Προς το περιεχόμενο

Αγορα φτηνου smartphone

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τιτλος τα λεει ολα νομιζω, θελω να αγορασω ενα φτηνο smartphone (μεχρι 200-250 ευρω) εχετε καμια ιδεα? Αξιζει να παρω μεταχειρισμενο ή να περιμενω να πεσει η τιμη κανενος (πχ n95 :mrgreen::mrgreen:)?

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε...κι εγώ αυτό ψάχνω αυτή την περίοδο (έχω βάλει κι ένα θέμα κάτω απο το δικό σου!), αλλά πιστεύω πώς αν θέλεις το n95 στα 300? θα πρέπει να να το πάρεις μαζί με ενισχυτη ακοής γιατι θα έχουν περάσει πολλά χρονια μέχρι τότε!!! :-P :-P

Δημοσ.

To ειδα το θεμα σου αλλα υπαρχει μια διαφορα μεταξυ μας (100?......) επεισης ρωταει και τι παιζει με τα μεταχειρισμενα εαν αξεζει κτλ.!

Δημοσ.

Το ξέρω οτι υπάρχει διαφορά. τουλάχιστον έχω την επιδότηση των 185?! Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, μπορώ να "πουλήσω" την επιδότηση μου απο εδώ? εσύ τι σύνδεση έχεις?

Δημοσ.

Σε καταστηματα vodafone.

Εγω χρειαστηκε να το παραγειλω απο το καταστημα στο Καραισκακη.

Παντως τωρα εχω HTC 4350 :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ο τιτλος τα λεει ολα νομιζω, θελω να αγορασω ενα φτηνο smartphone (μεχρι 200-250 ευρω) εχετε καμια ιδεα? Αξιζει να παρω μεταχειρισμενο ή να περιμενω να πεσει η τιμη κανενος (πχ n95 :mrgreen::mrgreen:)?

TO SONY ERICSSON Z610i INE SMARTPHONE?? AN NE STO PULAO EGO 240 EVRO. SE ROTAO GIATI DEN MU INE XEKATHARO TI ESTI SMARTPHONE.

TO N95 DEN KIKLOFORI AKOMA KE INE KE GPS.....KE KANI GIRO STA 700-780 EVRO....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...