Dreamcatcher Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 υπογραμμιση στην ημερομηνια... Εχμ εχει ανακοινωθεί οτι κυκλοφορεί αυτη την ημερομηνία εδώ και μέρες
bal89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για τι class λέτε να ξεκινήσετε; Εγώ είμαι μεταξύ Ranger (κλασικό class που παίζω εδώ και 4 χρόνια, δλδ από τότε που βαρέθηκα να είμαι healer & tank), Thief ή Mesmer Εγω μετα απο αυτο το βιντεο το ψηνω σοβαρα για Guardian ,αν και στην αρχη ημουν αναμεσα σε elementalist η ranger !
violatus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για τι class λέτε να ξεκινήσετε; Εγώ είμαι μεταξύ Ranger (κλασικό class που παίζω εδώ και 4 χρόνια, δλδ από τότε που βαρέθηκα να είμαι healer & tank), Thief ή Mesmer Εγώ θα πρωτοτυπήσω πάλι και θα φτιάξω necromancer όπως και στο 1ο Guild Wars (για την ακρίβεια είχα Necro/Mesmer). Κρίμα που δεν έχουν το Spiteful Spirit σαν elite skill, γιατί είχα λιώσει στο Sorrow's Furnace και Underworld. Τέλος πάντων, έχω μεγάλη καρδιά και τους συγχωρώ
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Έχω ένα beta key για όποιον με αγαπάει περισσότερο
A7X. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Έχω ένα beta key για όποιον με αγαπάει περισσότερο εγώ!
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 αν και το έδωσα στον Α7Χ ακόμα να ακούσω πόσο πολύ με αγαπάει
lefteris210 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δεν εχω καταφέρει να πάρω κλειδί και να μπω σε καμιά beta , όποιος έχει την καλοσύνη και του περισσεύει...
zeniath Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Κοίταζε εδώ πέρα, δίνουν links για beta givaways κάθε λίγο και λιγάκι, απλά πρέπει να προλάβεις http://www.reddit.com/r/Guildwars2/
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εχμ εχει ανακοινωθεί οτι κυκλοφορεί αυτη την ημερομηνία εδώ και μέρες επ ωπ δεν το ηξερα...
Tilion Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει κλειδιά για το τελευταίο Beta Σαββατοκύριακο του Guild Wars 2: Link
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ετσι και κανεις preorder θα παιξεις ποιο πριν απο τους αλλους...?
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ετσι και κανεις preorder θα παιξεις ποιο πριν απο τους αλλους...? Αρχιζεις 25 αντι για 28 Θυμιζω οτι στον Gandara θα παιξει ολη η ελληνικη συμμαχια που αποτελειται ηδη απο 7 ελληνικα guilds Πληροφοριες για την alliance εδω http://guildwars2greece.prophpbb.com/ Ενα απο τα μελη της συμμαχιας ειναι και οι Oneironauts Πληροφοριες για το ποιοι ειμαστε κ το τι παμε να κανουμε στο GW θα βρειτε εδω http://www.oneironaut.gr/mainpage1
ggQQbb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Θυμιζω οτι στον Gandara θα παιξει ολη η ελληνικη συμμαχια που αποτελειται ηδη απο 7 ελληνικα guilds Ευχαριστούμε για την πληροφορία ωστε να πάμε σε άλλον server για να αποφύγουμε το Ελληναριο
Han Solo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Ευχαριστούμε για την πληροφορία ωστε να πάμε σε άλλον server για να αποφύγουμε το Ελληναριο προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν και εχεις αρκετο δικιο πολλες φορες σε μια ελληνικη guild ενδεχεται να βρεις την ζεστασια που δεν προκειται να βρεις σε μια international ή σε mixed γιατι ακομα και στην mixed θα αναγκαζεσαι να χρησιμοποιεις συνεχεια τα αγγλικα που καταντα λιγακι κουραστικο. ειναι και θεμα τι ηλικιας ειναι τα ατομα που παιζεις μαζι τους . εγω λογω ηλικιας στην guild μας eimaste apo 35 και πανω οποτε "ντραβαλα" δεν εχουμε . ξερουμε οτι παιζουμε για να διασκεδασουμε και ευτυχως τα "εφηβικα σπυρακια" εχουν σπασει πολλα χρονια πριν μιας και το e-p@nis μας εχει "πεσει" εδω και καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα