the_valliant Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Elysium H Elysium είναι ένα Ελληνικό guild που προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα MMO rpgs. Αναζητούμε παίχτες άνω των 18 που μαζί θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του Guild Wars 2. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας Elusium-guild.gr http://www.youtube.com/watch?v=aAJEEeHCfEQ&feature=relmfu Δηλώνω επίσημα εντυπωσιασμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Elysium H Elysium είναι ένα Ελληνικό guild που προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα MMO rpgs. Αναζητούμε παίχτες άνω των 18 που μαζί θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του Guild Wars 2. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας Elusium-guild.gr http://www.youtube.com/watch?v=aAJEEeHCfEQ&feature=relmfu Πολύ ωραίο το promo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Guild Wars 2 server transfer fee to discourage casual changes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Guild Wars 2: Έκτακτο Beta Stress Test :lol: Διαβάστε --> εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Elysium H Elysium είναι ένα Ελληνικό guild που προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα MMO rpgs. Αναζητούμε παίχτες άνω των 18 που μαζί θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του Guild Wars 2. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας Elusium-guild.gr http://www.youtube.com/watch?v=aAJEEeHCfEQ&feature=relmfu ελπιζω να μην ακουσουμε κανενα 'ολοι ορθιοι' και τετοια καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ελληνικό Video με ελληνικό σχολιασμό για το GW2 Beta με επικέντρωση στο PVP . Αυθεντικό post πηγή--> εδώ Επιλέξτε την σελίδα στο You Tube και ανάλυση 720 ή 1080 σε full screen για καλύτερη θέαση. Enjoy , Rate , Comment ! Εαν σας αρέσει share http://www.youtube.com/watch?v=gYSng5bjNZA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Guild Wars 2: Έκτακτο Beta Stress Test :lol: Διαβάστε --> εδώ Τυχαίο το οτι πέφτει πάνω στο launch του Diablo III ? Δε νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το Beta που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι είναι το closed ή το open; Γιατί μπερδεύομαι.. Πω ρε γμτ, έχω φάει κόλημα και έχω δει ένα σωρό βιντεάκια τις τελευταίες μέρες! Ελπίζω να μην αργήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το Beta που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι είναι το closed ή το open; Γιατί μπερδεύομαι.. Πω ρε γμτ, έχω φάει κόλημα και έχω δει ένα σωρό βιντεάκια τις τελευταίες μέρες! Ελπίζω να μην αργήσει! closed beta είναι. Αν προ-αγοράσεις το παιχνίδι μπαίνεις στα beta weekends και στο stress test που θα γίνει αύριο. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2012 από Angeldust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έκανα register το παιχνίδι εδώ και 2-3 μέρες αλλά δε μου έχει έρθει ακόμα email με τον client. Είναι λογικό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα; EDIT: Τελικά τον βρήκα μόνος μου και τον κατεβάζω.Ευτυχώς πάει σφαίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τι ώρα δική μας ξεκινάει σήμερα το stress test ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 21:00 με 4:00 είναι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ο thevalliant παρουσιάζει έναν οδηγό για το leveling στο Guild Wars 2. Το άρθρο περιέχει επίσης ορισμένα Tips για τους νεοφερμένους στον κόσμο του παιχνιδιού: http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/136/-level.aspx Τέλος, μην ξεχνάμε ότι σε 15 λεπτά ξεκινάει το σημερινό Stress Test. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να μας βρει στον server Kodash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παιδια το επαιξε κανεις?εχει συνδρομη?να τονισω οτι η εμπειρια μου σε τετοιου ειδους παιχνιδια ειναι το rift free edition και κατι αλλα.το rift μου αρεσε απιστευτα αλλα δεν θα πληρωνω καθε μηνα για ενα παιχνιδι..το συγκεκριμενο αηιζει να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν εχει συνδρομη, το εχουμε αναφέρει 1000000 φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα