A7X. Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λοιπόν, τώρα που τα νέα έρχονται σε τακτικά διαστήματα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα forum, όχι για συγκεκριμένο guild εξ αρχής, αλλά σαν Greek community του GW2 να συζητάμε εκεί τα δικά μας. Θα δοκιμάσω να κάνω μία τέτοια προσπάθεια και αν θα σας ποστάρω εδώ το link. όποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει ελεύθερα. Υ.Γ. Σπύρο, δυστυχώς ο μόνος που έμπαινε στο αντίστοιχο των Power Of Greece ήμουν εγώ, οπότε ένα fresh start είναι καλύτερο.
A7X. Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λοιπόν, τώρα που τα νέα έρχονται σε τακτικά διαστήματα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα forum, όχι για συγκεκριμένο guild εξ αρχής, αλλά σαν Greek community του GW2 να συζητάμε εκεί τα δικά μας. Θα δοκιμάσω να κάνω μία τέτοια προσπάθεια και αν θα σας ποστάρω εδώ το link. όποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει ελεύθερα. Υ.Γ. Σπύρο, δυστυχώς ο μόνος που έμπαινε στο αντίστοιχο των Power Of Greece ήμουν εγώ, οπότε ένα fresh start είναι καλύτερο.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν πραγματικα θα ειναι χωρις συνδρομη θα ειναι χαλαρα το online παιχνιδι της επιλογης μου για αλλη μια φορα οπως το πρωτο. PvP παιχνιδια FTW ρε.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αν πραγματικα θα ειναι χωρις συνδρομη θα ειναι χαλαρα το online παιχνιδι της επιλογης μου για αλλη μια φορα οπως το πρωτο. PvP παιχνιδια FTW ρε.
O Nuxtofulakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Yπάρχουν πάντως αρκετοί ακόμα Έλληνες που παίζουν ακόμα στο GW 1. και όσοι δεν παίζουν, "κοιμούνται" με το ένα μάτι ανοιχτό με το νέο content που μας σερβίρουν σιγά σιγά ("War in Kryta") φαίνεται ότι το GW2 απέχει αρκετό καιρό ακόμα...
A7X. Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Νέα παρουσίαση στο guildwars2.com Each character gets a personal story line http://www.guildwars2.com/en/the-game/personal-stories/personal-story-overview/
Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 intoducing warrior Introducing GW2 Trait System
telarin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Φοβάμαι ότι έβαλαν πολύ ψηλα τον πήχυ. Μακάρι πάντως να τα βγάλουν πέρα, ο χώρος έχει ανάγκη από mmo που προχωράνε το είδος κάμποσα βήματα παρακάτω και μάλιστα χωρίς να μας αρμέγουν κάθε μήνα
polonos1313 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.gametrailers.com/video/warrior-skill-guild-wars-2/101100[/ame]
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πολύ ωραίο μέχρι στιγμής, ελπίζω να μην βιαστούν.
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Από art design οι άνθρωποι είναι κορυφαίοι.
At0m0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για όσους ήταν διακοπές ... χωρίς PC. Guildwars 2 in GamesCom 2010. Adan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα