viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 αναρωτιεμαι ποτε θα βγει... ή για ποτε το σκεφτονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι ρε γμτ... μακάρι να βγει το καλοκαιράκι. Αν και όσο πάει από φθινόπωρο το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βρήκα αυτό στο internet,δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βρήκα αυτό στο internet,δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει βέβαια Σαν ετικετα κρασιου μου κανει αυτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Το 'ψαξα κι εγώ και υπάρχει έντονη φημολογία για 28 Ιουνίου (let it be true, let it be true!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 θα μου εχει ερθει και το κουτι, ο επεξεργαστης, η μητρικη, οι μνημες, το cooler και θα λιωνουμε στους 50 βαθμους στο δωματιο... χειροτερη ημερομηνια δεν βρισκανε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 να σου έρθει και ένα κλιματιστικό μαζί πες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 κατι τετοιο σκεφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μακάρι να βγει 28 Ιουνίου αλλά δύσκολο. Στη beta έλειπαν αρκετά πράγματα, τα οποία ήταν ακόμα in developement. Επίσης τα γραφικά θέλουν πολύ δουλειά ακόμα, το παιχνίδι με super μηχάνημα σερνόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 για ποιά beta μιλάς,το stress test ; εκεί σερνόταν το μηχάνημα σου ; αν ναι το είχαν ανακοικώσει ότι στο stress test θα έχει και lag και γενικά κολλήματα γιαυτό τον λόγο επειδή είναι stress test και σκάλιζαν πολλά πράγματα με i7 920 @ 4.2 7850 @ 1200/1450 12gb ram και στα Ultra ( κατα πόσο είναι ultra τώρα δεν ξέρω ) παίζω με πάνω από 45 frames και βαράω και 65 στο τελευταίο beta έπεσα και στα 16-22 κάποιες φορές,αλλά το ήξερα για τους παραπάνω λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Διαβάστε τη συνέντευξη που δώσαμε στο ελληνικό site Video-Games24.com. Η συνέντευξη αποτελεί κυρίως ένα preview του Guild Wars 2 και κατά δεύτερον παρουσιάζει τις απόψεις της Guild του Dragon Season: http://g1.video-games24.com/index.php/videogames24/gaming/776-dragon-season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bal89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ελπιζω πραγματικα το παιχνιδι να μην μετατραπει απο Guild Wars 2 σε Ranged Wars 2.. Θελει πολυ δουλεια το melee system ακομα, το οποιο ειναι φανερα πιο δυσκολο και μη αποδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Guild Wars 2′s microtransaction system won’t “upset or alienate” the player base ArenaNet president Mike O’Brien has said Guild Wars 2 wasn’t offered as a straight free-to-play title due to being a high quality MMO, not “the lowest cost MMO.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 για ποιά beta μιλάς,το stress test ; εκεί σερνόταν το μηχάνημα σου ; αν ναι το είχαν ανακοικώσει ότι στο stress test θα έχει και lag και γενικά κολλήματα γιαυτό τον λόγο επειδή είναι stress test και σκάλιζαν πολλά πράγματα με i7 920 @ 4.2 7850 @ 1200/1450 12gb ram και στα Ultra ( κατα πόσο είναι ultra τώρα δεν ξέρω ) παίζω με πάνω από 45 frames και βαράω και 65 στο τελευταίο beta έπεσα και στα 16-22 κάποιες φορές,αλλά το ήξερα για τους παραπάνω λόγους Οχι, μιλάω για το beta weekend, όχι το stress test. Αν δεις τα forums είναι γεμάτα σχόλια οτι τα μηχανήματα τους σέρνονται. Επίσης έχει ήδη πει και η ίδια η εταιρεία οτι το σύστημα γραφικών θέλει δουλειά ακόμα και κυρίως στη beta βασίζεται στη CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Next Guild Wars 2 beta on hold to implement new hardware ArenaNet has announced weekend beta plans for Guild Wars 2 are on hold until it can implement new hardware. According to a post on the MMO’s Facebook page, new hardware will help cull some of the issues the beat experienced during the stress test. A second beta event will be announced once the the new hardware is in place. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα