chaplin1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 επαιξα μια ωρα και βαλε.πολυ λαγκ λεμε.κατα τα αλλα ειμαι ενθουσιασμενος.το συστημα με τα events τα σπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 νταξει σημερα παιξαμε.λαγκ δεν εχω διακρινει ακομα αλλα παιζω και σε σερβερ μιντιουμ population.ξερει κανεις που μπορω να βρω καλη επεξηγηση των professions στα ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 To greenmangaming αδειασε απο απλες εκδοσεις, αλλα με σχεδον τα ιδια λεφτα που παιρνεις την απλη απο το site της arenanet, παιρνεις την digital deluxe απο το greenmangaming. Το key ηρθε αμεσως, και πηρα και beta weekend απο αυτο που αρχησε χτες. Δεν θελω να βαλω το referral link μου αλλα ψαχτειτε με τους φιλους σας να το παρετε οργανωμενα απο το site. Για καθε ατομο που αγοραζει παιχνιδι απο το site τους εχετε και οι 2 απο 2 λιρες ο καθενας. Παλια ηταν 5 και κατα καιρους το κανουν 5 λιρα. Γενικα πολυ καλο μαγαζι με αψογο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πολύ σπαστικό αυτό με το overflow. Ελπίζω να είναι μόνο στη beta και να μην ισχύει και στο κανονικό. Στην τελική ας προσθέσουν και άλλους Ευρωπαικούς servers. Κατα τα άλλα, lag σήμερα δεν υπήρχε καθόλου, έπαιζαν όλα νερό. Εφτασα level 13 και το άφησα γιατί έπρεπε να φύγω. Τα dynamic events δεν είναι και τόσο dynamic, δεν ξέρω βέβαια αν επηρεάζεται και απο αυτή την @@ρια το overflow, μιας και έτυχε να μου βγάλει τα ίδια 2 και 3 φορές. Το επόμενο beta weekend ξέρουμε πότε είναι? Γνωρίζει κανένας αν θα κρατήσουμε τους χαρακτήρες μας και το progress στα beta weekends? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το επόμενο Beta Weekend να το περιμένετε γύρω στα τέλη Μάη. Ναι το progress θα παραμένει για όλα τα Beta Weekend Events. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μετά τι γίνεται όταν βγει το παιχνίδι? Ξεκινάμε απο την αρχή? Φουστιά γιατί έφτασα ήδη level 15 και έχει ψωμί ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και εγώ μπορεσα και έπαιξα λίγο και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές ήταν ότι ακριβώς περιμέναμε από ένα guild wars 2. Φανταστικος σχεδιασμένος κόσμος όπως πάντα με την σφραγίδα του gw. Μου άρεσε πάρα πολύ που κάθε race άρχιζε από την δικιά του περιοχή στον χάρτη που έχει και μεγάλη ομοιότητα με το αρχικό game. Τον human ele που έφτιαξα ξεκίνησε από την tyria και από μια περιοχή που στο gw 1 ηταν η πύλη για το underworld με τα αγάλματα απο τις θεότητες ενώ τώρα στην θέση της έχει χτιστεί μια ολόκληρη πολιτεία αλλά με ακόμα τα αγάλματα από τις θεότητες του κόσμου του gw. Φαντάζομαι σε μελλοντικά expansion θα επισκεφτούμε και περιοχές όπως τoυ faction. Ο Vakhos Dionissos όπως τον έφτιαξα τώρα ενώ μερικά χαρακτηριστικά τοπία από τον κόσμο του gw που φυσικά είναι στο ίδιο μοτίβο με ότι μας έχει συνηθίσει να προσθέσω και ότι οι gree φτιάξαμε και guild στο αγγούρι rock server και συνεχίζει αυτό το guild εδώ και 8 χρόνια σε αυτό το game αλλά δυστηχώς βιάστικα και έφτιαξα char σε άλλο server και δεν μπορώ να κάνω transfer ακόμα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μετά τι γίνεται όταν βγει το παιχνίδι? Ξεκινάμε απο την αρχή? Φουστιά γιατί έφτασα ήδη level 15 και έχει ψωμί ακόμα. Ναι ξεκινάς από την αρχή. Φουστιά δεν είναι, γιατί αν συνέβαινε αυτό θα είχαν αδικηθεί όλοι οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι ξεκινάς από την αρχή. Φουστιά δεν είναι, γιατί αν συνέβαινε αυτό θα είχαν αδικηθεί όλοι οι υπόλοιποι. Να αδικηθούν όλοι οι υπόλοιποι γιατί? Θα κάτσω στο σβέρκο κανενός αν εγώ είμαι πχ level 50 και αυτός ξεκινήσει με level 1? PVP δεν παίζω / δεν με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειμαι φοβερά ενθουσιασμένος με το game και επιτέλους έχουμε ένα mmo που ξέρει να σερβίρει το περιεχόμενο του με έναν απίστευτης ομορφιας σχεδιασμένο κόσμο που σε αφήνει άφωνο με τα τοπία και την απίστευτη όμορφη αριχτεκτονική σε όποιο σημείο και να πας. Μιλάμε ευχαριστιέσε να περιπλανίεσε στον κόσμο. Χθές την τελευταία μέρα της beta άρχισα την περιπλάνηση σε διάφορα μέρη του κόσμου του gw2 σε όσα δλδ επιτρέπει το beta event. Οπώς είπα ξεκίνησα σαν human από την πόλη τους που βρίσκετε στο παλιό χώρο του gw1 εκεί που υπήρχε η πόλη του divinity coast και τώρα είναι μια μεγάλη πολιτεία. Η αρχιτεκτονική της και ο σχεδιασμός της σε μαγεύει και σε κάνει να περιπλανιέσε με τις ώρες στους δρόμους της πόλης. Αυτό είναι το guild wars για όποιον τόσα χρόνια δεν έχει καταλάβει τι έκανε 6 εκατομμύρια κόσμο να ασχολούνται με αυτό το game οι εικόνες δεν μπορούν να πιάσουν με τπτ το κόσμο του και νομίζω είναι ένα μικρό δείγμα. Το πόσο τρελαμένοι είναι όσοι παίζουν την beta θα το καταλάβεις στα αγάλματα των θεών που υπάρχει αρκετός κόσμος που πάει και προσκυνάει...έτσι για το rp. Αξιζει να σημιώσω το ιλλιγγιώδες χάσμα που υπάρχει στην πόλη και στον χάρτη σημιώνετε σαν colapse με μια γέφυρα να περνάει από πάνω. Φοβερό σε κάθε γωνία της πόλης έβλεπες και μια διαφορετική λεπτομέρεια να σου κεντρίζει το ενδιαφέρων. Οι τύποι έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Κατά την περιπλάνηση στην πόλη βρήκα κάποια portal που σε μεταφέρουν σε άλλες περιοχές του χάρτη και φυσικά η πρώτη που διάλεξα να επισκεφτώ σε αυτές που ήταν διαθέσιμες ήταν η lions arch. δεν θύμιζε σε τίποτα την lions arch που ήξερα κάποτε και δεν μπορούσα να βρω κάποιο κοινό σημείο με αυτή την πόλη που παιζαμε στο πρώτο game. φυσιολογικό καθώς τα γεγονότα του guild wars 2 είναι αρκετά εκατοντάδες χρόνια μπροστά από αυτά του gw1. Το lion arch έχει μια πειρατική αρχιτεκτονική με παράξενα σπίτια με μεγάλο λιμάνι και φυαικά παντού πανέμορφα σχεδιασμένα τοπια. Κάτι σημαντικό είναι ότι πλέον στο game υπάρχει και η εναλαγή μέρας νύχτας και μπορούμε να δούμε πως φαντάζει ο νυχτερικός ουρανός του κόσμου του gw. Σε κάποια φάση δεν ξέρω τι με τράβηξε και είπα να πέσω στο νερό. Κολυμπάς κανονικά και χωρίς να υπάρχει καποιοις περιορισμός. Λίγο έξω από το λιμάνι βρήκα καταποντισμένη και την παλιά πόλη του lions arch!! περιπλανήθηκα λίγο στα νερά και για να καταλάβετε πόσο προσεγμένο παιχνίδι είναι και πόσο έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια βρήκα και πολιτείες θαλάσσιων όντον στο νερό με πλάσματα που μπορείς να μιλήσεις μαζί τους Μετά φυσικά το επόμενο βήμα στο ταξίδι μου θα ήταν η ascalon αλλά το portal με πήγαινε σε μια πόλη κοντά της και όχι στην ascalon. Στο επόμενο beta event θα προσπαθήσω να πάω σίγουρρα εκεί για να δω πως φαίνετε αυτή η πόλη σήμερα. Η πόλη που επισκέφτηκα είναι των charr που πλέον έχουν εξελιχτεί από απλά mob που σκοτώναμε στο πρώτο παιχνίδι σε μια race που χτίζει πόλεις βασισμένες στην μηχανική. Φοβερές και αυτές σε σχεδιασμό και μεγαλιώδεις τελευταίο προορισμός τα χιονισμένα βουνά στο shiverpeak. Νομίζω εκεί είναι η πόλη που παλια έκανες το run για να φτάσεις droknasr forge. Και εκεί ο σχεδιασμός ιδίως το εσωτερικό των σπιτιών είναι μεγαλοειοδες περιμένουμε πως και πως το επόμενο beta event . Μιλάμε το game είναι ακριβώς ότι περιμέναμε εμείς οι φίλοι του gw και νομίζω θα είναι ένα απο τα καλυτερα mmo που έχουν κυκλοφορήσει. Δεν βρήκα κάποιο bug και το μονο σημείο που νομίζω θέλει κάποια βελτίωση είναι το animation των spell που φαντάζουν λίγο μονοκόματα. Αυτά... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2012 από chek2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theostaltos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αξιέπαινο παιχνίδι με μπόλικη δράση! Ότι περιμέναμε και ότι είδαμε στα videos... Κι εγώ human έκανα, αν και στο original πάω για Sylvari. Μ' άρεσαν πολύ τα events, κάτι το τελείως διαφορετικό απ' ότι συνηθίσαμε να παίζουμε 5 χρόνια τώρα, και δόση συγκίνησης όταν πάτησα το LA μετά από 200 χρόνια. Σαν προτεκτοράτο των Luxons είναι, αλλά χαλάλι! Πολύ ωραίο gaming, με πληθώρα effective spells και η μουσική απλά επική. Ωραία starter areas, καθώς έκανα ότι διαθέσιμο char υπήρχε και μπορούσα να κάνω, και ωραίο αρχικό storyline. Εν ολίγοις ήταν ότι περίμενα και ότι ήθελα να δω, 10/10 γιατί σκέφτομαι τι expansion έχει να βγει και τι θα δούμε ακόμη σε ένα παιχνίδι που αγαπήσαμε. Το αρνητικό ήταν ο τρελός κόσμος! Της πόπης λέμε. Και αυτό οδηγεί σε lag. Ελπίζω να δημιουργηθούν πολλοί servers για να αντέχει τον λαό. Α! Και αυτό είναι ένα δεύτερο αρνητικό. Γιατί τώρα θα πρέπει όλοι να συννενοηθούμε να είμαστε σε νέο server κτλ. Αρχή είναι ακόμη, οπότε γίνεται, αλλά καλύτερα ένας server και πολλαπλά districts! Χαλάλι όμως! 10/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το game μου άρεσε. Για beta έχει φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Έχει πολύ ωραία στοιχεία για ftp αλλά θέλει δουλειά στο σύστημα μάχης (απεικόνιση και χειρισμός). Στα πολύ θετικά η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με την επιβλητική μουσική. Τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Με χάλασανε αρκετά τα περιγράμματα στους players. Αναμένουμε το επόμενο ΣΚ μέσα στον Μάιο. Γνωρίζετε αν μπορώ να "μπω" στο account μου και να αλλάξω τοσο το email όσο και τον κωδικό πρόσβασης στο GW2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 νταξει σημερα παιξαμε.λαγκ δεν εχω διακρινει ακομα αλλα παιζω και σε σερβερ μιντιουμ population.ξερει κανεις που μπορω να βρω καλη επεξηγηση των professions στα ελληνικα? Περιγραφή των professions στα Ελληνικά, διαφορετική απ' ό,τι θα βρείτε οπουδήποτε αλλού, με λινκ στο wiki και βίντεο κλπ, εδώ. ^^ Σχετικά με το lag: την πρώτη μέρα (το βράδυ που άνοιξε η beta) τα πράγματα ήταν απλά... απαράδεκτα. Αδυναμία λογγαρίσματος (έπεσε σχετικά σύντομα ο login server και τα μηνύματα unable to complete operation σφύριζαν), lag, disconnect, τα πάντα όλα. Απαράδεκτο διότι δεν ήταν ακριβώς open beta αφού ήξεραν ΑΚΡΙΒΩΣ πόσοι θα λόγγαραν MAXIMUM οπότε μπορούσαν ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ να μεριμνήσουν να υπάρχει αυτή η χωρητικότητα και δυνατότητα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στους σέρβερ τους. Φυσικά το παράτησα κατά τη 1 π.μ. μετά και το τελευταίο dc. Ξαναμπήκα την επομένη το πρωϊ, στις 8:30. Όλα ρολόϊ , όλα κυλούσαν όπως έπρεπε. Κατά τις 4 που πλάκωσε ο κόσμος, φυσικά, άρχισαν πάλι τα προβλήματα. Και τότε συνειδητοποίησα, όταν μπήκα για 2η φορά σε overflow server, ότι το προηγούμενο βράδυ δεν πρέπει να 'πήραν μπρος' οι overflow servers και γι'αυτό έγινε αυτό που έγινε. Δεν άκουσα ΚΑΝΕΝΑΝ το πρώτο βράδυ να μιλάει για overflow server. Δεν ξέρω, αλλά μάλλον έτσι έγινε. Σε γενικές γραμμές δεν έχω να προσθέσω περισσότερα από αυτά που τόσο εύγλωττα λένε οι εικόνες του check2fire. Γέμισα το δίσκο μου με screenshots κι εγώ! Δεν υπάρχει τρόπος να μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου και την απόλυτη ικανοποίηση μου για το παιχνίδι. Ή για το πόσο όμορφο είναι. Νόμιζα ότι η Divinity's Reach ήταν το αποκορύφωμα του σχεδιασμού των πόλεων... μέχρι που είδα την Lion's Arch. Ειλικρινά, δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν αποφάσιζαν να περιορίσουν την beta μόνο στην πόλη αυτή και να μην είχε και τίποτε άλλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εχουν δώσει ρέστα στον σχεδιασμό των πόλεων. Απορώ πόσα άτομα ασχολήθηκαν / ασχολούνται για να βγει τέτοιο αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει τρόπος να μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου και την απόλυτη ικανοποίηση μου για το παιχνίδι. Ή για το πόσο όμορφο είναι. Πως δεν υπάρχει δώστε screenshots στο λαό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα