Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα οι ιδέες που παρουσιάζει μου αρέσουν. Αλλά πολλές από αυτές τις είχε και το WAR όπως είπα, το οποίο τελικά αποδείχτηκε αποτυχία. Αυτό δεν το λέω για να ρίξω το GW2. Εμένα όταν ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκαν τα skills video μου άρεσε αρκετά όμως βλέποντας αυτά τα animations απλά μου θυμίζει πάλι το WAR. Επίσης περίμενα πιο πολλά στο pvp combat(αυτά από τα video που είδα - μπορεί το σκηνικό να αλλάζει όταν παίζεις).

Γενικά μου φαίνεται σαν ένα πιο casual MMO και όχι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα άλλα, + του ότι δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή μάλλον στοχεύει αυτό το group παιχτών.

Και μένα με χάλασαν κάποιες κινήσεις της anet πχ η κονσολοέκδοση που ετοιμάζουν,το ξήλωμα της energy bar που υπεραπλουστεύει το pvp, το tab lock κ.α. Αλλά δυστυχώς ΑΑΑ τίτλος και hardcore δεν μπορούν να βαδίσουν πλέον μαζί , το "ποτάμι" άνοιξε με το wow που και αυτό στην τελική, casual έκδοση του eq ήταν, και δεν γυρίζει πίσω. 1 δήλωση έχει κάνει η blizzard για το titan, "θα είναι πιο casual friendly απ'το wow". Τσέκαρε τα επερχόμενα mmo, όλα στοχεύουν στο κοινό των action/fps games με λίγα skills, εύκολο - γρήγορο lvling. Κλαίω λέμε όποτε βλέπω beta video ειδικά pvp, οι testers δείχνουν να μην κατέχουν τα βασικά - back pedling, dodge όποτε το θυμηθούν, positioning για πολλά facepalm, γενικά pvp επιπέδου "ναι, τι λέγαμε?". Σκέψου όλοι αυτοί οι reviewers να έβλεπαν oldschool mechanics, τι θα σούρνανε στα site τους, άκλαυτο θα πήγαινε το καημένο..

Τώρα για το war, οντως παίρνει πολλά πράγματα απ'αυτό, που αν της βγουν θα κάτσει στον θρόνο. Το war πάτωσε στην υλοποίηση, οι ιδέες που είχε μια χαρά ήταν στα χαρτιά. Μένει να δούμε στην πράξη που θα κάτσει η μπίλια, αν δεν τότε πάμε για άλλα, δεν θα'ναι η πρώτη φορά, από φόλες τα mmo άλλο τπτ..

Δημοσ.

Μένει να δούμε στην πράξη που θα κάτσει η μπίλια, αν δεν τότε πάμε για άλλα, δεν θα'ναι η πρώτη φορά, από φόλες τα mmo άλλο τπτ..

Που όμως?Στο swtor?Έχει και αυτό αρκετά προβλήματα που αν και στην αρχή είχα πολύ υπομονή και καλή θέληση να περιμένω να διορθώσουν τα προβλήματα του τελικά κουράστηκα και έκανα cancel subscription,μετά στο Tera? απο την beta που έπαιξα ενδιαφέρων το σύστημα μάχης αλλά μου μοιάζει ένα καλογυαλισμένο L2 που μάλλον θα έχει πολύ grid, βέβαια κρατάω μια πισινή γιατί δεν μπορείς απο την beta μόνο να κρίνεις εντελώς ένα παιχνίδι.Άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι αν και το GW2 βγει φόλα δεν θα έχουμε και πολλές εναλλακτικές( στα MMO πάντα φυσικά)στο που να πάμε...

Δημοσ.

Μάλλον όλο και περισσότερος κόσμος θα γυρνάει στα "παλιά" ΜΜΟ που πλέον γίνονται F2P γιατί πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι gamers κουράστηκαν να πληρώνουν sub για παιχνίδια που θα φτάσουν να είναι completed 1 χρόνο μετά το Launch (στην καλύτερη).

Δημοσ.

Βέβαια υπάρχει και η ενναλακτική του EvE OnLine, που ποτέ δε σταματάει, γιατί έτσι είναι κατασκευασμένο από την φύση του.

Αλλά δεν είναι για τον καθένα!

Δημοσ.

Για εμένα δεν υπάρχει εναλλακτική προς τα πίσω. Κοιτάω μόνο μπροστά. Το Eve έχει ξεπεραστεί όπως και πολλά άλλα ΜΜΟ και οι gamers ζητάνε κάτι καινούργιο, πρωτοποριακό και να είστε σίγουροι πως θα το βρούνε αργά ή γρήγορα.

Όσον αφορά το GW2 έχει μία άλλη άποψη , διαφορετική ιδέα και δεν θα περιμένουμε πολύ για να το δοκιμάσουμε. Η δοκιμή θα μας πείσει.

Διαφωνώ με το

Αλλά δεν είναι για τον καθένα!

γιατί με την ίδια λογική και το Pacman δεν είναι για τον καθένα. Καλό είναι να είμαστε πορωμένοι με ένα τίτλο, αλλά για εμένα στον αντίποδα πχ που μου αρέσουν οι flight simulator θα ψήφιζα περισσότερο το Black Prophecy που θέλει και ένα Α skill να πετύχεις τον αντίπαλο απο το grind fest του tab lock Eve.

Περιμένω με αγωνία κάθε νέο τίτλο που λέει πως έχει κάτι διαφορετικό να μου προσφέρει. Δοκιμάζω, κρίνω, αποφασίζω, μένω ή πάμε για άλλα.

Δημοσ.

Πλακα πλακα, ποια ειναι τα επομενα "μεγαλα" MMO μετα το GW2?

Τι εχουμε να περιμενουμε δηλαδη αν αποτυχει ή ακομα και αν πετυχει?

Το μονο που μου ερχεται (εκτος απο το Titan) ειναι το MMO της CCP στον κοσμο της Whitewolf.

Αυτα ομως αργουνε πολυ.

Καποιο αλλο ΑΑA τιτλο δεν εχουμε μετα το GW2?

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι όλοι οι "μεγάλοι τίτλοι" πέρασαν, έφυγαν και το μόνο αποτύπωμά τους είναι ότι απέτυχαν να καταφέρουν κάτι.

Σαν τις ταινίες που από comic τις έβγαλαν στο σινεμά με το σκεπτικό "θα βγάλουμε λεφτά επειδή έχει το όνομα και δε μας νοιάζει το τι θα πουν, τα λεφτά μας τα βγάλαμε".

Κλασσικοί τίτλοι κράχτες που απέτυχαν σαν διαφορετικούς ή και ακόμα ίδιους λόγους:

Dungeons & Dragons Online

Lord of the Rings Online

Warhammer: Age of Reckoning

Age of Conan

το ότι έχουν ακόμα κόσμο και δε ξέρω 'γω τι και αν σας αρέσουν να παίζετε ακόμα είναι αδιάφορο με το ότι απέτυχαν. Το να κάνεις maintain μια βάση παιχτών (μετά από F2P μηχανισμούς) 20-70Κ παιχτών δεν σημαίνει ότι "έχει ακόμα κόσμο" όταν το EVE ακόμα και σήμερα έχει περισσότερους.

Κατά πάσα πιθανότητα και το Vampire the Masquerade όταν βγει online θα είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια. Pen & Paper όταν τα φέρνεις σε MMO κόσμο δεν γίνεται να αντεπεξέλθουν σωστά σαν system.

Δημοσ.

Πλακα πλακα, ποια ειναι τα επομενα "μεγαλα" MMO μετα το GW2?

Τι εχουμε να περιμενουμε δηλαδη αν αποτυχει ή ακομα και αν πετυχει?

Το μονο που μου ερχεται (εκτος απο το Titan) ειναι το MMO της CCP στον κοσμο της Whitewolf.

Αυτα ομως αργουνε πολυ.

Καποιο αλλο ΑΑA τιτλο δεν εχουμε μετα το GW2?

Ισως Archeage

Ισως TSW(The Secret World)Αν και απο το λιγο που επαιξα στην beta δεν μου αρεσε και πολυ

Wildstar(NCSoft Game-Καρτουνιστικο αρκετα)

Blade and Soul(Παλι NCSoft..)

Αυτα μου ερχονται προχειρα προχειρα

Δημοσ.

Τραγικο ειναι που υπαρχουν τοσα παιχνιδια και ολα λιγο πολυ ειναι μαπες πλεον και αναγκαζεσαι και κοιτας 2-3 φορες το mail σου...

Και τραγικο οχι για σενα,αλλα για τις εταιρειες που κοιτανε το ευκολο κερδος με προχειροδουλειες που γινονται F2P και ξεκινανε με απειρα bugs

Κατα τα αλλα κανουν betas..

Δημοσ.

Ontopic Ειναι τραγικο που κοιταω 2-3 φορες την ημερα αν μου εστειλαν email?

Κρύψου πίσω από το δάχτυλό σου, όπως κάνω κι εγώ!

Λέω ότι κοιτάω το mailbox για να δω γενικά τα mails μου! :devil:

Αν δε κάτσει το GW2 θα κάνετε ότι και τωρα

Θα παιζετε αυτό που παιζετε τωρα και θα κανετε την ΜΜΟ ζωη σας, οπως και τωρα!B)

Δημοσ.

Περα απο την πλακα, φοβαμαι μηπως μπαινουμε στην εποχη που θα περιμενουμε παιχνιδια οπως το Diablo3.

Παιχνιδι με single player και καποιου ειδους online. Εκτος απο το Diablo, περιμενω και Dark Souls 3 που λογικα θα βγει και σε PC.

Αν "πεθανουν" τα καθαρα MMO θα στεναχωρηθω ομως.

Επισης μια υποψια-εφιαλτη που εχω ειναι το Titan.

Μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι θα ειναι ενα multiplatform sci-fi με fps χαρακτηρα και κοινους servers, για να μπορεσουν να ακολουθησουν και οι κονσολες.

Και το χειροτερο για εμενα, ειναι οτι θα εχει τεραστια επιτυχια.

Αυτο πιστευω θα ειναι και το τελος των παραδοσιακων MMO κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.

Αν δε κάτσει το GW2 θα κάνετε ότι και τωρα

Θα παιζετε αυτό που παιζετε τωρα και θα κανετε την ΜΜΟ ζωη σας, οπως και τωρα!B)

Το θέμα είναι ότι δεν παίζουμε κανένα ΜΜΟ (εγώ τουλάχιστον) γιατί πλέον είμαι απογοητευμένος από τα πάντα...

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην πετύχει το GW2, έχει τεράστιο fan base.

Ο μόνη πιθανή αιτία αποτυχίας θα ήταν αν το ξεφτιλίσουν με την console έκδοση που ετοιμάζονται να βγάλουν. Αν η pc έκδοση δηλαδή είναι console port τότε άστα να πάνε...

Εγώ πάντως περιμένω και το Tera που πραγματικά έχει next gen σύστημα μάχης και γραφικά και επισης το Darkfall 2, που κατα την γνώμη μου σε αυτό το στυλ mmorpg θα έπρεπε να στοχεύουν ολες οι εταιρίες. Έλεος πια με τα theme park mmos που σε πηγαίνουν από το χεράκι, δέκα και βάλε χρόνια τα τρώμε στην μαπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...