Rockavlon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 @Rockavlon το guild wars 2 δεν ειναι f2p (free to play) ειναι b2p (buy to play) όπως ήταν και το guild wars 1. Μεγάλη μερίδα στην επιτυχία του 1 είχε το οτι δεν ήσουν αναγκασμένος να τα σκας κάθε μήνα , απλά αγόραζες το παιχνίδι και έπαιζες , οπότε αν το κάνουν με συνδρομή οπως προτείνεις δεν το κόβω να πάει πουθενά. τα cash shop τώρα και εμένα μου την σπάνε και ειναι άλλος ένας λόγος που δεν θα το αγοράσω. πάντως αν το "experience boost" που έχει στην φωτό του link σου ειναι αληθινό και πρόκειται να το κάνουν θα είναι το καραfail του αιώνα πραγματικά. Το ξερω οτι ειναι b2p αλλα παει να κανει αυτο που κανουν τα "f2p", με τη διαφορα οτι σε αυτα δεν σκας το 55αρι για την αγορα.
Theostaltos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Προς katsibrokos, Με μεγάλο ενδιαφέρον κάθησα και διάβασα το post σου και μιας και είχα ακουστά την ομάδα σας και αφού κάνατε και την εμφάνισή σας στο GuildWars II, ένιωσα την ανάγκη να σας καταλάβω καλύτερα. Έτσι, διάβασα κάποια πράγματα στο site σας, τα οποία μου κάνανε εντύπωση μεγάλη. Ο στόχος σας είναι να είστε οι καλύτεροι (και καλά κάνετε) και το προσπαθείτε. Στην πορεία, βέβαια, ξεφεύγετε κάπου και τελικά κυνηγάτε την ουρά σας. Δε ξέρω αν κάποιοι από εσάς ξέρετε το EvE OnLine, αν ναι τότε σίγουρα θα ξέρετε και τους Έλληνες Mythos. Όχι ότι διαφέρετε και πολύ βέβαια. Όπως δε διαφέρετε και καθόλου από κάτι παιδάκια που παίζουν bitefight, έχουν δημιουργήσει ομάδα εκεί και για να μπεις, πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι θα είσαι οπωσδήποτε 5 ώρες μέσα, θα φέρεις τόσα gold και αν σου πει ο Leader να κάνεις κωλοτούμπα, θα το κάνεις δίχως δισταγμό. Εξ' ου και κάτι "κουλά" που έχετε σαν κανονισμούς, όπως: "Κατά τη διάρκεια των event δεν μπορείτε να πατε AFK εαν δεν κάνει ο leader διάλλειμα". Καλά ρε, είστε σοβαροί; Get a life! Παιχνίδι είναι, δε κάνουμε πρωταθλητισμό. Το ξέρω ότι το GuildWars είναι ΠΟΡΩΣΗ (τουλάχιστον το 1, ακόμη το 2 αγνοείται) αλλά αν κάποιος αγαπήσει ένα παιχνίδι, είναι καλός και το γουστάρει, νομίζετε ότι θα έρθει εκεί ν' ακούει τον κάθε Λοχαγό που όποτε βγει ένα καινούργιο παιχνίδι με απήχηση (και το τονίζω με απήχηση, γιατί δε κάνατε σε κανένα f2p την εμφάνισή σας), θα το παίζει ιστορία; Αν συμμετέχετε σε μια PVE δραστηριότητα της guild, είναι περισσότερο από προφανές ότι πρέπει να γνωρίζετε τις μάχες από πριν (αν δεν τις έχετε ξανακάνει). Εάν ανακαλύψουμε οτι δεν ξέρετε τίποτα θα αντικατασταθείτε άμεσα. Εντάξει, ότι να 'ναι! Ρε, καταστρέφετε το παιχνίδι ρε. Θα μου πεις, τι σε νοιάζει εσένα ρε μπουχέσα, κάνε ότι θες και άσε εμάς στην ιστορία μας. Έλεγα σε προηγούμενα posts ότι αυτό που φοβάμαι περισσότερο στο παιχνίδι, δεν είναι ούτε το b2p που πάει να γίνει f2p, ούτε τα cash που θα πρέπει να πληρώσουμε που και που ingame, ούτε τίποτα. Κάτι noobάδες που παίζαν WoW φοβάμαι και εσάς. Εσάς, από πλευράς του ότι θα πάρετε στο κόρφο σας και κάτι άλλα παιδάκια που μπορεί να έχουν όρεξη να γουσταρίσουν το game, αλλά στην πορεία θα τους κάνετε να το βλέπουν σα την δουλειά τους για να πάρουν κανένα ξεροκόμματο bonus. Επόμενο παράδειγμα: Αυτό: Αν νομίζετε ότι είστε trial πάρα πολύ καιρό, τότε μάλλον δεν κάνετε κάτι καλά. Θα σας το επισημάνουμε ώστε να βελτιωθείτε. σε συνδυασμό με αυτό: Μετά την υποβολή του application, δεν χρειάζεται να αρχίσετε το spam οτι έχετε υποβάλει μια αίτηση, εάν την έχουμε δεί, πότε θα απαντήσουμε κλπ. Εάν μας αρέσει η αίτηση σας, τότε θα ακούσετε από μας εντός 2 ημερών max. , μου κάνει περισσότερο για αίτηση σε δουλειά παρά για απόλαυση σε game. Δηλαδή θα χαλάσω εγώ την προσωπικότητά μου σα gamer, θα γίνω έρμαιο του καθενός που δεν έχει τα κότσια να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων - αλλά τον απαιτεί, που όταν βγει το GuildWars ΙΙΙ ή το WoW II, θα παρατήσει το game και θα τρέξει σ' εκείνο για να φανεί και να το παίξει ΠΟΖΕΡΟΣ (γιατί αυτό είστε), μόνο και μόνο για να λέω ότι ήμουν στους Elysium. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε παρέα πρώτα και μετά guild στο παιχνίδι. Καλά, ότι να 'ναι και πάλι. Εδώ απαιτείτε ο άλλος να είναι σε στάση ημιανάπαυσης και προσοχής, αλλά η παρέα είναι αυτή που μετράει. Γάμησέ τα! Θα σου πω εγώ τώρα με τη σειρά μου, ποιο είναι το το ιδανικό guild. Το ιδανικό guild: Δέχεται όλα τα μέλη. Το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να αντιληφθεί αν το νέο μέλος είναι γαμάτος ή ξυνομούρης. Ακόμη και το δεύτερο να είναι, τον δέχεται. Κάνει PvE, PvP χωρίς να πρήζει τους άλλους. Ρωτάει: "Πάω Urgoz, ψήνεται κανείς;" Δεν διαγράφει όλο το guild, επειδή έτυχε να είναι Σάββατο βράδυ και βγήκαν έξω για λουκάνικα και εμένα μου σηκώθηκε να παίξω GuildWars. Δεν έχει κανόνες. Ο μόνος κανόνας είναι να μη βρίζει, αν όμως το μπινελικάκι πέφτει και ο λαός το αντιλαμβάνεται σα χιούμορ, γίνεται δεκτό. Δεν υπάρχει κανόνας που λέει να μη ξεχνά ότι είναι παρέα. Είναι αυτονόητο, σα και το νερό που πίνεις κάθε μέρα. Δε κάνει καμία αίτηση για να μπει. Απλά το λέει και μπαίνει. Είναι social! Μέσα στο game πρέπει να ακούγεται και τι βρακί φόρεσε η Παπαρίζου και όχι μόνο "Έλα ρε Μαρία, βγάλε το σκασμό. Πάνε μόνη σου για καφέ. Τώρα μου είπε ο leader μου να σκοτώσουμε τον Abbadon" Δεν πάει σε όλα τα παιχνίδια. Το κάθε guild είναι μοναδικό και παίζει το παιχνίδι γιατί το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, όχι για να λέει ότι την έχει μεγαλύτερη και από τους μαύρους που κανόνιζαν την Τζούλια! Εκεί που είναι στη μέση της μάχης, άμα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τα παρατήσουν και θα πάνε στο Guild Hall να μιλάνε στο ventrilo (αν έχουν) και να πίνουν μπύρες. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Τέλος, δεν υπάρχουν leaders και officers, απλά μέλη είμαστε όλοι που απολαμβάνουμε το παιχνίδι! Λέτε: Η πρόοδος απαιτεί αφοσίωση και αυτό μπορεί να συνεπάγεται με επικριτικές παρατηρήσεις προς εσάς όταν κάνετε λάθη, άρα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε κριτική. Αυτό το προηγούμενο προς οποιαδήποτε απάντησή μου σε ότι και να μου πείτε. Δε ρίχνω flames στο guild σας. Δε πα να κάνετε ότι θέλετε. Άλλωστε σιγά μην είστε πραγματικοί gamers. Προσπαθώ να δείξω ότι αυτά τα "σκληροπυρηνικά" (και καλά) guilds, υποτιμούν τα μέλη τους και τίποτα άλλο. Δόξα τω Θεώ που ανήκω στο "ιδανικό" guild και αυτήν την αίσθηση δεν πρόκειται να την αλλάξω ακόμη κι αν γινόμουν alliance leader!
Anxisfanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 To ιδανικό guild είναι σαν την ιδανική σχέση. Θέλει καλό ψάξιμο και αρκετές δοκιμές για να καταλήξεις σε αυτό που ταιριάζει σε εσένα. Όπως και στις σχέσεις υπάρχουν πολλές ποικιλίες, η καλή, η κακή , η δήθεν καλή (δηλαδή αυτοί νομίζουν πως είναι οι πρώτοι, οι αρχαιότεροι κλπ). Όλα είναι θέμα επιλογής στην ζωή μας. Ακόμα και το καλό Guild το οποίο το κάνουμε τελικά εμείς, αφού σε αυτό στο τέλος γινόμαστε κομμάτι της. Το καλό guild δεν το κάνουν "Αυτοί" αλλά "Εμείς"
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 @Theostaltos συμφωνώ με αυτά που λες. κάτι τύπους σε αυτό το στυλ φίλε μου τους έχω συναντήσει στο wow και μάλιστα δύο φορές.(διαφορετικές guild / ίδια νοοτροπία). παίρνουν το παιχνίδι σοβαρά λες και εξαρτάται η ζωη τους απο αυτό. Δεν λεω , οταν παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε και να είμαστε καλοι εως πολυ καλοι κλπ , δεν κάνουμε οτι νανε όμως όχι και έτσι. Τέτοιες guild δυστυχώς αποτελούνται απο άτομα μεγάλης ηλικίας που θα περίμενα τουλάχιστον να παίζουν για να ξεσκάσουν απο την καθημερινότητα τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν και οχι να προσπαθούν να μας την περάσουν και εμάς μέσα απο ενα mmo. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστική περίπτωση σε μια guild ενός στρατοκ@βλου guild leader που ηταν τραγικός... νόμιζε οτι είμαστε φαντάροι ο βλάκας.. ο κύριος λόγος που ξενέρωσα με το wow τότε και το παράτησα ηταν αυτός . Ένιωσα οτι κάνω αγγαρία και όχι οτι παίζω κάτι για να διασκεδάσω και να περάσω καλά! βέβαια κανεις δεν μας υποχρεώνει να ασχοληθούμε η και να δώσουμε σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις , απλά γέλα με την κατάντια του κόσμου και βρες μια guild με άτομα που θα γουστάρεις να περνάς καλά , αυτό έχει σημασία.
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Προς katsibrokos, Με μεγάλο ενδιαφέρον κάθησα και διάβασα το post σου και μιας και είχα ακουστά την ομάδα σας και αφού κάνατε και την εμφάνισή σας στο GuildWars II, ένιωσα την ανάγκη να σας καταλάβω καλύτερα. Έτσι, διάβασα κάποια πράγματα στο site σας, τα οποία μου κάνανε εντύπωση μεγάλη. Ο στόχος σας είναι να είστε οι καλύτεροι (και καλά κάνετε) και το προσπαθείτε. Στην πορεία, βέβαια, ξεφεύγετε κάπου και τελικά κυνηγάτε την ουρά σας. Δε ξέρω αν κάποιοι από εσάς ξέρετε το EvE OnLine, αν ναι τότε σίγουρα θα ξέρετε και τους Έλληνες Mythos. Όχι ότι διαφέρετε και πολύ βέβαια. Όπως δε διαφέρετε και καθόλου από κάτι παιδάκια που παίζουν bitefight, έχουν δημιουργήσει ομάδα εκεί και για να μπεις, πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι θα είσαι οπωσδήποτε 5 ώρες μέσα, θα φέρεις τόσα gold και αν σου πει ο Leader να κάνεις κωλοτούμπα, θα το κάνεις δίχως δισταγμό. Εξ' ου και κάτι "κουλά" που έχετε σαν κανονισμούς, όπως: "Κατά τη διάρκεια των event δεν μπορείτε να πατε AFK εαν δεν κάνει ο leader διάλλειμα". Καλά ρε, είστε σοβαροί; Get a life! Παιχνίδι είναι, δε κάνουμε πρωταθλητισμό. Το ξέρω ότι το GuildWars είναι ΠΟΡΩΣΗ (τουλάχιστον το 1, ακόμη το 2 αγνοείται) αλλά αν κάποιος αγαπήσει ένα παιχνίδι, είναι καλός και το γουστάρει, νομίζετε ότι θα έρθει εκεί ν' ακούει τον κάθε Λοχαγό που όποτε βγει ένα καινούργιο παιχνίδι με απήχηση (και το τονίζω με απήχηση, γιατί δε κάνατε σε κανένα f2p την εμφάνισή σας), θα το παίζει ιστορία; Αν συμμετέχετε σε μια PVE δραστηριότητα της guild, είναι περισσότερο από προφανές ότι πρέπει να γνωρίζετε τις μάχες από πριν (αν δεν τις έχετε ξανακάνει). Εάν ανακαλύψουμε οτι δεν ξέρετε τίποτα θα αντικατασταθείτε άμεσα. Εντάξει, ότι να 'ναι! Ρε, καταστρέφετε το παιχνίδι ρε. Θα μου πεις, τι σε νοιάζει εσένα ρε μπουχέσα, κάνε ότι θες και άσε εμάς στην ιστορία μας. Έλεγα σε προηγούμενα posts ότι αυτό που φοβάμαι περισσότερο στο παιχνίδι, δεν είναι ούτε το b2p που πάει να γίνει f2p, ούτε τα cash που θα πρέπει να πληρώσουμε που και που ingame, ούτε τίποτα. Κάτι noobάδες που παίζαν WoW φοβάμαι και εσάς. Εσάς, από πλευράς του ότι θα πάρετε στο κόρφο σας και κάτι άλλα παιδάκια που μπορεί να έχουν όρεξη να γουσταρίσουν το game, αλλά στην πορεία θα τους κάνετε να το βλέπουν σα την δουλειά τους για να πάρουν κανένα ξεροκόμματο bonus. Επόμενο παράδειγμα: Αυτό: Αν νομίζετε ότι είστε trial πάρα πολύ καιρό, τότε μάλλον δεν κάνετε κάτι καλά. Θα σας το επισημάνουμε ώστε να βελτιωθείτε. σε συνδυασμό με αυτό: Μετά την υποβολή του application, δεν χρειάζεται να αρχίσετε το spam οτι έχετε υποβάλει μια αίτηση, εάν την έχουμε δεί, πότε θα απαντήσουμε κλπ. Εάν μας αρέσει η αίτηση σας, τότε θα ακούσετε από μας εντός 2 ημερών max. , μου κάνει περισσότερο για αίτηση σε δουλειά παρά για απόλαυση σε game. Δηλαδή θα χαλάσω εγώ την προσωπικότητά μου σα gamer, θα γίνω έρμαιο του καθενός που δεν έχει τα κότσια να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων - αλλά τον απαιτεί, που όταν βγει το GuildWars ΙΙΙ ή το WoW II, θα παρατήσει το game και θα τρέξει σ' εκείνο για να φανεί και να το παίξει ΠΟΖΕΡΟΣ (γιατί αυτό είστε), μόνο και μόνο για να λέω ότι ήμουν στους Elysium. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε παρέα πρώτα και μετά guild στο παιχνίδι. Καλά, ότι να 'ναι και πάλι. Εδώ απαιτείτε ο άλλος να είναι σε στάση ημιανάπαυσης και προσοχής, αλλά η παρέα είναι αυτή που μετράει. Γάμησέ τα! Θα σου πω εγώ τώρα με τη σειρά μου, ποιο είναι το το ιδανικό guild. Το ιδανικό guild: Δέχεται όλα τα μέλη. Το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να αντιληφθεί αν το νέο μέλος είναι γαμάτος ή ξυνομούρης. Ακόμη και το δεύτερο να είναι, τον δέχεται. Κάνει PvE, PvP χωρίς να πρήζει τους άλλους. Ρωτάει: "Πάω Urgoz, ψήνεται κανείς;" Δεν διαγράφει όλο το guild, επειδή έτυχε να είναι Σάββατο βράδυ και βγήκαν έξω για λουκάνικα και εμένα μου σηκώθηκε να παίξω GuildWars. Δεν έχει κανόνες. Ο μόνος κανόνας είναι να μη βρίζει, αν όμως το μπινελικάκι πέφτει και ο λαός το αντιλαμβάνεται σα χιούμορ, γίνεται δεκτό. Δεν υπάρχει κανόνας που λέει να μη ξεχνά ότι είναι παρέα. Είναι αυτονόητο, σα και το νερό που πίνεις κάθε μέρα. Δε κάνει καμία αίτηση για να μπει. Απλά το λέει και μπαίνει. Είναι social! Μέσα στο game πρέπει να ακούγεται και τι βρακί φόρεσε η Παπαρίζου και όχι μόνο "Έλα ρε Μαρία, βγάλε το σκασμό. Πάνε μόνη σου για καφέ. Τώρα μου είπε ο leader μου να σκοτώσουμε τον Abbadon" Δεν πάει σε όλα τα παιχνίδια. Το κάθε guild είναι μοναδικό και παίζει το παιχνίδι γιατί το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, όχι για να λέει ότι την έχει μεγαλύτερη και από τους μαύρους που κανόνιζαν την Τζούλια! Εκεί που είναι στη μέση της μάχης, άμα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τα παρατήσουν και θα πάνε στο Guild Hall να μιλάνε στο ventrilo (αν έχουν) και να πίνουν μπύρες. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Τέλος, δεν υπάρχουν leaders και officers, απλά μέλη είμαστε όλοι που απολαμβάνουμε το παιχνίδι! Λέτε: Η πρόοδος απαιτεί αφοσίωση και αυτό μπορεί να συνεπάγεται με επικριτικές παρατηρήσεις προς εσάς όταν κάνετε λάθη, άρα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε κριτική. Αυτό το προηγούμενο προς οποιαδήποτε απάντησή μου σε ότι και να μου πείτε. Δε ρίχνω flames στο guild σας. Δε πα να κάνετε ότι θέλετε. Άλλωστε σιγά μην είστε πραγματικοί gamers. Προσπαθώ να δείξω ότι αυτά τα "σκληροπυρηνικά" (και καλά) guilds, υποτιμούν τα μέλη τους και τίποτα άλλο. Δόξα τω Θεώ που ανήκω στο "ιδανικό" guild και αυτήν την αίσθηση δεν πρόκειται να την αλλάξω ακόμη κι αν γινόμουν alliance leader! Δεν ημουν μέλος αυτου του guild στο παρελθόν αλλά -1 φίλε. Ο καθε παίχτης έχει άλλους στόχους σε ένα παιχνίδι. Αλλος θέλει να καθαρίζει όλο το content asap και να μην ανέχεται το κάθε lootwhoring γίδι που κάνει click τα skills και αν δεν του τα serviroun όλα στο πιάτο τρώει χοντρό fail. το γίδι απο την άλλη μεριά θέλει 1) γρήγορο loot 2)να συνεχίσει να failarει και να τον παίρνουν απο το χέρι στο απειρο καθώς είναι απο την φύση του άχρηστος. τέτοιοι κανόνες είναι απαραίτητοι για να κράτανε τους "hardcore" gamers σε ένα μέρος τα "γίδια" σε άλλο μέρος και τους "αξίζω μέν αλλά παίζω χαλαρά δε" σαν εσένα σε άλλο μέρος. το hardcore pve το μισώ πλέον (ουτε καν softcore pve δεν κάνω ... το παράτησα μόνο pvp παίζω) αλλά τέτιου είδους κανόνες θα ήταν μάνα εξ ουρανου... στο παλιό μου guild που είμουν class leader μόνο εγώ τους επέβαλα για την ομάδα μου και τα παιδια συμφωνούσαν πλήρως καθώς ηταν hardcorades. btw to 40ρι raid απο 3ωρο γινόταν 7ωρο για το κάθε μαλάκα που θέλει dinner , χεσιμο , κατούρημα , ξύσιμο, μασαζάκι στα αρχίδια κάθε 10 λεπτά. Ε τί ζόρι τραβάνε οι 20 hardcoradες να περιμένουν συνέχεια τους άλλους 20 αργόσχολους? Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν σε ξέρω δεν λέω εσένα γίδι η αργόσχολο γενικά μιλάω. Θέλω απλά να σου δώσω να καταλάβεις οτι υπάρχουν διαφορετικά είδη guild όπως υπάρχουν και διαφορετικά είδη παικτών. Οι παίχτες κάνουν το guild όχι το αντίθετο. Πρέπει να καταλάβετε οτι όπως είναι δικαιωμά σας να παίρνετε το παιχνίδι "χαλαρά" έτσι είναι δικαίωμα του αλλουνού να το παίρνει "σοβαρά". Κανείς δεν λέει οτι κάνετε λάθος, καλα κάνετε αλλά είστε για άλλα guild. Περιγράφεις το ιδανικό guild για εσένα και καλά κανεις και μπράβο και όλα καλά. Σημαίνει αυτό οτι τα guild που δεν είναι ιδανικά για εσένα είναι λαθός?? Αλλοι ανθρωποι που σκεφτονται διαφορετικά δεν υπάρχουν η δεν έχουν δικαίωμα να σκέφτοναι διαφορετικά? Τελος είναι αποτυχία του guild να κάνει accept άτομα που δεν τεριάζουν με την φιλοσοφία του. Πρέπει να είναι προσεκτικοί η τακτική χώστους όλους trial με την μια είναι λάθος, ταλαιπωρείς και το guild και τους νέους χωρίς λόγο . Εγώ τα παιδια που έβαζα στο class μου μιλούσα πολύ μαζί τους πριν τους κάνω accept και τους εξηγούσα πως βλέπαμε το game σοβαρά , για το attendance που χρειάζεται, πως πρέπει να λειτουργούμε σαν ομάδα κτλ. Πλέον είμαι manager σε εταιρία και όπως λές δεν έχει μεγαλη διαφορά, μην σου πώ είναι πιο ευκολο από το mmo ο καθένας έχει το cv του ξέρεις τι παίρνεις χαχαχα Μπορείς να με κατηγορίσεις οτι δίνω πολύ σημασία σε ένα παιχνίδι, οτι δεν έχω ζωη, whatever πες ότι θές, αφού ετσι γουστάρω τι να κάνουμε . To μόνο που θέλω να σε διαβεβαιώσω είναι οτι δεν ειναι θέμα κομπλεξ.
Theostaltos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μα ο hardcorίλας θα πάει μόνος του σε ένα guild hardcore, αυτό λέω. Δε θα πάει σε ένα light guild σα και το δικό μου. Δε χρειάζεται να προβείς σε τρελές ποζεριές με αναρτήσεις κανόνων που (πέρα από την πλάκα) είναι άθλιες. Ούτε τα 15χρονα δεν γράφουν έτσι και τέτοιους κανόνες. Και επίσης, σου λέω, ότι δεν μου αρέσουν οι τυπάδες που κάνουν ένα guild και μόλις βγαίνει ένα άλλο game, το παίζουν Ελληνικός Στρατός σε ότι νέο βγει. Δικαίωμά σου να κάνεις το guild σου όπως θες, άλλωστε αυτή είναι η φύση των guilds. Αλλά μεγάλε (όχι εσύ προσωπικά) μη το παίζεις και Πρωθυπουργικό Γραφείο, game είναι.
raxanas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Theostaltos ποιο ειναι το guild σου?Ψαχνομαι για ενα fun2playwith guild που σεβεται τη real life του αλλου και δεν παιρνει το game στα σοβαρα...
A7X. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 +1 στον ΑΛΕΞ. Θεόσταλτε. Πολύ προσωπική επίθεση αυτή σε εκείνο το guild. Μπορούσες να το κάνεις με PM όχι να το δυσφημίσεις... εκτός αν ήθελες αυτό να κάνεις. Αν και συμφωνώ μαζί σου περισσότερο στο πως θέλω ένα guild αυτό είναι προσωπικό. Και από την στιγμή που γράφουν ακριβώς τι θέλουν μαγκιά τους. Αν δεν τα θες αυτά και μπεις στο guild τους φταις εσύ (όχι εσύ προσωπικά) και όχι αυτοί που θα ξενερώσεις. Ας κοιτάξει ο καθένας την δουλειά του γτ το παιχνίδι δεν ξέρουμε καν πότε θα βγει και οι κλασσικοί Έλληνες τρωγόμαστε μεταξύ μας. ΕΛΕΟΣ
Myro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ποιός έλεγε πως δεν υπάρχουν guild wars στο "Guild Wars 2"?
cmi30 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Προς katsibrokos, Με μεγάλο ενδιαφέρον κάθησα και διάβασα το post σου και μιας και είχα ακουστά την ομάδα σας και αφού κάνατε και την εμφάνισή σας στο GuildWars II, ένιωσα την ανάγκη να σας καταλάβω καλύτερα. Έτσι, διάβασα κάποια πράγματα στο site σας, τα οποία μου κάνανε εντύπωση μεγάλη. Ο στόχος σας είναι να είστε οι καλύτεροι (και καλά κάνετε) και το προσπαθείτε. Στην πορεία, βέβαια, ξεφεύγετε κάπου και τελικά κυνηγάτε την ουρά σας. Δε ξέρω αν κάποιοι από εσάς ξέρετε το EvE OnLine, αν ναι τότε σίγουρα θα ξέρετε και τους Έλληνες Mythos. Όχι ότι διαφέρετε και πολύ βέβαια. Όπως δε διαφέρετε και καθόλου από κάτι παιδάκια που παίζουν bitefight, έχουν δημιουργήσει ομάδα εκεί και για να μπεις, πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι θα είσαι οπωσδήποτε 5 ώρες μέσα, θα φέρεις τόσα gold και αν σου πει ο Leader να κάνεις κωλοτούμπα, θα το κάνεις δίχως δισταγμό. Εξ' ου και κάτι "κουλά" που έχετε σαν κανονισμούς, όπως: "Κατά τη διάρκεια των event δεν μπορείτε να πατε AFK εαν δεν κάνει ο leader διάλλειμα". Καλά ρε, είστε σοβαροί; Get a life! Παιχνίδι είναι, δε κάνουμε πρωταθλητισμό. Το ξέρω ότι το GuildWars είναι ΠΟΡΩΣΗ (τουλάχιστον το 1, ακόμη το 2 αγνοείται) αλλά αν κάποιος αγαπήσει ένα παιχνίδι, είναι καλός και το γουστάρει, νομίζετε ότι θα έρθει εκεί ν' ακούει τον κάθε Λοχαγό που όποτε βγει ένα καινούργιο παιχνίδι με απήχηση (και το τονίζω με απήχηση, γιατί δε κάνατε σε κανένα f2p την εμφάνισή σας), θα το παίζει ιστορία; Αν συμμετέχετε σε μια PVE δραστηριότητα της guild, είναι περισσότερο από προφανές ότι πρέπει να γνωρίζετε τις μάχες από πριν (αν δεν τις έχετε ξανακάνει). Εάν ανακαλύψουμε οτι δεν ξέρετε τίποτα θα αντικατασταθείτε άμεσα. Εντάξει, ότι να 'ναι! Ρε, καταστρέφετε το παιχνίδι ρε. Θα μου πεις, τι σε νοιάζει εσένα ρε μπουχέσα, κάνε ότι θες και άσε εμάς στην ιστορία μας. Έλεγα σε προηγούμενα posts ότι αυτό που φοβάμαι περισσότερο στο παιχνίδι, δεν είναι ούτε το b2p που πάει να γίνει f2p, ούτε τα cash που θα πρέπει να πληρώσουμε που και που ingame, ούτε τίποτα. Κάτι noobάδες που παίζαν WoW φοβάμαι και εσάς. Εσάς, από πλευράς του ότι θα πάρετε στο κόρφο σας και κάτι άλλα παιδάκια που μπορεί να έχουν όρεξη να γουσταρίσουν το game, αλλά στην πορεία θα τους κάνετε να το βλέπουν σα την δουλειά τους για να πάρουν κανένα ξεροκόμματο bonus. Επόμενο παράδειγμα: Αυτό: Αν νομίζετε ότι είστε trial πάρα πολύ καιρό, τότε μάλλον δεν κάνετε κάτι καλά. Θα σας το επισημάνουμε ώστε να βελτιωθείτε. σε συνδυασμό με αυτό: Μετά την υποβολή του application, δεν χρειάζεται να αρχίσετε το spam οτι έχετε υποβάλει μια αίτηση, εάν την έχουμε δεί, πότε θα απαντήσουμε κλπ. Εάν μας αρέσει η αίτηση σας, τότε θα ακούσετε από μας εντός 2 ημερών max. , μου κάνει περισσότερο για αίτηση σε δουλειά παρά για απόλαυση σε game. Δηλαδή θα χαλάσω εγώ την προσωπικότητά μου σα gamer, θα γίνω έρμαιο του καθενός που δεν έχει τα κότσια να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων - αλλά τον απαιτεί, που όταν βγει το GuildWars ΙΙΙ ή το WoW II, θα παρατήσει το game και θα τρέξει σ' εκείνο για να φανεί και να το παίξει ΠΟΖΕΡΟΣ (γιατί αυτό είστε), μόνο και μόνο για να λέω ότι ήμουν στους Elysium. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε παρέα πρώτα και μετά guild στο παιχνίδι. Καλά, ότι να 'ναι και πάλι. Εδώ απαιτείτε ο άλλος να είναι σε στάση ημιανάπαυσης και προσοχής, αλλά η παρέα είναι αυτή που μετράει. Γάμησέ τα! Θα σου πω εγώ τώρα με τη σειρά μου, ποιο είναι το το ιδανικό guild. Το ιδανικό guild: Δέχεται όλα τα μέλη. Το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να αντιληφθεί αν το νέο μέλος είναι γαμάτος ή ξυνομούρης. Ακόμη και το δεύτερο να είναι, τον δέχεται. Κάνει PvE, PvP χωρίς να πρήζει τους άλλους. Ρωτάει: "Πάω Urgoz, ψήνεται κανείς;" Δεν διαγράφει όλο το guild, επειδή έτυχε να είναι Σάββατο βράδυ και βγήκαν έξω για λουκάνικα και εμένα μου σηκώθηκε να παίξω GuildWars. Δεν έχει κανόνες. Ο μόνος κανόνας είναι να μη βρίζει, αν όμως το μπινελικάκι πέφτει και ο λαός το αντιλαμβάνεται σα χιούμορ, γίνεται δεκτό. Δεν υπάρχει κανόνας που λέει να μη ξεχνά ότι είναι παρέα. Είναι αυτονόητο, σα και το νερό που πίνεις κάθε μέρα. Δε κάνει καμία αίτηση για να μπει. Απλά το λέει και μπαίνει. Είναι social! Μέσα στο game πρέπει να ακούγεται και τι βρακί φόρεσε η Παπαρίζου και όχι μόνο "Έλα ρε Μαρία, βγάλε το σκασμό. Πάνε μόνη σου για καφέ. Τώρα μου είπε ο leader μου να σκοτώσουμε τον Abbadon" Δεν πάει σε όλα τα παιχνίδια. Το κάθε guild είναι μοναδικό και παίζει το παιχνίδι γιατί το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, όχι για να λέει ότι την έχει μεγαλύτερη και από τους μαύρους που κανόνιζαν την Τζούλια! Εκεί που είναι στη μέση της μάχης, άμα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τα παρατήσουν και θα πάνε στο Guild Hall να μιλάνε στο ventrilo (αν έχουν) και να πίνουν μπύρες. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Τέλος, δεν υπάρχουν leaders και officers, απλά μέλη είμαστε όλοι που απολαμβάνουμε το παιχνίδι! Λέτε: Η πρόοδος απαιτεί αφοσίωση και αυτό μπορεί να συνεπάγεται με επικριτικές παρατηρήσεις προς εσάς όταν κάνετε λάθη, άρα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε κριτική. Αυτό το προηγούμενο προς οποιαδήποτε απάντησή μου σε ότι και να μου πείτε. Δε ρίχνω flames στο guild σας. Δε πα να κάνετε ότι θέλετε. Άλλωστε σιγά μην είστε πραγματικοί gamers. Προσπαθώ να δείξω ότι αυτά τα "σκληροπυρηνικά" (και καλά) guilds, υποτιμούν τα μέλη τους και τίποτα άλλο. Δόξα τω Θεώ που ανήκω στο "ιδανικό" guild και αυτήν την αίσθηση δεν πρόκειται να την αλλάξω ακόμη κι αν γινόμουν alliance leader! +1... σε όλα σωστός ο φίλος...
sakisRho Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ειχα μπει και γω στους Ελυσιουμ στο warhammer το 2008,(η το 2009 δεν θυμαμαι σιγουρα). Τα παιδια ηταν πολυ οργανωμενα και οι officers ηξεραν πολυ καλα το παιχνιδι.Περα απ αυτο ομως η ατμοσφαιρα του guild ηταν στρατιωτικη.Πχ θυμαμαι οτι απαγορευονταν να μιλησεις απευ8ειαν στον αρχηγο,ειχαμε 2-3 φορες meating την εβδομαδα(λες και ειμασταν η microsoft),και οτι σε περιπτωση που ελειπες,επρεπε να ενημερωσεις τον υπευθυνο της κλασης σου.Φυσικα εννοειται οτι στις 2-3 συνεχομενες απουσιες απ το meating θα ετρωγες kick. Eπρεπε επισης να συμετεχεις στο φορουμ του guild,κτλ. Eχει ανθρωπους που τους αρεσει αυτο το hardcore στυλ,αλλα στην τελικη παιχνιδι ειναι,υποτιθετε οτι παιζουμε για να διασκεδασουμε. Ετσι το βλεπω εγω δλδ.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειχα μπει και γω στους Ελυσιουμ στο warhammer το 2008,(η το 2009 δεν θυμαμαι σιγουρα). Τα παιδια ηταν πολυ οργανωμενα και οι officers ηξεραν πολυ καλα το παιχνιδι.Περα απ αυτο ομως η ατμοσφαιρα του guild ηταν στρατιωτικη.Πχ θυμαμαι οτι απαγορευονταν να μιλησεις απευ8ειαν στον αρχηγο,ειχαμε 2-3 φορες meating την εβδομαδα(λες και ειμασταν η microsoft),και οτι σε περιπτωση που ελειπες,επρεπε να ενημερωσεις τον υπευθυνο της κλασης σου.Φυσικα εννοειται οτι στις 2-3 συνεχομενες απουσιες απ το meating θα ετρωγες kick. Eπρεπε επισης να συμετεχεις στο φορουμ του guild,κτλ. Eχει ανθρωπους που τους αρεσει αυτο το hardcore στυλ,αλλα στην τελικη παιχνιδι ειναι,υποτιθετε οτι παιζουμε για να διασκεδασουμε. Ετσι το βλεπω εγω δλδ. τραγικό. Αυτό δεν λέγετε hardcore στυλ , αλλιώς λέγεται αλλα τέσπα. το θέμα ειναι πως οκ αν τους αρέσει αυτό δικαίωμα τους να το κάνουν δεν μας πέφτει λόγος , όμως ειναι αστείο να γράφουν παραπλανητικά πράγματα όπως "Μην ξεχνάτε ότι είμαστε παρέα πρώτα και μετά guild στο παιχνίδι. " γιατί μπορεί να ξενερώσουν κάποιον νορμάλ gamer και χωρίς λόγο. Ας εξηγούν πραγματικά τι θα συναντήσεις στην guild τους ωστε να μπορείς να αποφύγεις το ξενέρωμα. Απλά αυτό. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2012 από nicoc89
SlackulatoR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 τραγικό. Αυτό δεν λέγετε hardcore στύλ , αλλιώς λέγεται αλλα τέσπα. Guildόκαβλοι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα