Tilion Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 To Crafting στο Guild Wars 2 - Μία εις βάθος άποψη Ο SephBlades μας εισάγει στην τέχνη του Crafting: http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/145/To-Crafting-Guild-Wars-2.aspx
Tilion Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ArenaNet: Announcing the Next Guild Wars 2 Beta Weekend Ανακοινώθηκε το επόμενο Beta Weekend Event (8-10 Ιούνη): http://dragonseason.com/Forum/GreekForum/tabid/88/forumid/16/threadid/6609/scope/posts/Default.aspx
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια χαρά.. αρκετά περιμέναμε να ξαναμπούμε στον κόσμο του gw
Rush13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μου ήρθε τώρα τελευταία μια κάψα να ξανα παίξω κάποιο ΜΜΟ και το μάτι μου έπεσε στο GW2 . To έψαξα λίγο πολύ καλό μου φαίνετε και μάλλον θα το ξεκινήσω όταν βγεί. Λίγα πραγματάκια που με "χάλασαν" No World Pvp Δέν υπάρχει κάποιο Ranking στο Pvp-WvWvW Επίσης μου φαίνετε οτι δέν δίνουν κάποια rewards στο WvWvW Δέν δείχνει τα ονόματα των παιχτών
kamui Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μόλις ήρθε και επίσημα mail για το BWE2 8-10 Ιουνίου. Προτρέπει να ανοίγουμε τακτικά τον client για να περάσει τις αναβαθμίσεις, όποτε έχει, ώστε να είμαστε έτοιμοι το επόμενο ΣΚ. Τα λέμε in-game λοιπόν Your spot in the upcoming Guild Wars 2 Beta Weekend Event has been reserved! This Beta Weekend Event begins Friday, June 8, at noon PDT (GMT -7) and ends Sunday, June 10, at 11:59 p.m. PDT (GMT -7). If this is your first Guild Wars 2 beta, visit https://account.guildwars2.com/download to download the client. To log in, use the same account name and password that you created when you registered your Guild Wars 2 account. Participants of previous events may be able to simply run and patch their existing client. We recommend that you begin pre-loading the client as soon as possible, periodically checking for updates, so you're ready to start playing when the event begins.
Tilion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δίνουμε Guild Wars 2 beta keys! | Dragon Season To Guild Wars 2 θα ανήξει τους σέρβερ του για 3 ημέρες στο δεύτερο Beta Weekend Event, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου μέχρι Δευτέρα 11 Ιουνίου! Το Dragon Season έχει την τιμή να προσφέρει 30 κλειδιά για πρόσβαση στο beta test για όσους δεν έχουν κάνει pre-purchase το παιχνίδι. Θέλετε να πάρετε κλειδί και να παίξετε το Guild Wars 2; Πηγαίνετε στη σελίδα του Dragon Season, για να κερδίσετε το κλειδί σας! So, who wants to play Guild Wars 2? http://www.dragonseason.com/BetaKeyGiveaway2/tabid/160/tagid/143/Default.aspx
Tilion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οι πιθανότητες σας να αποκτήσετε κάποιο κλειδάκι αυξήθηκαν. Πλέον έχουμε στη διάθεσή μας 40 για να μοιράσουμε.
8anos94 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ρε παιδια δεν καταλαβενω πηγα χτες και το αγορασα δεν μπορω να παιξω οποτε θελω εγω? γιατι μου βγαζει ενα error 9.4:5(και κατι αλλα) πεζω μονο οποτε θελουν αυτοι?
Tilion Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι ναι. Θα μπορείς να παίζεις μόνο όταν είναι ανοιχτοί οι server. Κάτι που γίνεται μια φορά το μήνα για 3 μέρες, κατά τη διάρκεια των Beta Weekend Events.
8anos94 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 OooOoOoOoOoOOooO τσαμπα τα 50 ευρα κυριολεκτικα δεν το ηξερα αυτο ελεος!!
ababapanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και ποτε ανοιγει το παιχνιδι???? Κερδιζει κατι καποιος αν το προαγορασει εκτος του οτι θα παρει beta key?
lefteris210 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 οχι κατι το ιδιαιτερο θα ελεγα , ποιο πολυ για το beta key γινετε η φασαρια.
zoocra77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καλή κίνηση στα παιδιά απτό dragonseason. Έλαβα μέρος στο διαγωνισμό
8anos94 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και ποτε ανοιγει το παιχνιδι???? Κερδιζει κατι καποιος αν το προαγορασει εκτος του οτι θα παρει beta key? εμενα το κουτι μου λεει οτι κερδιζω heros band οπου σου ανεβαζει ολα τα stat,limited quantity και εχεις το δικαιομα να μπεις να παιξεις σε ολα τα beta! αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα