Προς το περιεχόμενο

σκονάκια με τεχνολογία

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου είχα ακούσει κάποιον να λέει ότι πέρασε τις πανελλήνιες με τον εξής τρόπο: Είχε ένα κινητό με bluetooth και είχε αγοράσει και μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά και τα είχε βάλει στο αυτί του και δεν φαινόντουσαν με τίποτα. έτσι είχε ανοιχτή την γραμμή και ο φίλος του από το σπίτι του έλεγε τις απαντήσεις και εκείνος τα εγραφε όλα(στα θεωρητικά μαθηματα βασικά) και έφευγε σαν κύριος. Ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοια ακουστικά????

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως είναι urban legend;

Λέω, τώρα.

Αν (μεγάλο αν) δεν είναι, κακώς το αποκάλυψες. Τώρα θα πάνε όλοι να βρουν τα μαγικά ακουστικά και χάνεται το πλεονέκτημα. Θα πήξουμε στα εικοσάρια στις Πανελλαδικές.

Δημοσ.

Προφανώς είναι urban legend,

όταν και μόνος σου λές 'κάπου' είχα ακούσει... καπου που κάπου δηλαδή; δεν είναι δυνατον να το άκουσες και μετά απο μέρες να θυμήθηκες οτι καααπου είχα ακούσει. Ειναι οι κλασσικές ιστορίες του 'ένας φίλος μου έκανε...'

Δημοσ.

ΧΑΧΑ, ωραίο κόλπο. Κι εγώ στις ειδήσεις είχα ακούσει για κάποιον που είχε κάτι τέτοια ακουστικά. Μα αυτός είχε και έναν στυλό με μία καμερούλα (μικροσκοπική)

Έστελνε λοιπόν με εικόνα τις ασκήσεις σε έναν υπολογιστή και εκεί ο φίλος του, του έστελνε τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Εγώ είχα ακούσει πως είναι ψέμα και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, και κάποιος μου 'χε πει πως αν υπήρχε, καλό θα ήταν να μην σκοτώναμε ανώδυνα όσους το χρησιμοποιούσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...