At0m0 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 GW2Tools.com, Guild Wars 2 related tools! (Πηγή)
the_valliant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 GW2Tools.com, Guild Wars 2 related tools! (Πηγή) f--king awsome! ty Σε συνδυασμό με το Skills Tool της luna-atra, είμαστε νομίζω κομπλέ ^^
A7X. Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 για το titan, έχουν γίνει f&f fgt σε alpha και οι διαρροές μιλάνε για κλώνο wow σε άλλο setting, εδώ που τα λέμε δεν αγγίζεις καν την κότα με τα χρυσά αυγά, απλά μαζεύεις κάθε μήνα την παραγωγή, ετοιμάζοντας παράλληλα τον κλώνο της.. Το έχω ξαναπεί σε αυτό το ποστ και θα το ξαναπώ, το Titan δεν θα έχει καμία σχέση με το WoW... θα είναι πολύ πιο casual,σε μοντέρνο σημερινό setting και θα έχει λίιιγο απο sims.. και λίγο από "Ροκάκιας την ημέρα το βράδυ καμαριέρα". Διαρροή από άνθρωπο που δούλεψε πάνω του προσωπικά σε εμένα... Όσον αφορά το animations με τους καταπέλτες, ούτε στο ένα κουνιόταν ο παίχτης όταν το χρησιμοποιούσες. So?
Atallos1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Και το ονομα Titan που κολλαει? Εκτος αν αυτο ειναι το project name
At0m0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 PVP Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το PvP του Guild Wars 2 (μιας και δεν έχει GvG) αλλά αυτά που διαβάζω, είναι κάπως "από άλλον πλανήτη (FPS)" για εμένα. People get drafted in structured PvP?
A7X. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 PVP Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το PvP του Guild Wars 2 (μιας και δεν έχει GvG) αλλά αυτά που διαβάζω, είναι κάπως "από άλλον πλανήτη (FPS)" για εμένα. People get drafted in structured PvP? που το είδες ότι δεν έχει gvg ?
At0m0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Που είναι το GvG, οέο; Γράφει κάπου GvG και δεν το βλέπω; (wiki) Γράφει κάπου GvG και δεν το βλέπω; (official site) More Guild Wars 2 PvP Talk – No GvG Re-confirmed GW vs. GW2 == "Guild Wars vs Guild Wars 2 - The Good, the Bad & the Ugly" Στην παράγραφο "PvP", κάτι λείπει... Guild Wars: Guild vs Guild, Heroes Ascent, Random Arena, Team Arena, Hero Battles, Codex Battles, etc… Guild Wars 2: Competitive, World vs World vs World Άλλα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ/στεναχωρηθώ με το θέμα. Η ArenaNet ξέρει καλύτερα από εμένα με τόσα χρόνια εμπειρίας πως να φτιάξει ένα MMO. Τα community forums δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα. Όλα καλά !!
the_valliant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Άλλα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ/στεναχωρηθώ με το θέμα. Η ArenaNet ξέρει καλύτερα από εμένα με τόσα χρόνια εμπειρίας πως να φτιάξει ένα MMO. Τα community forums δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα. Όλα καλά !! Αντε μπράβο που το κατάλαβες επιτέλους! Για να μην επαναλάβω ότι το GW2 απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν το GW franchise και τι αντιπροσωπεύει αυτό. ΔΕΝ είναι Lineage, ΔΕΝ είναι WoW, ΔΕΝ είναι LoTR, ΔΕΝ είναι σαν ο,τιδήποτε και οποιοδήποτε άλλο. Είναι Guild Wars και αυτό μόνο.
At0m0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 @the_valliant Δεν καταλαβαίνω με τίποτα τον σκοπό του Post σου. Εγώ παρέθεσα ένα θέμα που αφορά στο PvP του GW2, όπως αυτό το κατέγραψε κάποιος ιδιαίτερα παρατηρητικός gamer παρακολουθώντας δύο video από το τελευταίο beta session. Ο A7X ρώτησε όμορφα και ωραία περί GvG (εντός θέματος = PvP) και στον οποίο απάντησα. Και μετά διάβασα ένα post άσχετο με τα παραπάνω (PvP/GvG) και γραμμένο σε ύφος "ο υπέρτατος υπερασπιστής του GW2". Και να έγραφες κάτι επί των video και του PvP πάει στο καλό. Αλλά εσύ έγραψες... "Αντε μπράβο που το κατάλαβες επιτέλους!" Απλά το προσπερνάω. "Για να μην επαναλάβω ότι το GW2 απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν το GW franchise και τι αντιπροσωπεύει αυτό." Το παραπάνω ελπίζω να είναι είτε προσωπική σου άποψη ή η άποψη μιας πολύ μικρής αμελητέας ομάδας gamers. Αυτή η άποψη είναι απίστευτα λάθος. Είναι από τα χειρότερα που μπορεί να γράψει κάποιος για "να υποστηρίξει" το GW2. 1) Πέρα από την ιστορία/παράδοση (Lore), το παιχνίδι (gameplay) δεν έχει καμία σχέση με το GW. Οι περισσότεροι παίχτες του GW, απλά αποδέχτηκαν ότι το GW2 είναι ένα άλλο παιχνίδι και πλέον το αντιμετωπίζουν και το κρίνουν ανεξάρτητα από το GW. Για να εξακριβώσεις το παραπάνω μπορείς, ενδεικτικά, να διαβάσεις το άρθρο Guild Wars vs Guild Wars 2 - The Good, the Bad & the Ugly. 2) Από οικονομικής άποψης η ArenaNet σκοπό έχει να μαζέψει όσο περισσότερους gamers μπορεί για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Θα ήταν αυτοκτονικό (έως ανόητο) να υποστηρίξει ότι "το GW2 απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν το GW franchise". 3) Ως gamer με ενοχλεί/με εξοργίζει το γεγονός ότι κάποιος αποφάσισε μια ωραία ημέρα να περιχαρακώσει να χειραγωγήσει και να κατηγοριοποιήσει το κοινό του GW2! ΔΕΝ είναι Lineage, ΔΕΝ είναι WoW, ΔΕΝ είναι LoTR, ΔΕΝ είναι σαν ο,τιδήποτε και οποιοδήποτε άλλο. Είναι Guild Wars και αυτό μόνο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λάθος κάνεις. Το GW2 είναι λίγο από όλα τα παραπάνω (και όχι μόνο) συν λίγο από FPS (και πιθανότατα να έχει/περιλαμβάνει στοιχεία και από άλλα είδη παιχνιδιών). Το GW2 φτιάχτηκε/φτιάχνεται για να "διορθώσει/καλύψει" κάποια από τα "προβλήματα" που "ενοχλούσαν" τους gamers σε όλα τα παραπάνω (και όχι μόνο) MMO. Και είναι λογικό να είναι λίγο από όλα καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος "να τραβήξει" παίχτες από όλα αυτά τα παιχνίδια. Όλοι οι μελλοντικοί παίχτες (πελάτες) του GW2 θα πρέπει να βρουν σε αυτό οικεία στοιχεία που να τους θυμίζουν την προηγούμενη εμπειρία τους σε MMO (και όχι μόνο), αλλά ταυτόχρονα και κάτι διαφορετικό ώστε να μην βαρεθούν "με τα ίδια και τα ίδια" όπως έχει γίνει σε αρκετά άλλα MMO. Λέγοντας λοιπόν στους υποψήφιουσ αγοραστές/gamers ότι το GW2 δεν είναι αυτό και δεν είναι το άλλο, μάλλον τον απωθείς παρά τον προσκαλείς στην κοινότητα του GW2. Αυτό θέλεις;
aliakas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 για να καταλάβω το guild wars 2 δεν έχει guild war ? (GvG) αν όχι ως προς τι ο τίτλος GW2 ?
At0m0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 για να καταλάβω το guild wars 2 δεν έχει guild war ? (GvG) αν όχι ως προς τι ο τίτλος GW2 ? Πολύ καλή ερώτηση αλλά υπάρχει και πολύ καλή απάντηση (εχμ, όπως το πάρει ο καθένας), η οποία όμως αφορά κυρίως όσους ενδιαφέρονται για το Lore του παιχνιδιού. The Guild Wars Αν το διαβάζω σωστά, τα Guild Wars αφορούσαν τα βασίλεια των Ανθρώπων, σταμάτησαν λόγω της εισβολής των Charrs, ξαναρχίσανε αφού φάγανε ξύλο οι Charrs και η τρέχουσα κατάσταση είναι ότι πάλι δεν υπάρχουν Guild Wars λόγω της απειλής των Elder Dragons. Σε έψησα; Κατά τα άλλα.... Τα στατιστικά των παιχτών που ΘΑ παίξουν το Guild Wars 2, για όποιον ενδιαφέρεται -> gw2census.com Πάνω από 13500 καταχωρημένοι χαρακτήρες και η πρόθεση των παιχτών για το τι θα κάνουν στο Guild Wars 2.
the_valliant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Έχουμε αισίως φτάσει στη σελίδα 57 αυτού του thread και πάλι συζητάμε (ή καυγαδίζουμε) για θέματα που ξανασυζητήσαμε (ή καυγαδίσαμε) πριν 20+ σελίδες. Αυτό. Κατά τ' άλλα: η ζωή μου κύκλους κάνει, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του, σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε, και άλλα λαϊκά άσματα και σοφίες. Έτσι, γενικά μιλώντας πάντα. Και ο νοών, νοείτω.
A7X. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Επειδή δεν το λένε GvG δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει, έστω με κάποιες διαφοροποιήσεις. Εκτος αν τα ranked.tournament παιχνίδια όπου 5 από το ένα guild παίζουν με 5 από το άλλο guild σε παγκόσμιο ladder δεν σου κάνουν. Εμένα μου κάνουν για GvG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα