cmi30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Από ότι έχω διαβάσει μπορεί κάποιος χαρακτήρας μπορεί να είναι σε πάνω από ένα guild..ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εν συντομία: ναι. Διαλέγεις (νομίζω την ώρα που λογγάρεις) σε ποια guild θέλεις να μπεις για το session αυτό. Υπάρχει στην οθόνη λογγαρίσματος δυνατότητα να βλέπετε ποιοι φίλοι σας είναι online καθώς και ποιοι 'followers' σας είναι online και ανάλογα επιλέγετε με τι status θέλετε να συνδεθείτε: online, busy, invisible (αν θυμάμαι σωστά). Μέσα στο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα μπορείς να αλλάξεις χωρίς να ξε-λογγάρεις πρώτα. Θα τσεκάρω αύριο ίσως αν υπάρχει επιλογή μέσα από το guild panel του χαρακτήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Σύντομο άρθρο που περιλαμβάνει τις πολύ βασικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε το GW2. Ορεκτικό πριν το βραδινό! Διαβάστε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Νοστιμότατο το ορεκτικό! Όχι ότι μου έλειπε η όρεξη, αλλά τώρα είμαι εντελώς ξελιγωμένος!!! EDIT: μία μικρή διόρθωση στο άρθρο: το πρώτο Utility slot ('7') ξεκλειδώνει στο level 4 και όχι στο 5 (σύμφωνα με το wiki). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πάντως θα ήθελα να είμαι σε ένα οργανωμένο casual guild στο GW2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι ώρα ξεκινάει η beta ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι ώρα ξεκινάει η beta ? Στις 22:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 και οταν λεμε beta event εννοουμε κατι συγκεκριμενο?η απλα θα μπουμε και θα λιωσουμε? αληθευει οτι θα διαλεξουμε μονο αναμεσα απο 2 φυλες? στο επομενο beta weekend οι χαραχτηρες μας θα εχουν σβηστει γνωριζει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ελληνικό εκτενές F.A.Q για το Guild Wars 2 και το Beta μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ --> link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 και οταν λεμε beta event εννοουμε κατι συγκεκριμενο?η απλα θα μπουμε και θα λιωσουμε? αληθευει οτι θα διαλεξουμε μονο αναμεσα απο 2 φυλες? στο επομενο beta weekend οι χαραχτηρες μας θα εχουν σβηστει γνωριζει κανεις?? Στο Beta Weekend Event θα μπορείς να παίξεις Norn, Human και Charr. Οι χαρακτήρες που θα φτιάξεις κρατίουνται για όλα τα Beta Weekends και σβήνονται πριν το release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εν συντομία: ναι. Διαλέγεις (νομίζω την ώρα που λογγάρεις) σε ποια guild θέλεις να μπεις για το session αυτό. Υπάρχει στην οθόνη λογγαρίσματος δυνατότητα να βλέπετε ποιοι φίλοι σας είναι online καθώς και ποιοι 'followers' σας είναι online και ανάλογα επιλέγετε με τι status θέλετε να συνδεθείτε: online, busy, invisible (αν θυμάμαι σωστά). Μέσα στο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα μπορείς να αλλάξεις χωρίς να ξε-λογγάρεις πρώτα. Θα τσεκάρω αύριο ίσως αν υπάρχει επιλογή μέσα από το guild panel του χαρακτήρα Αυτό υπήρχε και πριν. Πάντα μπορούσε να μπεις σαν guest σε όποιο guild ήθελες και να συμμετέχεις και στα gvg τους. edit λάθος Ξέρουμε τι ώρα ακριβώς θα ανοίξουν τους server για το beta event? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 22:00 ώρα Ελλάδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 το gmg το εχει 40 λιρες αυτη την στιγμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackhades Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Οποιος δεν προλαβε να το αγορασει και το αγορασει ας πουμε μετα την ''σημερινη'' BETA ( Δευτερα ) , θα μπορει να παιξει στις επομενες BETA που θα ακολουθησουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ναι, θα μπορέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα