Προς το περιεχόμενο

cpu?

dee777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τι χρήση το θέλεις (games ειδικά θα παίζεις;) και πόσα λεφτά διαθέτεις; επίσης τι διαθέτεις τώρα;

μιλάς μόνο για 'κουτί' ή και για οθόνη;

γενικά βοήθα μας να σε βοηθήσουμε ;)

Δημοσ.

den mendiaferoun trela ta paixnidia..alla den ksereis ti prokyptei,giafto pasaxnw kati anw tou ikanopoihtikou...8elw antoxh gia 3 xronia kai dia8etw 1000 xwris o8onh... exw ena p4 3.00ghz,1gb ram,asrock p4vt8+ motherboard, msi geforce4 ti4600 grafikwn...

Δημοσ.

σε τι δεν σε καλύπτει αυτό που έχεις δηλαδή; μόνο η κάρτα γραφικών είναι αρκετά παλιά, τα υπόλοιπα νομίζω καλά στέκουν. εκτός και αν θες να μπεις στο τριπάκι του overclocking και να benchαρεις κλπ κλπ

και εφόσον δεν σε πολυ-ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ένας λόγος παραπάνω να σου μείνουν 1000? στην τσέπη :)

Δημοσ.

me kalyptei...apla mou ton zhthsan gia 400 euro...kai pistevw oti se ena 6amhno den 8a mporw kan na ton poulhsw...skefthka oti einai efkairia mias kai exw kai kapoia xrhmata sthn akrh na ton poulhsw twra pou pianei tosa fragkaa9safton pou mou to zhthse)...

Δημοσ.

Τα φράγκα που λες (1000 ευρώ) είναι αρκετά καλά για υπολογιστή χωρίς οθόνη. Χτυπάς άνετα έναν Core 2 Duo 6600 και αφήνεις πίσω σου την εποχή των "μέτριων" (όπως αποδεικνύεται) P4. Και η διαφορά που θα δεις είναι πραγματικά μεγάλη. Ούτε εγώ το πίστευα, μέχρι που είδα έναν C2D από κοντά. Εξαρτάται πάντα βέβαια το τι θέλεις να κάνεις...

Δημοσ.

Ναι ρε! Δεν είμαι από αυτούς που έχουν κολλήματα με εταιρίες. Και είμαι κι εγώ αυτή την εποχή, σε φάση αγοράς καινούριου υπολογιστή. Ας μας επιβεβαιώσει αν είναι και κάποιος που ξέρει καλύτερα, ότι αυτό που λέω παραπάνω είναι σωστό. Πάντως πιστεύω ότι έχω δίκιο.

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

Μπες κι εδώ να δεις κάποια συγκριτικά επεξεργαστών σε επιδόσεις (μην δεις μόνο την default σύγκριση που έχει με το iTunes).

Νομίζω πως ο 6600 συναγωνίζεται και τις περισσότερες φορές ξεπερνά σε επιδόσεις, επεξεργαστές της AMD που είναι ακριβότεροι από αυτόν.

Δημοσ.

οι c2d είναι καλυτεροι αντικειμενικά.

εαν μπορείς να τον δώσεις 400 συμφέρει γιατί πέρνεις:

Enermax 535W FMA2 85Ε

Gigabyte GA-965P-S3 (s775, i965, DDR2) 98E

Intel Core 2 Duo 6300 (s775/1,866G) Tray (Χωρίς Cooler) 171E

G. Skill Ram 2GB Kit DDR2 F2-5400-2GBNS 169E

WD 320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2) 85E

GECUBE ATI X1950 Pro 256 MB 99E

συνολο 707 +ότι κουτι θέλεις

αν θες βάζεις 1gb ram ή μικρότερο cpu

Δημοσ.

αν δεν είσαι ψείρας και δεν benchaρεις μικρή η διαφορά στις καθημερινές εργασίες, απλά να προτιμήσεις μια καλή μάρκα για να έχεις σταθερότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...