viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 βλεπω αυτο το artwork και φθονω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Σας παρουσιάζουμε το Hands-On Preview μας για το Guild Wars 2: http://dragonseason.com/Home/tabid/55/EntryId/134/Guild-Wars-2-Hands-On-Preview.aspx Στην προσεχή Beta (27-29 Απριλίου) θα μας βρείτε στον server "Kodash". Για όσους δεν έχουν αγοράσει το παιχνίδι και θέλουν να πάρουν μία γεύση θα κάνουμε livestream στο κανάλι μας: http://www.livestream.com/dragonseason Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Οι Argonauts θα είναι στον server Underworld. Mπορείτε να περάσετε και απο το site μας για να μας γνωρίσετε ακόμα καλύτερα. www.argonaut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θα έχει server το game δεν θα είναι σαν το πρώτο με έναν ενιαίο με διαφορετικά instance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacktulip Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 εχει κανενας το 1ο να μου το πουλησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γιατί δεν το πήρες κατευθείαν απο το επίσημο site? Και πιο φθηνό είναι και θα σου έστελναν κατευθείαν τον κωδικό. Το zavvi βλέπω οτι το έχει στα €62,45 και το buy.guildwars2.com στα €55 49 το πήρα από το Zavvi μετά το ακρίβυνε Απλά από τη περιγραφή κατάλαβα ότι θα σου έστελνε κωδικό και όχι το κουτί με κάρτα με τον κωδικό μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Για δες μήπως δεν το έχουν στείλει ακόμα και μήπως μπορέσεις να κάνεις ακύρωση και να το πάρεις από πλαίσιο. Νομιζω προλαβαίνεις να μπεις στην beta αλλιώς δεν αξίζει να το πάρεις από τώρα αν δεν συμμετέχεις στα beta event. Καλύτερα να περιμένεις να βγει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θα έχει server το game δεν θα είναι σαν το πρώτο με έναν ενιαίο με διαφορετικά instance? Θα έχει server. Θα μπορείς να μετάπηδας παρόλαυτα από τον έναν στον άλλο ανά πάσα στιγμή χωρίς κανένα κόστος. Αν θες να αλλάξεις τον Home Server σου ωστόσο, τον server δηλαδή που εκπροσωπείς στο World Vs World, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις gems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Λυστε μου μια απορια. Αν παω τωρα και το παρω απο Πλαισιο, θα μπορεσω να παιξω αυριο? Δινουν καποιο κωδικο τωρα και μετα θα μου δωσουν το κουτι ή ειναι digital του Πλαισιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι, θα μπορέσεις να παίξεις αύριο. Το πλαίσιο θα σου δώσει έναν κουτί με έναν κωδικό. Αυτόν θα τον δηλώσεις στο Link και μετά θα κατεβάσεις τον client από το Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Οταν θα βγει επισημα το game, φανταζομαι απο το πλαισιο δεν θα μου δωσουν καποιο κουτι με το cd αν το αγορασω τωρα, ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Όχι. Δισκάκι θα έχουν στο release μονο όσοι πάρουν τώρα την Collector's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Και παλι ευχαριστω. Θα παω σημερα να το παρω καθως ποτε δεν με ενδιεφεραν τα κουτια και οι CE. Ελπιζω μονο να μην τα εχουν δωσει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 O erevos πάντα έπαιζε αλλά ήταν στην κλειστή κάστα της pvp ομάδας της hellas team. Δλδ καθόλου δημόσιες σχέσεις. A μπράβο ήταν ο leader των hellas ε; Τον μπέρδεψα με τον ΄τυπο που είχε φτιάξει τους gree στην αρχή και μετά τους άφησε σε εσάς και έφυγε. Πριν έρθω εγώ δηλαδή. Όπως και να έχει πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην beta αλλά περιμένω με ανυπομονησία σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ένας σύντομος οδηγός για αρχάριους σαντμποξάδες με εστίαση στο προκείμενο http://www.argonaut.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=395:2012-04-27-06-06-09&catid=50:gw2news Δεν ξέρω αν θα παίξω απο την πρώτη μέρα λόγω έλειψης χρόνου. Η προσκληση όμως είναι ανοικτή προς όλους τους γνωστούς pvpers αν παίξουν να έρθουν στο γνωστό μαντρί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα