Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

raxanas,

Το Guild μου (δεν είναι δικό μου, officer είμαι) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ανήκουμε στην συμμαχία των Spartians GR και λέγεται The Pack Of Lone Wolves [CUB]. Αποτελείται από καμιά 20 μέλη, ενεργά εκ των οποίων είναι τα 8. Δεν υπάρχουν members, είμαστε όλοι officers και απλά ο Guild Leader υπάρχει γιατί κάποιος πρέπει να είναι εκεί. Δεν είπαμε ποτέ σε κανέναν να κάνει join σαν recruit, όποιος θέλει μπαίνει. Για περισσότερες infos, καλύτερα με pm. Και η alliance μας το ίδιο ρέμπελοι είναι, στο chat μπορεί να ακούσεις από tips για το UW μέχρι το πως βαθμολογούμε τις χορευτικές ικανότητες της Μανωλίδου. Χαβαλέ και παιχνίδι. Έτσι πρέπει να είναι!

Α7Χ,

Δεν θέλω να δυσφημίσω το Guild τους, άλλωστε όπως είπες, είναι δικαίωμά τους αν θέλουν να πληρώσεις και σε τράπεζα για να σε κάνουν member. Δίκιο έχεις που λες τι με νοιάζει, άλλωστε πρώτος είπα στο πρώτο μου post ότι μπορεί να με ρωτήσουν αυτό και θα έχουν δίκιο. Ήθελα να το κάνω και public, όχι σε pm, για να δω τι γνώμη έχουν και οι άλλοι, όχι για κάποιο άλλο λόγο. Απλά έτσι σκέφτομαι σαν gamer και νομίζω ότι σκέφτομαι με υγιή τρόπο.

Εντάξει game είναι, τρώω άγχος με το βαρέλι έξω στη δουλειά μου, κοιμάμαι και σκέφτομαι την επόμενη μέρα τι θα γίνει, πως θα βγάλω κανένα φράγκο, θέλω ρε γμτ όταν μπαίνω να παίξω, να παίζω γιατί γουστάρω. Θα μου πείτε, άμα δε θες ρε παλλικάρι μου μη μπαίνεις σε αυτό το Guild. Δίκιο έχετε, αλλά πριζώνω άσχημα όταν βλέπω τέτοιες μλκιες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επαιξα λιγο μπετα σημερα. 3 μεγαλα μειον.

1) Πολύ βαρυ παιχιδι χωρις να εχει ΤΑ γραφικα (συγχωρειται ισως λογω μπετα)

2) Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο animation. Εμφανως χειροτερο από star wars και aion και τρεισχειροτερο από τον βασιλια του animation (wow). Ποτε θα καταλαβουν ότι το ανιματιον είναι το σημαντικοτερο πραμα σε ένα παιχνιδι..

3) Max camera distance πολύ κοντα , ετσι χωρις λογο.

Στα θετικα η ελλειψη grind, open ended missions, fast leveliing pvp oriended.

Θα το αγορασω αλλα το animation με σκοτωσε και λεω να δω και κανα beta του Tera

Επαιξα λιγο μπετα σημερα. 3 μεγαλα μειον.

1) Πολύ βαρυ παιχιδι χωρις να εχει ΤΑ γραφικα (συγχωρειται ισως λογω μπετα)

2) Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο animation. Εμφανως χειροτερο από star wars και aion και τρεισχειροτερο από τον βασιλια του animation (wow). Ποτε θα καταλαβουν ότι το ανιματιον είναι το σημαντικοτερο πραμα σε ένα παιχνιδι..

3) Max camera distance πολύ κοντα , ετσι χωρις λογο.

Στα θετικα η ελλειψη grind, open ended missions, fast leveliing pvp oriended.

Θα το αγορασω αλλα το animation με σκοτωσε και λεω να δω και κανα beta του Tera

παρατήρησες να είχε κανένα cash shop με extra καλούδια ?

Δεν επαιξα παρα πολύ.

Μου άρεσε το στήσιμο φαίνεται απο το παιχνίδι οτι δεν γουστάρουν να κουράζουν τον παίχτη. Τρομερό το γεγονός οτι κάνεις teleport όπου θές στο χάρτη αρκεί να έχεις επισκευτεί το σημείο εκείνο δεν λιώνεις στο περπάτημα.

Μπένεις έυκολα στα bg αρχίζει η σφαγή αμέσως, τα group quest και τα events λειτουργούν ωραία. Γρήγορο leveling μπορείς να παίζεις οσα class θες χωρίς κουραση

Αυτό το animation όμως είναι επιπέδου πολύ χαμηλότερου παιχνιδιού... Τα γραφικά είναι μέτρια αλλά το artwork και το theme είναι φοβερά.

Οι αρένες θυμήζουν περισσότερο counterstrike παρά wow κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Αργά η γρήγορα θα έχει και αντιστοιχες του wow πιστεύω.

Γενικά έχω mixed feelings αλλά συγχωρώ πολλά γιατι έιναι beta.

alex επειδή άρχισα απο σήμερα gw1 και μου αρέσει άρχισα να ενδιαφέρομαι παραπάνω και για το gw2 τώρα .. οταν λες animation εννοείς το gameplay ?την αίσθηση που σου δίνει ο χαρακτήρας σου οταν τον κουνάς? γιατι αν ειναι αυτό τότε μακάρι να το φτιάξουν .. είναι μεσα στα σημαντικότερα πράγματα που μπορούν να σε ξενερώσουν πιστεύω ..

πάντως αρχίζω και ψήνομαι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Theostaltos

The Pack Of Lone Wolves [CUB] -> Κάπου εκει παραδίπλα (alliance) βρίσκομαι και εγώ.

Συμφωνώ με τον τύπο του guild που περιγράφεις και προφανώς και με το "πρίζωμα".

@alex_000

Κακό παιδί, πιπέρι, τσάμπα το έγραψε το NDA η ArenaNet 2;

Εκτός και αν (πες ναι, πες ναι) ανήκεις στους press beta-testers οι οποίοι έχουν διαφορετικό NDA.

(Nαι, ναι, ArenaNet 2, γιατί αυτή σίγουρα δεν είναι η Arena Net, όπως και το Guild Wars 2 δεν είναι Guild Wars :) )

@nicoc89

"alex επειδή άρχισα απο σήμερα gw1 και μου αρέσει άρχισα να ενδιαφέρομαι παραπάνω και για το gw2 τώρα"

Εχμ, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά, το Guild Wars 2, ώς προς τον τρόπο λειτουργίας του, δεν έχει καμία σχέση με το Guild Wars.

Οπότε, εύγε που παίζεις Guild Wars (go for 30/50 in HoM έχεις χρόνο) καθώς πραγματικά αξίζει τον χρόνο που του δίνεις είτε παίζεις PvE ή PvP, αλλά μην "χαλαρώσεις" με τις ανέσεις του γιατί το Guild Wars 2 είναι άλλο είδος παιχνιδιού :)

"πάντως αρχίζω και ψήνομαι"

Ψήσου, ψήσου, αλλά πρόσεχε μην καείς :P

Επεξ/σία από At0m0

Σα να θυμάμαι ότι κάπου διάβασα πώς το NDA άρεται οριστικά σήμερα, οπότε από σήμερα μπορούν να μιλάνε όσοι ήταν στη beta. Με μία επιφύλαξη, θα το τσεκάρω...

Σχέση Guild Wars 1 & 2 : όσο έχει το Diablo 1 & το WoW! Μεγαλυτερο σε έκταση, διαφορετικοί μηχανισμοί skill, instanced vs. persistent world, άλλη νοοτροπία παιχνιδιού τελείως.

+1 σε αυτό που λέει ο At0m0 για το HoM: όχι μόνο προλαβαίνεις τους 30 πόντους, αλλά θα πάρεις και μία καλή γεύση για το κόσμο του παιχνιδιού, γεωγραφία κλπ. Αν μπορέσεις να μάθεις και κάτι για το Lore, καλό θα σου κάνει :) .

Όσον αφορά στο animation... Γιατί σας φάνηκε λειψό; Έλειπαν frames δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Απ' όσο έχω δει ως τώρα, μόνο τα εφφέ είναι υπερβολικά πολλά όταν μαζεύεται πολύς κόσμος και κοπανάνε όλοι μαζί το/τα ίδιο/-α mob και χάνει η μάνα το παιδί. Αλλά από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να πάρεις target κανέναν (ούτε για heal ούτε για damage), δε νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα.

Η επόμενη beta είναι τέλος Απριλίου όπου θα συμμετέχουν όσοι συμμετείχαν τώρα και επιπλέον όσοι προ-αγοράσουν το παιχνίδι, σε οποιαδήποτε έκδοσή του.

Παίδες μιλάτε για 30/50 πόντους που μπορείς να πάρεις. Τι είναι αυτοί οι πόντοι? Είναι κάτι που μπορείς να μεταφέρεις από το GW1 στο GW2 και θα σου φανεί μελλοντικά χρήσιμο ?

Τι είναι το HoM? :unsure:

Παίδες μιλάτε για 30/50 πόντους που μπορείς να πάρεις. Τι είναι αυτοί οι πόντοι? Είναι κάτι που μπορείς να μεταφέρεις από το GW1 στο GW2 και θα σου φανεί μελλοντικά χρήσιμο ?

Τι είναι το HoM? :unsure:

εδω εισαι : http://wiki.guildwars2.com/wiki/Hall_of_Monuments

Όπως λέει και στο wiki είναι τύπου achievements που ξεκλειδώνουν 'cosmetic rewards' για το GW2. Βασικά Τίτλους, skins για armor & weapon, pets.

Εδώ μπορείς να δεις τι ακριβώς ξεκλειδώνει κάθε πόντος και εδώ έναν κατατοπιστικότατο οδηγό για το πώς να μαζέψεις τους πρώτους 30 (το 30/50 που λέμε) που θεωρητικά είναι οι πιο εύκολοι.

Υπόψιν:

1) Η συγκέντρωση των 30 πόντων, σύμφωνα με τον οδηγό αυτόν, προϋποθέτει ότι κάποιος έχει στην κατοχή του ΚΑΙ ΤΑ 3 campaign του παιχνιδιού (Prophecies, Nightfall, Factions), αλλιώς απλά θα μαζέψτε λιγότερους

2) Τεράστια βοήθεια (σε χρόνο και χρήμα) προσφέρει η ένταξή σας σε κάποια ενεργή λεγεώνα/guild, όπως το τονίζει και ο οδηγός εξάλλου

Όσον αφορά στο animation... Γιατί σας φάνηκε λειψό; Έλειπαν frames δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Απ' όσο έχω δει ως τώρα, μόνο τα εφφέ είναι υπερβολικά πολλά όταν μαζεύεται πολύς κόσμος και κοπανάνε όλοι μαζί το/τα ίδιο/-α mob και χάνει η μάνα το παιδί. Αλλά από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να πάρεις target κανέναν (ούτε για heal ούτε για damage), δε νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα.

Το απαράδεκτο effect του να περπατάς και να μην φαίνεται σαν να περπατάς πραγματικά αλλά σαν κουνιέσαι στον αέρα και ο κόσμος να κινείται γύρω σου. Το jump ελεινό επιπέδου counterstrike 1.5

Οταν κάνεις strafing παίζει τρελό moonwalking.

Απαράδεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...