Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε σας καταλαβαίνω.

Μα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ μερίδα λαού απανταχού του κόσμου που θα αγοράσει το game ΟΠΩΣ & ΔΗΠΟΤΕ! Είναι οι τρελαμένοι, οι πωρωμένοι, οι ψυχάκιδες, οι GW nerds, πως το λεν' αυτό στο χωριό σας; Και σκατά να είναι το game, θα το αγοράσουν! Κι εγώ είμαι μέσα σ' αυτούς! Είτε βγει σε 1 δισεκατομμύριο χρόνια και το αγοράσουμε τότε, είτε κάνουμε τώρα pre order, εμείς τα 60Ε θα τα σκάσουμε ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ!

Αυτό το γ@#@$νο sequel περιμέναμε 200 χρόνια, και pre order να βάζανε όταν πρωτοβγάλανε το αρχικό trailer του 2, εμείς θα τους τα ακουμπούσαμε! Είναι απλό!

Τώρα, αν κάποιοι δε το γουστάρουν και περιμένουν να βγει πρώτα, και θέλουν να το δουν live και μετά να το αγοράσουν και θέλουν η ArenaNET να τους κεράσει καφέ πρώτα, εμείς στα @@ μας! Το κάναμε ήδη πρεορδερ! Γιατί; Γιατί και μόνο που βγήκε η beta, κάναμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ!!!

Ωχου!

Κατάλαβα!

Θα μαζευτεί τρελή σαβούρα ingame τελίκα!

Δημοσ.

Ρε θεόσταλτε γιατι δεν βαζεις στην υπογραφη σου ενα "Guild Wars 2 και τα μυαλά στα κάγκελα" να δηλωνεις την καβλα σου και να αρχισεις να κανεις κανα πιο σοβαρο post. Αφού μπορείς καλύτερα..

Υ.Γ. Ασε που το Guild Wars 2 ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ από το 1.

Δημοσ.

Fuck...

Καρφώθηκα, ε;

Ναι, αλλά το 2 είναι διαφορετικό μόνο οσων αφορά το gameplay και το animation, αν με πιάνεις!

Δημοσ.

Fuck...

Καρφώθηκα, ε;

Ναι, αλλά το 2 είναι διαφορετικό μόνο οσων αφορά το gameplay και το animation, αν με πιάνεις!

ξέχασες το βασικότερο κύριε πωρωμένε και μέτοχε του Guild Wars 2 , οτι πλέον δεν θα παίζεις συνέχεια σε instances και θα ειναι όπως όλα τα mmorpg , δλδ την μέγα μαλακία που είχε το GW 1 λες και έπαιζες Single player game me senario... ευτυχώς δεν θα υπάρχει!

Δημοσ.

Και ποιος σου είπε ότι από τους players του GuildWars 1, υπάρχουν κάποιοι που είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που κυλούσε το game; Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω, ΚΑΝΕΝΑΣ. Γι' αυτό και μας άρεζε ίσως. Γιατί είχε αυτή τη νοοτροπία, γιατί έπρεπε να σχηματίσεις party στο town και μετά να παίξεις, γιατί δεν είχε grind, γιατί είχες μόνο 8 skills και μόνο 20 lvl και γιατί ήταν free.

Όλοι όσοι διαμαρτύρονται, είναι εκείνοι που έβλεπαν "μαλακία" (κι εσύ μέσα σ' αυτούς) αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Όχι γιατί θα έχει item shop, όχι γιατί ο χαρακτήρας δεν πηδάει καλά, οχί γιατί δε μου αρέσει η μουσική (το άκουσα ΚΑΙ αυτό), όχι γιατί θα είναι b2p, όχι γιατί ΔΕΝ θα είναι weapon based, όχι γιατί η ArenaNET δεν μας είπε ακόμη το πότε θα κυκλοφορήσει και άλλα τέτοια ΕΜΕΤΙΚΑ.

Θα στο πω άλλη μία φορά και κοίτα να το καταλάβεις.

Τα πράγματα είναι απλά. Και ΣΚΑΤΑ να είναι το παιχνίδι, εμείς και θα το αγοράσουμε και θα το παίξουμε. Life is simple my friend! Τώρα αν ο κάθε gamer έχει απαιτήσεις από κάθε game νέο που βγαίνει και δε του αρέσει το ένα, ή δε του αρέσει το άλλο, ή θέλει το ένα, ή θέλει το άλλο, στ' @@ μας! Life is simple again. 72 σελίδες και οι 60 είναι fail! Συζητήσεις από κάθε πικραμένο που έχει καεί από τη κάθε μαλακία που του πλάσαρε η Blizzard και η κάθε NCsoft και θέλει ένα παιχνίδι πλέον να είναι στα μέτρα του για να το παντρευτεί.

Αν δε σου άρεσε η μαλακία του 1, στ' @@ μας. Εμάς μας άρεσε. Αν το 2 είναι 3.000 φορές πιο μαλακία από το 1, πάλι στ' @@ μας. Κι εσείς απλά θα κάθεστε και θα γράφετε στα fora τη κάθε άποψή σας.

κύριε πωρωμένε

Το παίρνω σα φιλοφρώνηση.

Δημοσ.

Και ποιος σου είπε ότι από τους players του GuildWars 1, υπάρχουν κάποιοι που είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που κυλούσε το game; Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω, ΚΑΝΕΝΑΣ. Γι' αυτό και μας άρεζε ίσως. Γιατί είχε αυτή τη νοοτροπία, γιατί έπρεπε να σχηματίσεις party στο town και μετά να παίξεις, γιατί δεν είχε grind, γιατί είχες μόνο 8 skills και μόνο 20 lvl και γιατί ήταν free.

Όλοι όσοι διαμαρτύρονται, είναι εκείνοι που έβλεπαν "μαλακία" (κι εσύ μέσα σ' αυτούς) αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Όχι γιατί θα έχει item shop, όχι γιατί ο χαρακτήρας δεν πηδάει καλά, οχί γιατί δε μου αρέσει η μουσική (το άκουσα ΚΑΙ αυτό), όχι γιατί θα είναι b2p, όχι γιατί ΔΕΝ θα είναι weapon based, όχι γιατί η ArenaNET δεν μας είπε ακόμη το πότε θα κυκλοφορήσει και άλλα τέτοια ΕΜΕΤΙΚΑ.

Τα πράγματα είναι απλά. Και ΣΚΑΤΑ να είναι το παιχνίδι, εμείς και θα το αγοράσουμε και θα το παίξουμε. Life is simple my friend! Τώρα αν ο κάθε gamer έχει απαιτήσεις από κάθε game νέο που βγαίνει και δε του αρέσει το ένα, ή δε του αρέσει το άλλο, ή θέλει το ένα, ή θέλει το άλλο, στ' @@ μας! Life is simple again. 72 σελίδες και οι 60 είναι fail! Συζητήσεις από κάθε πικραμένο που έχει καεί από τη κάθε μαλακία που του πλάσαρε η Blizzard και η κάθε NCsoft και θέλει ένα παιχνίδι πλέον να είναι στα μέτρα του για να το παντρευτεί.

Αν δε σου άρεσε η μαλακία του 1, στ' @@ μας. Εμάς μας άρεσε. Αν το 2 είναι 3.000 φορές πιο μαλακία από το 1, πάλι στ' @@ μας. Κι εσείς απλά θα κάθεστε και θα γράφετε στα fora τη κάθε άποψή σας.

Λυπήσου μας κύριε σταρχιδιστή ! Δεν ήξερα οτί στα fora δεν μπορούμε να εκφράζουμε την άποψη μας .

Υ.Γ. Ο δικηγόρος του διαβόλου .

Δημοσ.

"Αν δε σου άρεσε η μαλακία του 1, στ' @@ μας. Εμάς μας άρεσε."

To θέμα είναι ότι σε εμποδίζει να κρίνεις εαν ειναι καλο το 2.

To στ' @@ μας ειναι επιχείρημμα μονο για το /v/

Δημοσ.

σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. κανέναν δεν τον χάλαγαν τα instance αλλά αν και είχες πιάσει το lvl cup ανοιπωμονούσες να βγείς έξω και να εξερευνήσεις τις περιοχές.

Χθές μπήικα λίγο στο gw και έπαιζα το καλύτερο για μένα expansion του το factions. Εκτός από το pvp άλλο ένα στοιχείο που ξεχώριζε το game από τον σωρό ήταν τα απίστευτης ομορφιάς σχεδιασμένα τοπία του. Οι πόλεις στο faction είναι μιλάμε αρχιτεκτονικά αριστουργήματα συν αυτή την μουσική που σε συνόδευε.

Θέλω να πω ότι το guild wars πάντα ήταν ένα game με ψυχή παιδιά και συναίσθημα. (στο factions θυμάμαι είχα κάνει recruit και τον hatory τότε που οι pog είχαν 100 ενεργά μέλη και ήταν στις δόξες τους)

Σήμερα μου ήρθε και το preorder ένα κουτί της πλάκας με μια σελλίδα όλη και όλη αλλά τουλάχιστον θα δω πρώτος αυτό που περιμέναμε όλοι τόσα χρόνια.

Δημοσ.

έκανες account για να μας πνίξεις στις μ@λακίες, δεν ήξερα ότι θα πρέπει να παίρνουμε άδεια απ'το κάθε κάφρο για να εκφέρουμε άποψη. Εντάξει το εμπεδώσαμε το αρρωστιλίκι σου με ένα videogame, ούτε ανήλικο να ήσουν. Για τα περί blizzard κλπ απλά λολ, μιας και κρίνοντας απ΄τα ποστ σου φαίνεται ότι και το gw έχει τα ζωάδια του..

ζητώ συγνώμη απ΄τους υπόλοιπους στο thread για τα "γαλλικα" μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...