xristosrr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 The way leveling XP gain works in crafting is this: For leveling a discipline from 0-400, you will gain 10 levels along the way. By maxing out all 8 disciplines, you will gain 80 levels. That means you could dedicate a character to crafting, feed it all the mats you get on other characters and level it all the way to 80 without ever needing to kill a thing. As hardcore crafters, we think that is pretty cool. — Linsey Murdock (ArenaNet Game Designer), Guild Wars 2 beta forums Όποιος είχε lvlup προβλήματα απλά έκανε κάτι λάθος.Το παραπάνω είναι απλά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως πέρνεις XP στο GW2 κάνοντας πράγματα και όχι μέσω grinding. Επίσης κυκλοφορεί και screenshot με κάποιον που είναι lvl65 me 80+ ωρες played απο τα 2 BWE πολύ κάψιμο.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εντυπώσεις από την κυριακή που πρόλαβα και έπαιξα. Αυτή την φορά κάθισα στο divinity και ακολούθησα κανονικά το story και τα quest του και φυσικά για άλλη μια φορά έκανα explore όλη την πόλη. Μιλάμε η πόλη είναι από τις ομορφότερες που έχεις δει σε κάποιο mmo. Φοβερή λεπτομέρεια σε κάθε βήμα σου. ενώ το κεντιρκό της hall στο πάνω επίπεδο είναι μια φοβερή δημιουγία με όλα αυτά τα μηχανικά μέρη να αιωρούνται σαν τους πλανήτες Υπάρχει και ένα τεράστιο χάσμα σε μια περιοχή της πόλης που μου φαίνετε είναι και είσοδος για κάποιο dungeon που στην beta δεν είναι ξεκλειδωμένο Οπώς εχω πει και πριν το εντυπωσιακό στοιχείο στο gw2 είναι ότι έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμα και στους εσωτερικούς χώρους συναντάς απίστευτης ομορφιάς δημιουργίες και η πόλη δείχνει ακόμα ποιο εντυπωσιακή από έξω Οπως είπα ακολούθησα το story που σε πάει ομαλά από περιοχή σε περιοχή. Το καλό είναι ότι καθώς πάς στα quest δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει σε ένα public quest που στην κυριολεξία γίνετε χαμός από παίχτες. Εμείς τώρα πλέον σε γαλλικό server (κάναμε μλκ..) και γίνετε χαμός από κόσμο. Το κακό είναι ότι έχει απίστευτο lag κάτι που πρέπει να διορθώσουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. Και φυσικά οι Gree είναι και στο gw2, ένα ιστορικό guild κατάφερε να επιβιώσει με ενεργή παρουσία για 6 χρόνια και μεταφέρθηκε και στο gw2.
Rush13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Φίλε check2fire το παιχνίδι το έτρεξες σε ubuntu?
Tilion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραία παρουσίαση check2fire. Χαίρομαι που όλο και περισσότερος κόσμος προσεγγίζει το παιχνίδι.
zizu10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μπορει κανεις να μου πει που θα βρω να αγορασω το παιχνιδι σε καλη τιμη;;; Ελλαδα η εξωτερικο δεν εχω θεμα...
zoocra77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Λοιπόν να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν πρώην semihardcore(raid leader κτλ) του Warhammer Online και κυρίως pvp player σε όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει(- του RIFT) , κύριως στόχος μου ήταν να μπω να τσεκάρω το WvWvW και γενικά το pvp στο παιχνίδι.Λοιπόν στις 10 ώρες που ασχολήθηκα με το gw2 δεν έπαιξα ούτε 1 λεπτό pvp. Έμεινα έκπληκτος απτό story line(που σε βάζει μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και ας μην είσαι rp player),την έλλειψη των quest όπως τον ξέραμε στα άλλα mmo,τον σχεδιασμό του κόσμου και γενικότερα την lvl up εμπειρία.Πιστεύω ότι θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να ασχοληθεί με τον κόσμο του gw2 για αρκετό καιρό χωρίς να βαρεθεί. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι σαν casual παίκτης ποια είναι το game που θα με καλύψει για τα επόμενα χρόνια.2ωρα με LVLUP και απεριοριστo premade WvWvW με το guild δεν ακούγεται κακό. Να προσθέσω το τρομερό support,την συμμετοχή στα forum απτην εταιρία, πράγματα μικρά αλλά για μένα σημαίνει ότι σε σέβονται. Μπορει κανεις να μου πει που θα βρω να αγορασω το παιχνιδι σε καλη τιμη;;;Ελλαδα η εξωτερικο δεν εχω θεμα... Λίγο που έψαξα γιατί εντάξει η κρίση είναι κρίση http://www.skroutz.gr/s/1683780/Guild-Wars-2.html?keyphrase=guild+wars+2 και digital(μαλλον από εκεί θα το πάρω το χει προσφορά 40 λίρες) http://uk.gamesplanet.com/top-deals/guild_wars_2.html
digital curse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Φίλε check2fire το παιχνίδι το έτρεξες σε ubuntu? Το ετρεξα σε ubuntu 12.04 και έπαιζε όπως και στα windows στο ίδιο pc σε γενικές γραμμές. Μόνο δεν έπαιζαν κάποια παράθυρα. Σε αυτό το bwe δεν έπαιζε κανένα tab του store και μου έβγαινε κενό.
Rush13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το ετρεξα σε ubuntu 12.04 και έπαιζε όπως και στα windows στο ίδιο pc σε γενικές γραμμές. Μόνο δεν έπαιζαν κάποια παράθυρα. Σε αυτό το bwe δεν έπαιζε κανένα tab του store και μου έβγαινε κενό. Mε Wine έτσι ? καλό αυτό οποτε και εγώ με lucid δέν νομίζω να έχω πρόβλημα. Μόνο μην χάνει πολύ σε επιδόσεις
Hype Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Λοιπόν να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν πρώην semihardcore(raid leader κτλ) του Warhammer Online και κυρίως pvp player σε όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει(- του RIFT) , κύριως στόχος μου ήταν να μπω να τσεκάρω το WvWvW και γενικά το pvp στο παιχνίδι.Λοιπόν στις 10 ώρες που ασχολήθηκα με το gw2 δεν έπαιξα ούτε 1 λεπτό pvp. Έμεινα έκπληκτος απτό story line(που σε βάζει μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και ας μην είσαι rp player),την έλλειψη των quest όπως τον ξέραμε στα άλλα mmo,τον σχεδιασμό του κόσμου και γενικότερα την lvl up εμπειρία.Πιστεύω ότι θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να ασχοληθεί με τον κόσμο του gw2 για αρκετό καιρό χωρίς να βαρεθεί. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι σαν casual παίκτης ποια είναι το game που θα με καλύψει για τα επόμενα χρόνια.2ωρα με LVLUP και απεριοριστo premade WvWvW με το guild δεν ακούγεται κακό. Να προσθέσω το τρομερό support,την συμμετοχή στα forum απτην εταιρία, πράγματα μικρά αλλά για μένα σημαίνει ότι σε σέβονται. Μήπως έπαιξες καθόλου το dungeon; Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει ένας semihardcore - hardcore MMO παίκτης για αυτό. Προσφέρει αρκετά ελκυστικά rewards για να μας κρατήσει να παίξουμε ΚΑΙ το Guild Wars 2 "harcore-άδικα"; Κρίμα για το PvP, προσωπικά με ξετρέλανε. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι λιιιιιγη περισσότερη ποικιλία (variety) και περισσότερο support στα tournaments, και έχει να γίνει Ο χαμός Όσο για performance, ξέρουμε ότι δεν έχουν φτάσει ούτε στα μισά του optimization... --- @8anos94, αν αγόρασες το παιχνίδι και με τον κωδικό που πήρες έπαιξες και στο Beta Test, τότε δεν θα χρειαστεί να ξανα αγοράσεις τίποτα! Το κλειδί σου ισχύει και για το release. Γενικά, όσοι έκαναν pre-purchase (πλήρωσαν φουλ τιμή για το παιχνίδι) και όσοι έκαναν pre-order δεν χρειάζεται να αγοράσουν κάτι ξανά. Οι μόνοι που θα χρειαστεί να πάνε να το πάρουν είναι όσοι πήραν κλειδί που ίσχυε μόνο για το Beta Test, πιθανότατα από κάποιο διαγωνισμό.
A7X. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 νώμη έχει ένας semihardcore - hardcore MMO παίκτης για αυτό. Προσφέρει αρκετά ελκυστικά rewards για να μας κρατήσει να παίξουμε ΚΑΙ το Guild Wars 2 "harcore-άδικα"; Κρίμα για το PvP, προσωπικά με ξετρέλανε. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι λιιιιιγη περισσότερη ποικιλία (variety) και περισσότερο support στα tournaments, και έχει να γίνει Ο χαμός Ρε συ Meriah ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω μπει μπέτα ακόμη, το PVP του το structured, έχει αυτή την ανάγη για τακτική και ομαδικότητα που έβγαζε το 1; Λίγο η έλλειψη της αγίας τριάδας και των ξεκάθαρων ρόλων, λίγο τα βίντεο που έχω δεί με τον καθένα να τρέχει μόνος του δεξια και αριστερα (που δεν το έκανες αυτό στο PVP του ένα ούτε για πλάκα αμα δεν ήθελες να χάσεις σίγουρα) με έχουν κάνει σκεπτηκό.
zoocra77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μήπως έπαιξες καθόλου το dungeon; Αναρωτιέμαι τι γνώμη έχει ένας semihardcore - hardcore MMO παίκτης για αυτό. Προσφέρει αρκετά ελκυστικά rewards για να μας κρατήσει να παίξουμε ΚΑΙ το Guild Wars 2 "harcore-άδικα"; Κρίμα για το PvP, προσωπικά με ξετρέλανε. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι λιιιιιγη περισσότερη ποικιλία (variety) και περισσότερο support στα tournaments, και έχει να γίνει Ο χαμός Όσο για performance, ξέρουμε ότι δεν έχουν φτάσει ούτε στα μισά του optimization... Δυστυχώς το παιχνίδι το έπαιξα πρώτη φορά αυτό το ΣΚ και δεν έφτασα σε lvl για να δοκιμάσω τo dungeon αλλά ούτε και για να εκφέρω άποψη για το endgame.Αλλά από ότι έχω δει και έχω καταλάβει target group του game δεν είναι οι hardcore pve gamers, αλλά ίσως οι hardcore pvp gamers.Ξέρω πως πολλά semihardcore, hardcore ή και σοβαρά softcore pvp guilds περιμένουν το guild wars 2 και συζητιέται αρκετά.Το θέμα είναι να ακούσουν τον κόσμο στο θέμα του pvp και να διορθώσουν ότι πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει με την κυκλοφορία και είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι δεν θα πατώσει. Ρε συ Meriah ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω μπει μπέτα ακόμη, το PVP του το structured, έχει αυτή την ανάγη για τακτική και ομαδικότητα που έβγαζε το 1; Λίγο η έλλειψη της αγίας τριάδας και των ξεκάθαρων ρόλων, λίγο τα βίντεο που έχω δεί με τον καθένα να τρέχει μόνος του δεξια και αριστερα (που δεν το έκανες αυτό στο PVP του ένα ούτε για πλάκα αμα δεν ήθελες να χάσεις σίγουρα) με έχουν κάνει σκεπτηκό. Ερωτήσεις που ήθελα να κάνω και εγώ χωρίς να έχω παίξει το 1, αλλά το warhammer που είχε αρκετό οργανωμένο pvp.+ ότι δεν έχω καταλάβει τα rewards του pvp. P.S. βλέποντας λίγο τα skill και την έλλειψη μανα κτλ νομίζω τα premade groups στο WvWvW θα χουν τρελό πλεονέκτημα αφού μπορούν να υπάρξουν στρατηγικές έτσι ώστε μικρά group να τρώνε αρκετά μεγαλύτερα.Ξέρει κανείς ποια chars έχουν μεγάλο burst aoe dmg?Ο necro πάντως έχει αρκετό cc.
Gilmaru Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ξέρει κανείς ποια chars έχουν μεγάλο burst aoe dmg? Δεν νομίζω να υπάρχει profession με μεγαλύτερο aoe burst damage από του elementalist.
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και για άλλη μια φορά δεν νομίζω να παίρνουν ele σε κανένα pvp... και μιλάω φυσικά για το gw2 εκτός αν έχουν αλλάξει τελείως τα δεδομένα. Να πω την αλήθεια pvp δεν έχω δει καθόλου και λέω να το δω στο επόμενο beta. Για λίγο μπήκα την πρώτη φορά αλλά μου την έσπασε το σπασμοδικό τότε animation και φυσικά το lag. Το gw2 πάντως δεν το τρέχω σε ubuntu. Πάντα κρατάω ένα μικρό χώρο στον σκληρό για τα winblows ώστε να τρέχω τα games.
Gilmaru Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Να το δεις να το δεις. Οι ele έχουν το πιο υψηλό burst dmg κατά πάσα πιθανότητα κρίνοντας από την pvp εμπειρία του πρόσφατου bwe. Ωστόσο είναι πολύ squishy και αυτό κρατάει μια ισορροπία στα bg. WvW δεν έχω παίξει, αλλά η εκτίμησή μου είναι, πως με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα κάνουν θραύση σε αυτό το είδος pvp.
the_valliant Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 @A7X: παρότι δεν είμαι ο καταλληλότερος να απαντήσω σε θέματα ΡνΡ (είμαι ταγμένος ΡνΕ-ερ) από το ελάχιστο που δοκίμασα το sPvP αυτό το Σ/Κ ένα πράγμα συμπέρανα: αν δεν είσαι σε κάποιο chat πρόγραμμα να συνεννοείσαι με την ομάδα σου, αν δεν έχεις στρατηγική (ποιο point να πάρουμε και πότε, ποιο boss να ρίξουμε και πότε) και αν δεν έχεις δίπλα σου κάποιον που να σε συμπληρώνει σε αυτό που πας να κάνεις (είτε είναι capture είτε defend) απλά σε ποδοπατάνε οι αντίπαλοι και φεύγουν χωρίς να λυθούν καν τα κορδόνια τους. Σε παραπέμπω στον Hype που σαφώς ήξερε και καταλάβαινε καλύτερα τι γινόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα