Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μας εβαλαν στη δουλειια dsl connex 1024 και ο Διευθυντης θελει να κανει δικτυο ξεκινωντας 4 καλωδια απο το modem router και καταληγοντας σε 3 οροφους σε acces point απο τα οποια θα φευγον καλωδια σε διαφορα γραφεια του καθε οροφου.Το κτριριο ειναι 3οροφο...Οι αποστασεις θα παιξουν ρολο ???? Μεχρι ποσα pc θα μπορουν να συνδεθουν ταυτοχρονα για αποστολη email και οχι download ??? Ευχαριστω.:?
polidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Gianni pes ton diefthindi sou oti einai vlakas. Anti na apefthinthi se mia eterioula na analavei kai na teliosi afto pou thelei na kanei apefthinete stous ypalilous tou? Ektos an tou ipes esy vevea oti mporis na tou to kaneis tote to vlakas to perno piso.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μας εβαλαν στη δουλειια dsl connex 1024 και ο Διευθυντης θελει να κανει δικτυο ξεκινωντας 4 καλωδια απο το modem router και καταληγοντας σε 3 οροφους σε acces point απο τα οποια θα φευγον καλωδια σε διαφορα γραφεια του καθε οροφου.Το κτριριο ειναι 3οροφο...Οι αποστασεις θα παιξουν ρολο ???? Μεχρι ποσα pc θα μπορουν να συνδεθουν ταυτοχρονα για αποστολη email και οχι download ??? Ευχαριστω.:? ta kalodia apo switch se switch mporoun na pexoun mexri 100 metra opote diskolo na to ftaseis auto.ama ine gia email mono epidi to upload metraei ite pareis 1024 ite 2048 to upload einai 256.tha sas antexei aneta ektos an to mono pou kanete einai na stelnete 200 email to lepto.kata ta alla nai ginetai aneta auto pou les to provlima ine poios tha perasei ta kalodia.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Gianni pes ton diefthindi sou oti einai vlakas.Anti na apefthinthi se mia eterioula na analavei kai na teliosi afto pou thelei na kanei apefthinete stous ypalilous tou? Ektos an tou ipes esy vevea oti mporis na tou to kaneis tote to vlakas to perno piso. Ευχαριστω..Τις παιδικες μαλακιες τις εχω κοψει...Δεν προτεινα τιποτα εγω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 o giannis ine o ithikos autourgos Ειμαι δεν ειμαι εγω θα φαω το ξυλο !!!!!:evil: :evil: :evil:
Darkman_dd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Πες στον διευθυντή σου να πάει σε μία εξειδικευμένη εταιρεία ώστε να γίνει η δουλειά σωστά και γρήγορα.
S2Katana Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 +1. Επισης μου φαινεται πολυ λιγο το bandwidth...Σκεψου οτι δε θα ειναι 1mbit σιγουρο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια κι ο διευθυντης μου εντολες εκτελει!!!!!:evil: :evil: :evil:
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ειμαι δεν ειμαι εγω θα φαω το ξυλο !!!!!:evil: :evil: :evil: xaxa.pes tou dieuthinti na ta psalei sto pio pano dieuthinti.pragmati autos pou ine psila psila kai apofasizei apla den xeri tipota.
polidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια κι ο διευθυντης μου εντολες εκτελει!!!!!:evil: :evil: :evil: E!! tote pes(an ton xeris) kai ston anotero tou diefthintou sou oti einai Hlithios kai aftos ek merous mou.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 E!! tote pes(an ton xeris) kai ston anotero tou diefthintou sou oti einai Hlithios kai aftos ek merous mou. Παιδια το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει !!!! Και αυτο το κεφαλι ειναι πολυ ψηλα.
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Kαι απο οτι φαινεται ειναι τσιγγουνικο κεφαλι...
getty Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κάτι μου λέει ότι καλό είναι να μην ξέρεις τί ακριβώς χρειάζεται για να παίξει, αν θα παίξει κλπ. και να το δηλώνεις κιόλας (ότι δεν ξέρεις) για να μην βρεθείς μπλεγμένος από εκεί που δε φταις! Όλα αυτά πάντα αν δεν είσαι εσύ ο αρμόδιος που θα πρέπει να το αναλάβει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κάτι μου λέει ότι καλό είναι να μην ξέρεις τί ακριβώς χρειάζεται για να παίξει, αν θα παίξει κλπ. και να το δηλώνεις κιόλας (ότι δεν ξέρεις) για να μην βρεθείς μπλεγμένος από εκεί που δε φταις! Όλα αυτά πάντα αν δεν είσαι εσύ ο αρμόδιος που θα πρέπει να το αναλάβει. Φυσικα και δεν ειμαι ο αρμοδιος εγω...Με ρωτησε και ειπα απλα την γνωμη μου απο οσα διαβασα εδω μεσα.Ας το αναλαβουν αλλοι πιο σχετικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.