Dreamcatcher Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν οτι έχει βγει μετά το Wow ψάχνοντας κάτι αντίστοιχης ποιότητας μπορώ να πω ότι κατέληξα... Επιτέλους κάτι ποιοτικό κ διαφορετικό. Όσον αφορά την beta είχε φυσικά αρκετά πράγματα που χρίζουν βελτίωσης με το σημαντικότερο το optimization. Προς το παρόν το game είναι CPU-bound όπως δήλωσε η Anet κ σε αυτό οφείλετε το γεγονός οτι ακόμα και με high end GPUs παρατηρούνται πολύ χαμηλά fps. Βλέπω τουλάχιστον άλλα 2-3 Beta weekends(1 κάθε μήνα) μέχρι το release πάντως ώστε να το κυκλοφορήσουν όσο γίνεται καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Είμαι τόσο χαρούμενος που έκανα pre-purchase αυτό το ανεπανάληπτο παιχνίδι. Έχοντας παίξει σχεδόν όλα τα MMO's τα τελευταία 10 χρόνια και έχωντας λιώσει στο WoW για τουλάχιστον έξι από αυτά, δεν πίστευα στα μάτια μου με την παιχνιδάρα αυτή. Δεν πίστευα ποτέ πως θα βρώ ένα παιχνίδι που να με καλύπτει σε όλους τους τομείς. Έκανα λάθος. Guild Wars 2 και τα μυαλά στα κάγκελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πραγματικά και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την προ-αγορά του GW2.Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα MMO που θα μας κρατήσει κοντά του για πολλά-πολλά χρόνια... Περιμένω πως και πως το επόμενο beta weekend και φυσικά να ανακοινωθεί επιτέλους και η release date.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Περιγραφή των professions στα Ελληνικά, διαφορετική απ' ό,τι θα βρείτε οπουδήποτε αλλού, με λινκ στο wiki και βίντεο κλπ, εδώ. ^^ παιδιά συγχαρητήρια για την παρουσίαση των "class", πολύ καλή δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 και ένα video με περιπλάνηση από το μαγευτικό lions arch http://www.youtube.com/watch?v=Fue4EvaiW-c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Να αδικηθούν όλοι οι υπόλοιποι γιατί? Θα κάτσω στο σβέρκο κανενός αν εγώ είμαι πχ level 50 και αυτός ξεκινήσει με level 1? PVP δεν παίζω / δεν με ενδιαφέρει. Και που πας στο guild wars ρε μεγαλε.. Νομίζω θα χαλαστεις το game είναι τελείως pvp oriented Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Και που πας στο guild wars ρε μεγαλε.. Νομίζω θα χαλαστεις το game είναι τελείως pvp oriented PvE δεν είναι μόνο τα raids. Just sayin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αφου έπαιξα την beta του GW2 δεν μου κάνει κέφι να μπω Star Wars καθόλου μιλάμε....Ήμουν πολυ κατά του gw2 με όσα είχα δει αλλά εντάξει τελικά είναι αλλού...Ξέρουμε περίπου πότε να το περιμένουμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 παιδιά συγχαρητήρια για την παρουσίαση των "class", πολύ καλή δουλειά! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Altair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) μπορω να εξασφαλισω beta key δινοντας π.χ. 5 ευρώ για προπαραγγελια, όπως ειχε γινει με το TOR ? Θα ηθελα να του ριξω μια ματια, εστω και σε beta μορφη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2012 από Xorxhs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μπορω να εξασφαλισω beta key δινοντας π.χ. 5 ευρώ για προπαραγγελια, όπως ειχε γινει με το TOR ? Θα ηθελα να του ριξω μια μετα, εστω και σε beta μορφη. Όχι πρέπει να το προ-αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Όχι πρέπει να το προ-αγοράσεις. οκ thanks αρα καρφωτος για d3 τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Και που πας στο guild wars ρε μεγαλε.. Νομίζω θα χαλαστεις το game είναι τελείως pvp oriented Επαιζα το GW1 + expansions και επίσης δεν ασχολιόμουν με PVP Οσο για το οτι είναι PVP oriented δεν συμφωνώ, ούτε το πρώτο ήταν ούτε το δεύτερο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosrr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αφου δεν εχουμε δει end game τιποτα εκτος απο WvWvW και structured PVP. Και ξερουμε επισης οτι raid δεν εχει. Και στα blogs-podcasts λενε για e-sports και αλλα τετοια. Ελπιζω μονο να μην μπορεις να κανεις τα παντα dodge οπως στο AoC της Failcom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 raid υπάρχουν στo guild wars αν και φαντάζομαι θα υπάρχουν και εδώ σίγουρα περιοχές όπως ήταν το underworld για epic armor ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα