Rush13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Χωρίς να θέλω να προστατέψω το παιχνίδι, καταλαβαίνεις πως μία σοβαρή εταιρία που θέλει να βγάλει ένα σοβαρό προϊόν έχει διαφορετικό τμήμα marketing και programming/design σωστά; Όσο για το pvp ranking στα MMO's δεν μπορώ να τους καταλάβω τους σχεδιαστές, δεν μπορούν να βγάλουν ένα σύστημα, που π.χ στα battlegrounds όσο καλύτερα τα πας σαν παίχτης τόσο περισσότερους πόντους θα πάρεις; Π.χ σαν το Battlefield 3. Έτσι ήταν στο Warhammer Online αλλά εκείνο είχε άλλα προβλήματα που το κατέστρεψαν, παρ'όλες τις καινοτομίες του. Mα έχουν σύστημα τέτοιο στο gw2
bal89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Με λιγα λογια απο μενα , το παιχνιδι ειναι ενα πολυ ωραιο φαγητο αλλα δυστυχως διχως αλατι.
A7X. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ¨Επαιξα σήμερα λίγο SPVP με έναν ELE. Αρκετά ωραίο το Gameplay και ας έπαιζα με random team. Και στο θέμα των skills Καλύτερα με τον ELE
cmi30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Προσωπικά και έχοντας πάντα υπόψη μου ότι μιλάμε για beta, το GW2 μου άρεσε πάρα πολύ Έχω την εντύπωση ότι θα κάνει πολύ μεγάλο μπάμ στον χώρο του gaming και ότι θα μιλάμε χρόνια για αυτό! Απλά να πω ότι εγώ παίζω games για να διασκεδάσω και όχι να αποδείξω κάτι σε κάποιον άλλον η στον εαυτό μου. Φυσικά σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά ξέρετε τι λένε για τις γνώμες....
xristosrr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Οσοι δεν ειναι ετοιμοι να παιξουν με αλλο κοσμο καλυτερα να πανε σε καποιο αλλο παιχνιδι. Δεν ειναι WoW να μπενεις να κανεις τα daily σου χωρις να χρειαστει να μιλησεις ουτε σε ενα ατομο. Εαν δεν εχετε φιλους online και δεν ειστε προθυμοι να κανετε αφηστε το καλυτερα. Επαιξα asura engineer και Κυριακη μεσημερι ημουνα lvl30 χωρις exp απο WvW 100% completion sylvari asura starting area 90+% στις αλλες 2 60% στην 25-35 περιοχη . Και επειδη τα περασα ολα γρηγορα δεν σολαρεις πουθενα με την ανεση σου.
lefteris210 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 πολυ ωραιο το παιχνιδι το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα για ενα μηνα μεχρι να βγει το GW2 !
cmi30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 πολυ ωραιο το παιχνιδι το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα για ενα μηνα μεχρι να βγει το GW2 ! Σωστή ερώτηση...ευτυχώς που υπάρχουν και οι διακοπές για μένα και θα περάσουν λίγο ποιο γρήγορα!
Tilion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Οταν πας στα Mists γινεσαι 80 και σου ανοιγουν ολα τα skills. Αυτο που θα ηθελα ειναι να τα δοκιμασω σε καθε χαρακτηρα ξεχωριστα με την ησυχια μου για να τα δω ολα. Γινεται αυτο σε καποιο training dummy για παραδειγμα ή πρεπει να το κανω μεσα στις αρενες? Έχει dummies στα mists. Ελπίζω να τα βρήκες.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Έχει dummies στα mists. Ελπίζω να τα βρήκες. Δεν τα βρηκα, αλλα ειδα ολα τα skills σε ολα τα class κανοντας equip διαφορετικα σετ οπλων. Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι class θα κανω. Ο thief παντως δεν μου αρεσε και ειναι θεμα για εμενα αυτο καθως παιζω παντα κατι σε melee rogue. Μαλλον για ranger θα παω.
polil91 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) 10 λογοι να το παρετε http://www.youtube.com/watch?v=xBC_ig73aMs pvp modes http://www.youtube.com/watch?v=Y4VKhrCDWfg Λιγα λογια για το GW2 Η ιστορία... Το Guild Wars 2 είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων, μαζικής συμμετοχής (MMORPG), Διαδραματίζεται στον φανταστικό κόσμο της Tyria, όπου η Μαγεία είναι τόσο συχνή όσο και ο Ηρωισμός, ενώ χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα σε έναν ενιαίο και συνεχή κόσμο. Το Guild Wars 2 συνεχίζει την επική ιστορία του Guild Wars, ενός τίτλου που έχει πουλήσει περισσότερα από 6.000.000 παιχνίδια, και (όπως και ο προκάτοχός του) δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Τι είναι MMORPG? MMORPG σημαίνει Massively Multiplayer Online Role-Playing Game και είναι μια κατηγορία παιχνιδιών όπου ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιχτών αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού. Όπως σε όλα τα παιχνίδια ρόλων (RPG), οι παίχτες παίρνουν το ρόλο ενός χαρακτήρα και ελέγχουν πολλές από τις αντιδράσεις και αποφάσεις τους. Η διαφορά των MMORPG από τα Single-player ή Multi-player RPG είναι στον αριθμό τον παιχτών, στην έκταση του κόσμου στον οποίο εξελίσσεται το παιχνίδι και στη συνεχή εξέλιξή του, ακόμα κι όταν ο παίχτης είναι offline και εκτός παιχνιδιού. Το δημοφιλέστερο MMORPG στην Ευρώπη και την Αμερική είναι το World of WarCraft, το οποίο άγγιξε τους 12 εκατομμύρια χρήστες τον Οκτώβριο του 2010. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου 2012! Λιγα λογια για τη Guild μας Η ονομασια της Guild μας ειναι Dream Killers Είμαστε μία νέα Guild που ξεκίνησε έπειτα από την απόφαση μιας παρέας ( FallenGR , Diavolos , Makaham , Koukoutsa). Με την έκδοση του Guild Wars 2,αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την νέα αρχή.Να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να δημιουργήσουμε μία όμορφη,μεγάλη παρέα,που θα απολαμβάνει το παιχνίδι και σκοπός της θα είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.Οργάνωση,ωριμότητα και φιλικό κλίμα είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν και πιστεύουμε πως είναι το "μυστικό" για την επιτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα ! Όποιος Έλληνας παίκτης νιώθει πως χρειάζεται ένα "σπίτι" ώστε να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Guild Wars 2,να είναι σίγουρος πως οι DreamKillers είναι η κατάλληλη επιλογή ! Μπορειτε να μας βρειτε ειτε για να μιλησουμε ειτεγια να κανετε αιτηση για τη guild μας στην ιστοσελιδα μας στο http://dreamkillers.enjin.com/ Σας περιμενουμε! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2012 από polil91
bal89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Γνωριζει κανεις αν στο release θα υπαρχει η επιλογη terrain distance για τα γραφικα?
Tilion Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο μας αδερφικό site. To Dragon Arena αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια στον κόσμο γύρω από την e-sport πλευρά του Guild Wars 2. PvP forums, guides και τουρνουά όλα στημένα πάνω σε μία πλατφόρμα που περιμένει όλους τους λάτρεις της ανταγωνιστικής πλευράς του πολυαναμενώμενου τίτλου της ArenaNet. Σας περιμένουμε λοιπόν να αγκαλιάσετε όσο το δυνατόν πιο ζεστά τη νέα μας αυτή προσπάθεια. Επίσης πίσω στο Dragon Season, η Tasha ανέβασε ένα άρθρο που παρουσιάζει το ρόλο ενός Guild Leader: http://dragonseason.com/GuildMattersHome/tabid/172/EntryId/174/Follow-the-Leader.aspx Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από Tilion
dartmed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Video από το MMO Cult GR με τις τελικές μας σκέψεις πριν το Release http://www.youtube.com/watch?v=A9ugKYbcFXo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα