dartmed Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το ΜΜΟ Cult GR πάει Tyria !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μηπως κατα τυχη περισσευει σε κανενας σας beta key , να το δοκιμασουμε λιγο πριν καταληξουμε σε οριστικη αγορα ; Ε καλοι μου ανθρωποι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 και εγω υποψήφιος για κλειδάκι αν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια , μπηκα για λιγο πρωτη φορα στην beta ,αλλα δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα τον τροπο που κινειται ο χαρακτηρας. Κανενα tip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 έλα ρε συ άλλα mmo δεν έχεις παίξει ; τί το δύσκολο βρήκες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bal89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Μηπως εισαι της σχολης Lineage2 ? κλικ κλικ κλικ κλικ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Απ'οτι είδα στα stream πιο πολύ προς το PvP πρέπει να ποντάρει η ArenaNet, το Pve δέν ειναι κάτι το ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 έλα ρε συ άλλα mmo δεν έχεις παίξει ; τί το δύσκολο βρήκες ; Ελα μου ντε , εχω λιωσει το diablo τον τελευταιο καιρο και ξεσυνηθισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ρε σεις παιδες general chat δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ρε σεις παιδες general chat δεν υπαρχει? /map ειναι το general Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 /map ειναι το general τοτε γτ δεν βλεπω κανεναν να μιλαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 τοτε γτ δεν βλεπω κανεναν να μιλαει? Γιατι προστέθηκε σε αυτό το beta weekend στο προηγούμενο δεν υπήρχε όποτε ελάχιστοι το ξέρουν κ το χρησιμοποιούν κ γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν δουλεύει απόλυτα σωστά σε όλο τον χάρτη από ότι διάβασα στα forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μολις ολοκληρωσα την ιστορια που δινει η beta αλλα εκανα βλακεια και βιαστικα ετσι το τελιοσα στα 18 lvl τωρα για τα αλλα δυο απο τα event μονο ανεβαζουμε ε? α και κατι ακομα για τα free gems εγω δεν εχω πιστοτικη καρτα και δεν το καταλαβενω λει FREE ΓΙΑΤΙ θελει αριθμο πιστοτικη καρτας?μονο ετσι μπρω να τα παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 τοτε γτ δεν βλεπω κανεναν να μιλαει? Περίεργο, στον server που είμαι σπαμάρουν όλην την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Περίεργο, στον server που είμαι σπαμάρουν όλην την ώρα. Σε ποιον εισαι γιατι σε αυτον που ειμαι εγω ολοι κοιμουντε στα event εχω φτασει να κανω event μονος μου ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα