Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθές έβλεπα αυτό το gameplay video και το απολάμβανα, μέχρι που έφτασε σε αυτό το θλιβερό σημείο.

Πάλι καλά που δεν έβαλαν NDA και για τέτοια "αστεία" θέματα.

(Go Yogis, Go!).

τι λεγαμε για το jump animation? Counterstrike 1.6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα είναι και η επίσημη μέρα διάθεσης για προπαραγγελίες του gw2. το πλαίσιο βέβαια έχει ανοίξει τις προπαραγγελίες για την απλή έκδοση εδώ και μέρες τον κολέκτορα όμως δεν τον βλέπω διαθέσιμο πουθενά. Αν δείτε τπτ ιδίως στην ελληνική αγορά ρίξτε μια ενημέρωση.

Σήμερα είναι και η επίσημη μέρα διάθεσης για προπαραγγελίες του gw2. το πλαίσιο βέβαια έχει ανοίξει τις προπαραγγελίες για την απλή έκδοση εδώ και μέρες τον κολέκτορα όμως δεν τον βλέπω διαθέσιμο πουθενά. Αν δείτε τπτ ιδίως στην ελληνική αγορά ρίξτε μια ενημέρωση.

προπαραγγελια για ποια επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ακριβως...?

:-D

Έχουμε μάθει από χτες σε ποια καταστήματα θα διατεθεί στην Ελλάδα, από αυτό το ποστ στο φόρουμ των DragonSeason.

Απλά λένε και ξαναλένε ότι η CE είναι εξαιρετικά περιορισμένη... Εδώ εξαντλήθηκε ήδη στην Αγγλία, οπότε φαντάζομαι πόσα κομμάτια θα έστειλαν εδώ :(

πόσο καραγκιόζηδες είναι τα παλικάρια? λεφτά να ζητάνε ξέρουν , το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι δεν ξέρουν ???

Δεν θα το πιστέψεις αλλά...... δεν είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις απο τώρα!!

Έχουν δηλώσει άπειρες φόρες επίσης οτι η ημερομηνία κυκλοφορίας θα καθοριστεί απο τις Beta που θα γίνουν τώρα..

Πρόσφατη δήλωση που εγινε απο την Anet σχετικα με το αν θα εδιναν release date σήμερα που άνοιγαν οι προ-παραγγελίες

"It's not like we have a secret release date and we're not telling you. We meant what we said: we'll release the game when it's ready. And beta testing is where we find out if it's ready."

παρτε το από κάποιον που δουλεύει επαγγελματικά στο χώρο του software (εμενα :P)

"It's not like we have a secret release date and we're not telling you. We meant what we said: we'll release the game when it's ready. And beta testing is where we find out if it's ready."

Αυτό σημαίνει καλοκαίρι και αν.. Δεν υπάρχει περιπτωση για release σε 1-2 μήνες.

Γαμώ το φελέκι μου wow annual pass + D3 free και ασταδιαλα

Στο zavvi πάντως είναι ξανά διαθέσιμη αλλά στην τιμή γνωριμίας των 160 ευρώ.. :P. Δεν πειράζει πάω για την απλή από πλαίσιο και φυσικά προπαραγγελία και φυσικά beta και φυσικά ας το κυκλοφορήσουν όποτε γουστάρουν.

Γενικά το guild wars είναι το μόνο game που έχω ξηπνήσει πρωί πρωί(σπάνιο για μένα) για να προλάβω να το αγοράσω. Αντέ το περιμέναμε πως και πως.

Η beta πότε ξεκινάει γνωρίζει κανείς?

Γενικά το guild wars είναι το μόνο game που έχω ξηπνήσει πρωί πρωί(σπάνιο για μένα) για να προλάβω να το αγοράσω. Αντέ το περιμέναμε πως και πως.

Η beta πότε ξεκινάει γνωρίζει κανείς?

Τελευταίο ΣΚ αυτού του μηνά είναι το πρώτο beta weekend.

o καθένας βέβαια κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι θα έδιναν με τέτοια άνεση 50-150 ευρώ για πχ νέα κάρτα γραφικών, χωρίς να ξέρουν ούτε κατα προσέγγιση πότε θα κυκλοφορήσει :wacko:

o καθένας βέβαια κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι θα έδιναν με τέτοια άνεση 50-150 ευρώ για πχ νέα κάρτα γραφικών, χωρίς να ξέρουν ούτε κατα προσέγγιση πότε θα κυκλοφορήσει :wacko:

Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα ρε μεγάλε;

Εμείς περιμένουμε το GW II από τότε που τελειώσαμε το ΕoTN και όταν πρωτοείδαμε το trailer πριν 3 χρόνια στο YouTube πάθαμε τέτανο να πούμε!

Δε ξέρω αν το ξέρεις μεγάλε, αλλά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα της κοινότητας του GW που θα το αγοράσει 100% όταν βγει. Τα ίδια λεφτά τότε, τα ίδια λεφτά και τώρα στο pre order. Τι δε καταλαβαίνεις;

Τι ερώτηση ήταν αυτή τώρα ρε μεγάλε;

Εμείς περιμένουμε το GW II από τότε που τελειώσαμε το ΕoTN και όταν πρωτοείδαμε το trailer πριν 3 χρόνια στο YouTube πάθαμε τέτανο να πούμε!

Δε ξέρω αν το ξέρεις μεγάλε, αλλά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα της κοινότητας του GW που θα το αγοράσει 100% όταν βγει. Τα ίδια λεφτά τότε, τα ίδια λεφτά και τώρα στο pre order. Τι δε καταλαβαίνεις;

θέλει να σου πει οτι σκάνε λεφτά χωρίς να γνωρίζουν το πότε θα παίξουν....

θέλει να σου πει οτι σκάνε λεφτά χωρίς να γνωρίζουν το πότε θα παίξουν....

I know...

Και του απάντησα:

Δε ξέρω αν το ξέρεις μεγάλε, αλλά υπάρχει μία μεγάλη μερίδα της κοινότητας του GW που θα το αγοράσει 100% όταν βγει. Τα ίδια λεφτά τότε, τα ίδια λεφτά και τώρα στο pre order

Έχω και εγώ στα χέρια μου την προ-αγορα!

Ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα η release date αν και προτιμώ να ξεκινήσει όταν είναι 100% έτοιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...