider για το 2ο αριθμο?
Greek-Lord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τον provider.Απλά όταν θα μπαίνεις από το εξοχικό πρέπει να έχεις κλειστό το modem στο σπίτι σου.
tarrasque Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 θα μπορείς αλλά δε σε συμφέρει οικονομικά γιατί η πιο φτηνή πρόσβαση (χωρίς ISP) είναι 17,53? για 768 το μήνα και 18,5? το μήνα έχει το πιο φτηνό connex (με ISP otenet) !
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τον provider.Απλά όταν θα μπαίνεις από το εξοχικό πρέπει να έχεις κλειστό το modem στο σπίτι σου. Ευχαριστω!Σαν σκεψη μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.