Blackhades Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μηπως υπαρχει καποιο site κιολας να συγκρινουμε τιμες στα μαγαζια που μπορουμε να το βρουμε? Μην παμε στο κοτουρου να ξοδεψουμε λεφτα τσαμπα
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δες εδώ για ελλάδα http://www.skroutz.gr/s/1683780/Guild-Wars-2.html?keyphrase=guild+wars+2 δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές στις τιμές αν συνυπολογίσεις τα μεταφορικά που χρεώνουν αρκετοί φτηνοί
chaplin1981 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 the time is nigh.καλη πορωση σε ολους. κρασαραν οι σερβερς?ντα φακ?
Angeldust Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ μπήκα κατευθείαν με την πρώτη, έφτιαξα χαρακτήρα και μετά το πρώτο βίντεο κόλλησε εντελώς. Τώρα πάω να μπω και μου λέει "try again in a few minutes" Τα ίδια με το Diablo θα έχουμε....
shadow1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ε ρε φιλε με τις προχειροτητες..περιμενουμε τοσο καιρο το αγορασαμε και πιο νωρις για να μη μπορουμε να μπουμε
chaplin1981 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ μπήκα κατευθείαν με την πρώτη, έφτιαξα χαρακτήρα και μετά το πρώτο βίντεο κόλλησε εντελώς. Τώρα πάω να μπω και μου λέει "try again in a few minutes" Τα ίδια με το Diablo θα έχουμε.... και σε μενα τα ιδια. ενταξει γινεται χαμος.οι περισσοτεροι ευρωπαικοι ειναι γεματοι.
Intruder7s Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Βασικα απο τις 9 ανοικτα ηταν απλα υπαρχουν τα κοληματα αυτα που λετε.
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 και σε μένα το ίδιο.. με την χαρά μείναμε...
Theostaltos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εσείς τουλάχιστον μπήκατε! Είδατε και λίγο το game! (όσο το είδατε, τα αρχικά τουλάχιστον) Εγώ που δεν είδα τίποτα; Λογικό είναι, όμως. Ξαφνικά ανοίγουν οι πόρτες και μπουκάρουν εκαντοντάδες χιλιάδες χρήστες... Υπομονή!
shadow1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 δεν ειναι λογικο ρε φιλε η ncsoft ειναι οχι καμια καινουρια.ξερει απο ξαφνικα ντου και πρωτες φορες
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μπήκα σε ένα server ότι ναναι και μπόρεσα να φτιάξω τον char μου, είδα και το video intro αλλά δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο παιχνίδι καθώς κόλησα σε μια μαύρη οθόνη. Τώρα που προσπαθώ να ξαναμπώ έχω το γνωστό timeout. Και μόλις είδα ότι οι power of greece θα μαζευτούμε στο αγγουρι rock σερβερ αλλά έχω κάνει ήδη την μλκ και έχω φτιάξει αλλού char και κάτι έλεγε μέσα μου γιαυτό τον server να κάνω εκεί το char gmt
kounabi22 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 epic fail ,βεβαια αναμενομενο με τοση ζητηση.
shadow1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ε τον εφτιαξα τον χαραχτηρα σε οτι να ναι σερβερ.ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ μια ζωη τα ιδιαααα
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 εντάξει τρελή αποτυχία η πρώτη μέρα θα προσπαθήσω κατά τις 3 το βράδι μήπως και γίνει τπτ αλλά δεν νομίζω να μπορείς να παίξεις έτσι όπως είναι η κατάσταση του παιχνιδιού και των server. Θέλει ακόμα το game από τι φαίνετε πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσει να σηκώσει κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα