Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα υπάρξει, λίγο πριν το release. Θα είναι κάτι σαν demo του παιχνιδιού. :)

Δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο μόνος τρόπος για να έχεις σίγουρη πρόσβαση σε beta πριν το release είναι να κάνεις προ-αγορα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν αναφέρει ότι θα γίνει πραγματικό open beta testing πολύ πολύ κοντά στο release. Όπως έκανε και το Tera φαντάζομαι και όπως κάνει κάθε MMO.

Επίσης όπως είπα και πιο πάνω η προ-αγορά δε σου δίνει σίγουρη πρόσβαση σε ΟΛΑ τα beta events που θα γίνουν μέχρι το release. Θα υπάρξουν και closed beta events στα οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν πάρει invitation και τα οποία καλύπτονται από NDA.

Μόλις σήμερα μου ήρθε το invite για την open beta. Η beta αρχίζει στις 11 το βράδι με ώρα ελλάδας. Αντε το περιμένα τόσα χρόνια αυτό το game. Πιστεύω να βρω κανέναν από τα παλιά να δοκιμάσουμε μαζί τον τίτλο κανά nanar, adan, meriah, dragonian τον hatory τον erevos, τον zeigest που να τους βρεις όλους αυτούς πια ρε γμτ :(

από το zavvi σε έκδοση με κουτί δεν είναι? Θα πρέπει να περιμένεις να στο στείλουν τότε. Η καλύτερη λύση θα ήταν να το πάρεις από εδώ από plaisio για να προλάβεις και την beta της παρασκευής.

Μόλις σήμερα μου ήρθε το invite για την open beta. Η beta αρχίζει στις 11 το βράδι με ώρα ελλάδας. Αντε το περιμένα τόσα χρόνια αυτό το game. Πιστεύω να βρω κανέναν από τα παλιά να δοκιμάσουμε μαζί τον τίτλο κανά nanar, adan, meriah, dragonian τον hatory τον erevos, τον zeigest που να τους βρεις όλους αυτούς πια ρε γμτ :(

Εγώ θα το παιξω το παιχνίδι 100% αλλά δεν θα μπώ τώρα γτ έτσι και αλιώς δεν το σηκώνει το PC, πρέπει να πάρω καινούριο. Τον Meriah τον πέτυχα στο guild-wars2.gr οπότε θα παίξει και αυτός αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα είναι τώρα στην OB. Τους άλλους... τον adan τον θυμάμαι πολύ στο μυστήριο από τότε, μπορεί να γράφει τόσο καιρό εδώ και να μην έχει πει τίποτα! χαχα. τον Erevos εγώ δεν τον πρόλαβα κάν, τον Der Zeitgeist και εγώ θα ήθελα να τον πετύχω! θα προσπαθήσω να ψήσω και τον Voodoo!

Για όποιον δεν συμμετέχει στο beta event αλλά θέλει να δει guild wars 2 από πρώτο χέρι μπορεί να τσεκάρει το παρακάτω

Guild Wars 2 Live Video Stream κάλυψη από το MMO Cult GR για το Beta Weekend 27-29 Απριλίου με live chat !

Εγώ θα το παιξω το παιχνίδι 100% αλλά δεν θα μπώ τώρα γτ έτσι και αλιώς δεν το σηκώνει το PC, πρέπει να πάρω καινούριο. Τον Meriah τον πέτυχα στο guild-wars2.gr οπότε θα παίξει και αυτός αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα είναι τώρα στην OB. Τους άλλους... τον adan τον θυμάμαι πολύ στο μυστήριο από τότε, μπορεί να γράφει τόσο καιρό εδώ και να μην έχει πει τίποτα! χαχα. τον Erevos εγώ δεν τον πρόλαβα κάν, τον Der Zeitgeist και εγώ θα ήθελα να τον πετύχω! θα προσπαθήσω να ψήσω και τον Voodoo!

O erevos πάντα έπαιζε αλλά ήταν στην κλειστή κάστα της pvp ομάδας της hellas team. Δλδ καθόλου δημόσιες σχέσεις.

Το αγόρασα και εγώ τελικά από το Zavvi.

Ακόμα δεν έχω λάβει κάποιον κωδικό.Να τους ενημερώσω ή απλά αργούν λίγο να το στείλουν;

Γιατί δεν το πήρες κατευθείαν απο το επίσημο site? Και πιο φθηνό είναι και θα σου έστελναν κατευθείαν τον κωδικό.

Το zavvi βλέπω οτι το έχει στα €62,45 και το buy.guildwars2.com στα €55

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...