Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν δώσει ρέστα στον σχεδιασμό των πόλεων. Απορώ πόσα άτομα ασχολήθηκαν / ασχολούνται για να βγει τέτοιο αποτέλεσμα...

Από τα συνολικά 270 άτομα που ασχολούνται με την ανάπτυξη του, τα 80 αποτελούν το art & design department. Κάτι λέει αυτό... ο.0

@aliakas: stay tuned...

@altair: σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθούμε για καλή και ποιοτική ενημέρωση :)

@GabrielConnor: +1 , απλά. Και τα μυαλά στα κάγκελα, όπως είπες ^^

@alex_000: το παιχνίδι είναι μάλλον κυρίως ΡνΕ παρά ΡνΡ. Φυσικά η ArenaNet ισχυρίζεται ότι αυτή τη φορά κατάφεραν να μοιράσουν το content ισόποσα ανάμεσα στα δύο.

@xristosrr: raids (θα) υπάρχουν. Μίλησαν για 8 dungeons στο release, με το καθένα από αυτά να διαθέτει 4 διαφορετικές διαδρομές/ιστορίες. Το πρώτο είναι στο level 30 και μετά, μέχρι το 70, ξεκλειδώνει ένα κάθε 10 level περίπου, ακολουθώντας το personal story σου. Μεταξύ 70-80 ξεκλειδώνουν τα 3 τελευταία.

EDIT: αν εννοείς για περισσότερα άτομα από 5 (=1 group) τότε δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα. Είχαν πει ότι κάτι θα έκαναν...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Raid boss χωρις Holy Trinity.

ΜΜμμ δεν ξερω γιατι raid σημαινει strategy και περιοριζεσε να στησεις κατι σωστα οπως ειναι τωρα το GW2.

Το καλυτερο που διαβασα ειναι αυτο.

"To put it in a sport analogy, GW2 feels more like dodgeball (every man more or less for himself), and WoW feels more like baseball (set positions and clearly delineated responsibilities). "

Τεσπα, φανταστικα σεναρια ειναι αυτη την στιγμη τα raids στο GW2 αλλα δεν πειραζει σιγα σιγα θα βρουν κατι εαν υπαρχει κοινο να το κανει support. Και το MC σε σχεση με τα επόμενα raids 1 zerg ητανε.

Δημοσ.

δεν ξερω για σας δεν το ειχα παρει με καλο ματι αλλα ειδα ενα βιντεο με τα open world random w/e bosses και με επεισε

και αφου δεν εχει συνδρομη απλα νταξει ειναι ΑΑΑ χωρις συνδρομη τελος

δεν θυμαμαι για τα dlc του 1 πληρωνες?

ασε και που το wow τωρα θα μπορεις να το πληρωνεις απτο diablo

το tera τι κανει?

Δημοσ.

Πλήρωνες αλλά τα expansion του 1 ήταν stand alone, Πλην του GWEN. Και σε περιεχόμενο ήταν γεμάτα όσο το βασικό το παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ΜΜΟ Cult GR προσπαθώντας πάντα να μεταφέρει αυθεντικές εμπειρίες παρουσιάζει το πρώτο από μια σειρά video με θέμα τα βασικά στοιχεία του Guild Wars 2 όπως τα βιώσαμε από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια του Beta Weekend (27-29 Απριλίου). To πρώτο αυτό video επιχειρεί μια κριτική ματιά στα βασικά και PVE χαρακτηριστικά του GW2. Θα ακολουθήσουν και άλλα video με έμφαση στο PVP, στα dungeon κτλ.

Επιλέξτε προβολή στην αυθεντική σελίδα του Υou Tube για υψηλή ανάλυση (720 ή 1080) και full screen για καλύτερη θέαση. Like και Comment !

Link για το post στo blog --> εδώ

Link για το video στο You Tube --> εδώ

Απολαύστε Rate , Comment :shock:

Επεξ/σία από dartmed
Δημοσ.

Καλημερα,

χθες το απογευμα αγορασα το παιχνιδι και εβαλα το serial.Μου ηρθε ενα e-mail που λεει οτι ηταν επιτυχης η εγγραφη μου και συντομα θα μου στειλουν και αλλο e-mail με το link για να κατεβασω το παιχνιδι αλλα ακομα δεν εχει ερθει.Καθυστερουν πολυ να το στειλουν?

Δημοσ.

Καλημερα,

χθες το απογευμα αγορασα το παιχνιδι και εβαλα το serial.Μου ηρθε ενα e-mail που λεει οτι ηταν επιτυχης η εγγραφη μου και συντομα θα μου στειλουν και αλλο e-mail με το link για να κατεβασω το παιχνιδι αλλα ακομα δεν εχει ερθει.Καθυστερουν πολυ να το στειλουν?

Δές εδω

https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Getting-Started/page/1#post23793

Δημοσ.

θα σου έρθει το email με το link λίγες μέρες πριν ανοίξει το επόμενο event της beta. Από τι λένε θα είναι στα τέλη μαίου.

Δημοσ.

εδώ https://account.guil...login&scope=all κάνετε κανονικά login ή σας λέει login failure ;

Κανει κανονικα..!

Φιλος μου δεν επαιξε τη beta διοτι ειχε μια bugia και ενω εβαζε κανονικα ονομα/κωδικο δεν του το αναγνωριζε..

Μετα απο πολλα reset password ειναι κομπλε τωρα..

Δημοσ.

Elysium

H Elysium είναι ένα Ελληνικό guild που προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα MMO rpgs. Αναζητούμε παίχτες άνω των 18 που μαζί θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του Guild Wars 2.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας Elusium-guild.gr

http://www.youtube.com/watch?v=aAJEEeHCfEQ&feature=relmfu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...