Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το stress test δεν ειναι για εμας , αλλα για αυτους..

Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι το εχουν αγορασει το παιχνιδι

Δημοσ.

Ευχαριστώ Λεφτέρη! Ελπίζω να μην τελειώσει η προσφορά μέχρι Δευτέρα-Τρίτη (πρέπει να "φορτίσω" την χρεωστική μου) ή/και να μην ξεμείνουν από "κλειδια".

μακάρι να προλάβεις, αλλά χλωμό το κόβω!

Δημοσ.

"500 ματς και κόλησα στο 1000 rating, ρε ^$&$%&* blizzard άσε με να παω παραπάνω,πως είναι δυνατόν να ακολουθώ το rotation και να ψοφάω έτσι easy mode, διαολε τα σωστά κουμπιά πατάω, 5 είναι όλα κι όλα, με την σειρά που τα πατάω και στα dungeon, τι traps και trap launcher και βλακείες, να κάτσω να βάλω τον healer σε chain cc, για ποιόν λόγο, ρε του χυμάω και με τα 5 κουμπάκια μου θα τον στείλω για τσαϊ. Βγάλανε και κάποιοι νουμπάδες, gladiators νομίζω τους λένε, κάτι οδηγούς για pvp και κάτι παλαβά λέγανε για macros και χρήση λέει modifiers γιατί δεν τους έφταναν τα πλήκτρα, ρε πάνε καλά, λολ ρε αιγοπρόβατα, με 5 κουμπάκια σαρώνω (το πάτωμα) στην αρένα, και το μακρος δεν παίζει ρόλο, μόνο το πλάτος λέμε,ξέρω γω απ'αυτά, το λέει και η τασούλα. Και αυτά τα ρημαδια τα aspect, τι σκατά τα θέλει, 30% speed buff μπα, λίγο είναι , και γιατί να πατάω συνέχεια το άλλο που βάζει κοκκινο βέλος πανω απ'την κεφάλα του άλλου, το ξέρω ρε blizzard ότι είναι ο οχτρός, τι με περασες, για κανα γίδι, άσε και το άλλο το ζωντανό που με ακολουθεί όπου πάω, μπάρα με abilities και γι'αυτό, έλεος ρε μ@λ@κες, τι με περάσατε, πιανίστα, δεν έχω πατήσει ωδείο λέμε, είμαι σίγουρος όλα αυτά τα' βαλε για να με μπερδέψει, δεν ψαρώνω λέμε, τ'αφήνω το μούλικο να κάνει τα δικά του.

Μα γιατί χάνω συνέχεια άραγε. Blizzard you suck.

Ουγκ"

ναι ρε γαμώτο την άλλη φορά θα spammarw με τον hunter το track undead , ευχαριστώ για τις συμβουλές μέγα μαστορα της Αρένας

Δημοσ.

Λογικα ειναι μονο απο το prepurchase (χωρις να ειμαι σιγουρος) αλλα δεν ειναι και τιποτα αυτα που δινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμμ θα υπάρχουν τέτοια παρόμοια αντικείμενα in-game ή η λογική του θα είναι όλοι είμαστε ισοδύναμοι και απλά μετράει πιο πολύ το skill του κάθε παίχτη ?.Δεν είχα και αρκετό χρόνο να δω την beta...

Επεξ/σία από MeSiaSs
Δημοσ.

Μόνο με prepurchase παίρνεις το Hero's Band. Δεν είναι τίποτα τρελό boost όμως. Άντε να βοηθάει λίγο στα πρώτα levels μιας και είναι PvE only...

@MeSiaSs Η λογική είναι αυτή που περιγράφεις. Όλοι ισοδύναμοι και μετράει απλά το skill.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...