DimitRi_Del Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ fg9000 & sroumel Προσπαθώ να βάλω όμως τα XP και δεν μπορώ :evil: . Ενώ ξεκινά να γράφει τα αρχεία για εγκατάσταση μόλις με ρωτά τι θέλω να κάνω (να βάλω καινούργια , να κάνω update, κλπ) και κάνω την επιλογή μου μετα μου λέει ότι δεν βρίσκει τον σκληρό και δεν μπορει να συνεχίσει (αυτό μάλλον γιατί είναι SATA). Έχω βαλει XP μαζί με SP2, αγγλικά και ελληνικά αλλά τα ίδια. Ξέρει κανείς τι να κάνω? Δεν έχει floppy
B@b!s Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ fg9000 & sroumel Προσπαθώ να βάλω όμως τα XP και δεν μπορώ :evil: . Ενώ ξεκινά να γράφει τα αρχεία για εγκατάσταση μόλις με ρωτά τι θέλω να κάνω (να βάλω καινούργια , να κάνω update, κλπ) και κάνω την επιλογή μου μετα μου λέει ότι δεν βρίσκει τον σκληρό και δεν μπορει να συνεχίσει (αυτό μάλλον γιατί είναι SATA). Έχω βαλει XP μαζί με SP2, αγγλικά και ελληνικά αλλά τα ίδια. Ξέρει κανείς τι να κάνω? Δεν έχει floppy Καλορίζικο το νέο μηχανάκι! Έχω μια σκέψη της στιγμής αλλά δεν ξέρω αν δουλέψει: Δοκίμασε να αντιγράψεις τους sata drivers σε usb και να τους κάνεις install κατά την εκκίνηση. Επειδή βέβαια υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο προηγούμενος τρόπος που σου είπα να μην δουλέψει :oops: ,έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα κάτι το οποίο όμως νομιζω πως θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν τελευταία λύση. Όπως και να 'χει σου βάζω το παρακάτω link και ανάλογα τα κέφια που έχεις μπες και ρίξε μια ματιά!
DimitRi_Del Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Όπως και να 'χει σου βάζω το παρακάτω link και ανάλογα τα κέφια που έχεις μπες και ρίξε μια ματιά! Ποιο λινκ?
B@b!s Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ποιο λινκ? http://members.cox.net/br0adband/How_To_Integrate_SATA_Drivers_into_A_Custom_Windows_CD.zip Αυτό το link! :-P
jimmy1974 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Καλημέρα Σχετικά με το πρόβλημα με την μη ανεύρεση του HDD από τα XP Pro αυτό που μπορείς να κάνεις και δουλεύει είναι να μπεις στο BIOS και να απενεργοποιήσεις το SATA enable. Απλά από το site της HP δεν μου παίζουν οι drivers για sound, wireless και modem !!!!! Εάν βρείς κάτι, παρακαλώ απάντησε στο forum ΥΓ. Το wireless είναι Broadcom. Μην παιδεύεσαι με Intel Pro........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.