A7X. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εγω πιστευω εισαι στο guild τους αλλα το κρυβεις . Είσαι σοβαρός; Χαχα. Πόσο είσαι; 5; Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να σου κάνει άσχημη εντύπωση αυτή η επίθεση στο guild που στην τελική λέει ξεκάθαρα τι θέλει και σε όποιον αρέσει. Ειδικά αν έχει παρακολουθήσει από την αρχή αυτό το πόστ και έχεις διάφορους να βγάζουν απωθημένα από το παρελθόν... και μετά φυσικά ακολουθούν και άλλοι και ας μην τους γνωρίζουν καθόλου. Όπως και να έχει γι αυτό που είπες για μένα, αυτή τη στιγμή είμαι με τα παιδιά στους dragonseason (hattori) αν και λέω να εκμεταλλευτώ την ευχέρεια που σου δίνει το παιχνίδι να είσαι σε περισσότερα από ένα guilds. Με αυτές τις συμπεριφορές θα καταντήσει και το GW2 να έχει την ίδια τύχη από πλευράς ελληνικής κοινότητας με άλλα ΜΜΟ. Δυστυχώς. προς τον stelpas. Αν και συμμερίζομαι την ανησυχία για τέτοιους είδους συμπεριφορές τα παιδιά του guild τρέχουν και το guild-wars2.gr και δεν έχουν δώσει καθόλου δικαιώματα γι αυτό τους υπερασπίζομαι.
Rush13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Απο αυτα που εχω διαβασει και δει εως τωρα, εβγαλα το συμπερασμα πως το gw2 ειναι τρια παιχνιδια σε ενα. Το sPVP θα προσπαθησει να γινει ενα σαν online fps σε rpg μορφη. Κατ'εμε ενδιαφερον εγχειρημα. Το WvWvW θα ειναι πιο κοντα στο κλασικο pvp με farming, gear loot κλπ. Τελος το pve οπως το ξεραμε. Οι παιχτες θα μπορουν να ασχοληθουν ειτε με ολα, ειτε με ενα παρακλαδι απο την αρχη, χωρις να χρειαζεται να ενδιαφερθουν ποτε για τις υπολοιπες μορφες του παιχνιδιου. Σε οσα mmo εχω παιξει δεν το εχω συναντησει αυτο. Παντα υπηρχε η αναγκη καποιας εστω αλληλεπιδρασης. Eγώ που το έπαιξα στην beta το spvp μου έδωσε την αισθηση πιο πολυ προς moba...quick games δηλαδή.Στα άλλα συμφωνώ απόλυτα
bal89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Είσαι σοβαρός; Χαχα. Πόσο είσαι; 5; Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να σου κάνει άσχημη εντύπωση αυτή η επίθεση στο guild που στην τελική λέει ξεκάθαρα τι θέλει και σε όποιον αρέσει. Ειδικά αν έχει παρακολουθήσει από την αρχή αυτό το πόστ και έχεις διάφορους να βγάζουν απωθημένα από το παρελθόν... και μετά φυσικά ακολουθούν και άλλοι και ας μην τους γνωρίζουν καθόλου. Όπως και να έχει γι αυτό που είπες για μένα, αυτή τη στιγμή είμαι με τα παιδιά στους dragonseason (hattori) αν και λέω να εκμεταλλευτώ την ευχέρεια που σου δίνει το παιχνίδι να είσαι σε περισσότερα από ένα guilds. προς τον stelpas. Αν και συμμερίζομαι την ανησυχία για τέτοιους είδους συμπεριφορές τα παιδιά του guild τρέχουν και το guild-wars2.gr και δεν έχουν δώσει καθόλου δικαιώματα γι αυτό τους υπερασπίζομαι. Σοβαρα ,το προηγουμενο ποστ μου το εκανα τελειως για πλακα. Και θα συμφωνησω με αυτο 100% Με αυτές τις συμπεριφορές θα καταντήσει και το GW2 να έχει την ίδια τύχη από πλευράς ελληνικής κοινότητας με άλλα ΜΜΟ. Δυστυχώς
whirlwind Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σημερινό stress test 22:00-2:00 ώρα Ελλάδος: http://t.co/zzsX5nrK
A7X. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Α οκ λέω και εγώ, άλλη Μαρία μας βρήκε Γενικά αν και δεν είναι του στυλ μου εγώ καταλαβαίνω γιατί βάζουν πολλούς από τους κανόνες που βάζουν. Θυμάμαι που παίζαμε GW1 στο DEEP και αφού ήμασταν στη μέση, πεταγόταν ο άλλος "παιδιά AFK πάω να φάω" και φυσικά χάναμε και πήγαινε στράφι όλη η προσπάθεια. Και άλλο να φύγεις γιατί έγινε κάτι και δεν μπορείς κτλ κτλ άλλο γιατί έπρεπε να φας ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή και δεν μπορούσες να περιμένεις να βγούμε από τη μάχη. Αυτό το καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο τώρα που δεν είμαι φοιτητής και έχω και υποχρεώσεις πολλές. Αν κάνω χρόνο ένα βράδυ να παίξω κάτι στα σοβαρά (e-sport) και ο άλλος πηγαινοέρχεται ή λέει ότι να ναι στο TS τότε να το χ€σω. Και αυτό που τόνισα είναι ότι αυτοί δεν ήρθαν εδώ να κράξουν και να χαρακτηρίσουν όσους το βλέπουν πιο χαλαρά το παιχνίδι... οι δεύτεροι το κάνανε.
bal89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Και αυτό που τόνισα είναι ότι αυτοί δεν ήρθαν εδώ να κράξουν και να χαρακτηρίσουν όσους το βλέπουν πιο χαλαρά το παιχνίδι... οι δεύτεροι το κάνανε. ε ενταξει τωρα τι κραξιμο να κανουν οι "hardcore " ρε συ , να πουνε στους "softcore" οτι κοιταξτε μλκες εσεις οταν παιζετε μπορειτε να κλανετε εμεις χωρις την αδεια του μποςς το κραταμε μεσα και αυτο θα πει πειθαρχεια btw. τελειωσαν τα τεμαχια απο το greenmangaming.com/ και ηθελα σημερα να το παραγγειλω
dungeon master Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Είσαι σοβαρός; Χαχα. Πόσο είσαι; 5; Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να σου κάνει άσχημη εντύπωση αυτή η επίθεση στο guild που στην τελική λέει ξεκάθαρα τι θέλει και σε όποιον αρέσει. Ειδικά αν έχει παρακολουθήσει από την αρχή αυτό το πόστ και έχεις διάφορους να βγάζουν απωθημένα από το παρελθόν... και μετά φυσικά ακολουθούν και άλλοι και ας μην τους γνωρίζουν καθόλου. Όπως και να έχει γι αυτό που είπες για μένα, αυτή τη στιγμή είμαι με τα παιδιά στους dragonseason (hattori) αν και λέω να εκμεταλλευτώ την ευχέρεια που σου δίνει το παιχνίδι να είσαι σε περισσότερα από ένα guilds. Με αυτές τις συμπεριφορές θα καταντήσει και το GW2 να έχει την ίδια τύχη από πλευράς ελληνικής κοινότητας με άλλα ΜΜΟ. Δυστυχώς. προς τον stelpas. Αν και συμμερίζομαι την ανησυχία για τέτοιους είδους συμπεριφορές τα παιδιά του guild τρέχουν και το guild-wars2.gr και δεν έχουν δώσει καθόλου δικαιώματα γι αυτό τους υπερασπίζομαι. Μιλώντας γενικά, όταν τελειώσεις με σπουδές κλπ, καθαρίσεις με στρατά και μπεις στο πνεύμα της πραγματικής RL (δουλειά, υποχρεώσεις κλπ) και γενικά πάψεις να είσαι παιδάκι, θα καταλάβεις πόσο γελοία είναι όλα αυτά τα περί πειθαρχίας και στρατοκαβλίτιδας σε παιχνίδια και θα γελάς και εσύ όπως και μεις με την ανωριμότητα τους..
A7X. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μιλώντας γενικά, όταν τελειώσεις με σπουδές κλπ, καθαρίσεις με στρατά και μπεις στο πνεύμα της πραγματικής RL (δουλειά, υποχρεώσεις κλπ) και γενικά πάψεις να είσαι παιδάκι, θα καταλάβεις πόσο γελοία είναι όλα αυτά τα περί πειθαρχίας και στρατοκαβλίτιδας σε παιχνίδια και θα γελάς και εσύ όπως και μεις με την ανωριμότητα τους.. Αν διάβαζες το κείμενο και δεν το έκανες μόνο παράθεση θα έβλεπες ότι είμαι για τα καλά στο πνέυμα της πραγματικής RL lol , όποια και αν είναι αυτή για τον καθένα πας, οπότε τα περί "παιδακίων" άκυρα. Όπως και τα παιδιά σε αυτό το guild που μόνο παιδιά δεν είναι αλλά ενήλικες και ως ενήλικες όταν αποφασίζουν να αφιερώσουν κομμάτι από τον περιορισμένο τους ελέυθερο χρόνο σε κάτι θα πρέπει να το κάνουν όπως θέλουν. Άλλοι θέλουν χαλαρά πράγματα και διασκέδαση, άλλοι πιο πολύ οργάνωση και επειδή έχω δεί guilds με στρατιωτική πειθαρχία (GROF παλιά) αυτοί δεν είναι έτσι. Όπως και να έχει, ο καθένας πρέπει να κάνει ότι γουστάρει... τα παιδάκια είναι αυτά που κράζουν στα φόρουμ νομίζω. προς bal. Εσύ τι λές; αν ήθελε κάποιος να τρολάρει δεν θα έβρισκε κάτι να πεί;;
bal89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 προς bal. Εσύ τι λές; αν ήθελε κάποιος να τρολάρει δεν θα έβρισκε κάτι να πεί;; η ερωτηση παει εσκεμμενα προς εμενα ? γνωριζει κανεις αν απο εδω εχω 3 days head start ? http://www.public.gr/prod/gaming/games/pc-games/guild-wars-2-pc/prod3460033pp/
Tilion Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν έχεις headstart. Είναι προ-παραγγελία όχι προ-αγορά.
Prospector8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γνωριζει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι σερβερς το σαββατο??
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γνωριζει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι σερβερς το σαββατο?? Κανονικα 10 αλλα ειπαν οτι θα τους ανοιξουν 3 ωρες νωριτερα απο αυτο για να αποφυγουν διαφορα προβληματα
vasi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Έγινε η αποστολή του παιχνιδιού από το zavvi σήμερα !!
LuxJaja Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα το play.com με έχει order placed ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα