Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική δουλειά το arena από τον φίλο Μήτσο.

Όποιος ενδιαφέρετε να φτιάξουμε ομάδες να συμμετάσχουμε στο tournament να μου στειλει PM εδώ αν θέλει ή σε αυτό το group στo FB. Το καλό με αυτό είναι ότι είναι ανεξάρτητο guilds δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε κάπου απλά να παίξουμε σιγά σιγά ώστε να δούμε τί θα παίζουμε και με ποιούς ταιριάζουμε για μεγαλύτερα πράματα μετά!

Εγώ έιχα παίξει μπόλικο PVP στο GW1 και σε υψηλό επίπεδο και το ίδιο λέω να κάνω και εγώ

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετή σκέψη και έχοντας μαζέψει πληροφορίες και από τον ΤΒ αλλά και από το αρκετά ενημερωτικό mmocult.gr το παιχνίδι έγινε preorder. Θα έλεγα για αυτά που δίνει χαλάλι οι 35λίρες.

Επεξ/σία από LuxJaja
Δημοσ.

Παντως θα μπορουσαν να εχουν βαλει αλλα 5 weapon skill και να μπορουσες να επιλεξεις ποια θελεις να εχεις στην skill bar.

Δημοσ.

Παντως θα μπορουσαν να εχουν βαλει αλλα 5 weapon skill και να μπορουσες να επιλεξεις ποια θελεις να εχεις στην skill bar.

Για αυτο υπαρχει τo weapon swap μεσα στην μαχη

Ετσι μπορεις να παιζεις και με τα traits σου συνδυαζοντας 2 οπλα

Δημοσ.

έ

έχει, αλλά ενεργοποιείται cooldown, νμζ 15 sec, ουσιαστικά έχεις 5+5 abilities απ'τα 2 σετ όπλων+ 5 utiliies. Επιπλέον έχεις μάθει πρακτικά όλα τα weapon skills μέχρι το lvl 20, άρα βαράς τα ίδια και τα ίδια για αλλα 60 lvl. Γενικά πάνε να πιάσουν το κοινό των moba γι'αυτό έχουν κάνει υπεραπλουστεύσεις παντού, και δυστυχώς σε αρκετά πράγματα imo είναι χειρότερο απ'το 1, που βγήκε το 2005. Πάρε πχ το pvp, το μόνο φορμάτ που υποστηρίζει επίσημα είναι το domination και μάλιστα μόνο 5v5, ούτε 4v4, 8v8, ούτε αρένες, ούτε guild battles - guild wars χωρίς guild battles, έλεος ρε μ@λ@κες. Ανεπίσημα θα μπορείς να ξεκινήσεις δικό σου 1v1,2v2 κλπ έως 8v8 αλλά 1ο μέχρι και στην τελευταία μπετα δεν είχε κάτι τε΄τοιο και 2ο, αντε και το έφτιαξες, αφού δεν θα είναι το επίσημο format πόσοι νομίζεις θα κάνουν join?

τεσπα έχει αρκετά θετικά με κυριότερο φυσικά την μη συνδρομή, οπότε δεν το έχω βγάλει απ'την λίστα ακόμη, αλλά έχουν κάνει και κάτι χαζά, που λες "ήμαρτον". Πρακτικά συμφωνώ με τους παλιούς παίκτες του 1 στο ότι θα επρεπε να κρατήσουν όλα τα θετικά του 1

και να ρεγουλάρουν τα αρνητικά, όχι να αρχίσουν τις αντιγραφές από moba και τις υπεραπλουστεύσεις, δεν είμαστε όλοι φαν της dota, τι να κάνουμε..

Δημοσ.

Για αυτο υπαρχει τo weapon swap μεσα στην μαχη

Ετσι μπορεις να παιζεις και με τα traits σου συνδυαζοντας 2 οπλα

σιγουρα ,αλλα και παλι τα weapon skills τα μαθαινεις κατευθειαν , μεχρι το λεβελ καπ θα εισαι με 10 skills (main hand- offhand) .Βαρετο δεν ειναι ?

Θα μπορουσε π.χ να σου εδινε, αλλα 5 skill σε μεγαλυτερο λεβελ,η ακομα και την δυνατοτητα να αλλαξεις την θεση των skills στην skill bar.

Δημοσ.

Τα tournament battles θα ειναι κατα βαση guild battles

Eφοσον το προοριζουν για esport ( ετσι λενε ) νομιζω το pvp θα το προσεξουν αρκετα και θα γινουν και αρκετες αλλαγες μεχρι το release

Τα λιγα skills ναι θα ειναι οντως βαρετο στο pve , αλλα στο pvp νομιζω ειναι υπεραρκετα τα 10 skills ( με το swap )

Δημοσ.

Ωραια γραφικα,ωραιος κοσμος(μου θυμιζει λιγο aion σε μερικες περιοχες) αλλα υπερβολικα απλοποιημενο skill system(idiot proof θα μπορουσα να πω),εννοια του soloing δεν υπαρχει(για μερικους ειναι θετικο αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να πρεπει σωνει και καλα να pugαρεις για απλο xp)και μετα απο λιγο μου φανηκε υπερβολικα "παιδικο"(δεν βρισκω αλλη λεξη να το περιγραψω).Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι θα αρεσει σε PvPrs αλλα δεν νομιζω να βρει κοινο σε PvErs.

Δημοσ.

Uhm που ειδες οτι πρεπει να κανεις grp παση θυσια για να expαρεις?

Προσωπικα στην τελευταια beta εφτασα lvl 20 χωρις να κανω καθολου grp , εκτος απο τα events που ουτε εκει εκανα grp και απλα βαρουσα το boss οπως ολοι.. So wtf..?

Δημοσ.

Αυτη την εντυπωση μου αφησε και αυτην εγραψα.Σε οποιοδηποτε αλλο mmo εχω παιξει στο 95% της διαρκειας του ανεβασματος ενως οποιουδηποτε char μεχρι το lvl cap δεν χρειαστηκα ποτε group ενω εδω μπορει και να γινοταν σχεδον το αντιθετο ετσι οπως πηγαινε(και σε πολλαπλασιο χρονο κιολας).Μπορει να φταιει και ο char μου αλλα δεν προκειται να ασχοληθω ξανα με το game γιατι ειμαι σε γενικες γραμμες PvEr και το παιχνιδι δεν με τραβαει σε αυτο τον τομεα.

Δημοσ.

Τα tournament battles θα ειναι κατα βαση guild battles

Eφοσον το προοριζουν για esport ( ετσι λενε ) νομιζω το pvp θα το προσεξουν αρκετα και θα γινουν και αρκετες αλλαγες μεχρι το release

Τα λιγα skills ναι θα ειναι οντως βαρετο στο pve , αλλα στο pvp νομιζω ειναι υπεραρκετα τα 10 skills ( με το swap )

τα 10 skills είναι ελάχιστα και για to pvp, αυτό το κατάλαβαν κάποια στιγμή μόλις άρχισε το κράξιμο από παλιούς παίκτες του 1 και γι'αυτό κότσαραν απ΄το πουθενά τα traits, τα οποία θέλουν τρελή δουλειά ακόμη, σύμφωνα με τους ίδιους. Και αυτά πάλι ημίμετρο είναι, όταν βλέπεις πχ στο wow, παιχνίδι 8ετιας , να ξηλώνουν τα talent trees μετά από άπειρες προσπάθειες να τα στρώσουν, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το concept. Στο 1 είχες ταυτόχρονα 8 skills διαθέσιμα μεν, αλλά τα διάλεγες από pool εκατοντάδων. Στο 2 τα weapon skills είναι κλειδωμένα στα όπλα, που με την σειρά τους πάνε πακέτο με το class. Αρα ευελιξία μηδεν. Μόνο τα utility σου επιτρέπει να αλλάξεις αλλά και πάλι καμία σχέση με την ανεξαρτησία που σου επέτρεπε το gw1. Γιατί είναι τόσο σημαντικό? Γιατί ο σοβαρότερος ίσως λόγος που το 1 είχε αξιοπρεπές pvp balance, ήταν γιατί όποιο uber build και να εμφανιζόταν στο προσκήνιο, κάποια τσακάλια έβρισκαν counter build. Στο 2 θα είναι όλα τα class στο έλεος του τι θα θεωρεί balanced η a-net, μιας και δεν υπάρχει πλέον καμία επιλογή στα weapon skills, δλδ καληνύχτα μαργαρίτα.

Uhm που ειδες οτι πρεπει να κανεις grp παση θυσια για να expαρεις?

Προσωπικα στην τελευταια beta εφτασα lvl 20 χωρις να κανω καθολου grp , εκτος απο τα events που ουτε εκει εκανα grp και απλα βαρουσα το boss οπως ολοι.. So wtf..?

μαλλον εννοεί τα dynamic events, επειδή πολλοί βαράνε τα ίδια mobs, μην περιμένεις να ξέρουν όλοι πως δουλευει το σύστημα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 Weapon skills + 5 Ultility = 15 skills , ασε που πολλα class εχουν επιπροσθετα spells πχ ele

Δεν ειναι λιγα και πρεπει να παιξεις πιανο σε πολλες περιπτωσεις εκτος αν εχεις mouse που μπορεις να κανεις bind 10 κουμπια πανω...

Συμφωνω οτι θελουν δουλεια τα traits , απο το κανουν περισσοτερο synergy μεταξυ τους μεχρι τα random tooltips . Γενικα πολλα θελουν αρκετη βελτιωση ακομα μεχρι το release , εγω παντως περιμενω ακομα μια beta η εστω ενα μικρο stress test . Οχι λογω μονο ανυπομονησιας αλλα και για να δουμε αυτες τις αλλαγες πριν το τελικο release του παιχνιδιου

Οσο για το θεμα με το grping , ειναι τελειως λανθασμενο αυτο που λεει οTwisted_Wicked

Μονο και μονο το γεγονος οτι τα quest κανουν scale με το lvl σου και παιρνεις exp απο quests οποιουδηποτε lvl τοτε αυτοματα καταλαβαινουμε οτι δεν ισχυει αυτο

Επεξ/σία από Atallos1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο για το θεμα με το grping , ειναι τελειως λανθασμενο αυτο που λεει οTwisted_Wicked

Μονο και μονο το γεγονος οτι τα quest κανουν scale με το lvl σου και παιρνεις exp απο quests οποιουδηποτε lvl τοτε αυτοματα καταλαβαινουμε οτι δεν ισχυει αυτο

Δεν μιλησα ποτε για το ποσο του xp.Για να το κανω πιο λιανα,πιστευω οτι γρηγορο solo lvl up σε αυτο το game δεν υπαρχει.(γρηγορο με την εννοια των υπολοιπων mmo που υπαρχουν/υπηρξαν).Οσο ημουν σε group ηταν ανεκτο αλλα σε solo ηταν απιστευτα αργο.Γι'αυτο και ειπα οτι πρεπει να εισαι σχεδον παντα αναγκαστικα σε group.

Επεξ/σία από Twisted_Wicked
Δημοσ.

Απιστευτα αργο δεν ειναι , απλα δεν εχει το κλασσικο συστημα των MMOs

Αν το exp ηταν μια γραμμη απο το 0 ως το 80 κ ηταν οπως τα αλλα MMO τοτε αυτη η γραμμη θα ηταν μια ανηφορα

Στο guild wars 2 αυτη η γραμμη ειναι ευθεια , τουλαχιστον ετσι λενε

Και αργο δεν ειναι καθολου αν τα κανεις ολα και δεν αφηνεις πραγματα

Εγω προσωπικα πηγα 20 lvl σχεδον απο το πρωτο βραδυ της τελευταιας beta , με σχετικο καψιμο φυσικα

1/4 του lvling σε ενα βραδυ σχεδον και με το exp curve να ειναι το ιδιο σε ολα τα lvls δεν το λες απιστευτα αργο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...