Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο παιχνίδι βλέπουμε μου φαίνεται.

Το artwork είναι πολύ προσεγμένο, το animation του χαρακτήρα όταν π.χ περπατάει είναι με 3 frames, τόση δουλειά έκαναν, πόσο δύσκολο ήταν να κάνουν λίγο πιο ομαλή την κίνηση δλδ; :rolleyes:

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1 εκατομμυριο subscribers για την beta μεσα σε 48 ωρες.

Οι ελπιδες μου γινονται ολο και λιγοτερες.

Για το animation ας περιμενουμε τουλαχιστον μια open beta. Τωρα λενε οτι το development team ασχολειται με το optimize του παιχνιδιου.

Ειναι νωρις ακομα δυστυχως.

Δημοσ.

θυμίζει αυτό του 1, οπότε δεν με χαλάει, ίσως είναι και τα στυλιστικά γραφικά που το αβαντάρουν πολύ, πάντως για mmo που φιλοδοξεί να έχει 100δες παίκτες μαζί να ρίχνουν φάπες μια χαρά είναι..

Δημοσ.

Είπαμε...με τον χαμό που θα γίνεται δεν μπορούν να το κάνουν πολύ βαρύ το παιχνίδι. Είναι και ο λόγος που δεν θα δούμε high resolution textures ή διάφορα τέτοια.

Δημοσ.

ρε παιδιά η κίνηση έχει πρόβλημα

μόνο εγώ το βλέπω ?

είναι σαν να λείπουν frames

και στο jump είναι πιο εμφανές νομίζω

Δεν είναι σαν να λείπουν frames, λείπουν frames, ξαναλέω, το animation είναι απαράδεκτο, σαν να βλέπεις ένα καλογυαλισμένο lineage φάση *:eek:*.

Χώρια που οι χαρακτήρες δείχνουν σα να τους πέταξε κάποιος από άλλο game μέσα στο υπόλοιπο γραφικό περιβάλλον, περπατάνε και αιωρούνται με αέρινα βηματάκια τριων frame.

Νταξ, προφανώς δε περιμένει κανείς cryengine3 σε mmo game, αλλά τιν-αυτα-ρε.

Δημοσ.

Είναι τόσο μα τόσο κακό αυτό το παιχνίδι.

Η αντίδρασή μου ήταν

Wait+a+minute......are+you+fucking+serious+I+m+a+_b326413044b3d8dc2e528303b63c7278.jpg

Και μην πει κανείς ότι είναι ελαφρύ για να μπορείς να παίζεις pvp κλπ.

Δημοσ.

Δεν πειραζει, χορτασαμε απο καλογυαλισμενα παιχνιδια που στον πρωτο μηνα βαριεσαι την ζωη σου.

Ας εχει καλο gameplay και ας ανεβαινω σκαλες με χαλια animation.

Χωρια που ειμαστε ακομα σε closed beta με τουλαχιστον 3-4 μηνες μεχρι να κυκλοφορησει το παιχνιδι.

Μεχρι τοτε πολλα μπορουν να διορθωσουν.

Μην ξεχναμε επισης οτι στην beta δεν παιζουν με φουλ ρυθμισεις.

Δημοσ.

Υπάρχει περιθώριο δικαιολόγησης; Σοβαρά τώρα; Δεν είναι ότι είχα ποτέ κάψα να παίξω το GW2 αλλά το περίμενα ως το αντίπαλο δέος για τα MMOs που βγαίνουν τελευταία μπας και το δουν και σοβαρευτούν αλλά μάλλον τζάμπα...

Δεν το λέω με flaming διάθεση, απλά απογοητεύτηκα...

Δημοσ.

Υπάρχει περιθώριο δικαιολόγησης; Σοβαρά τώρα; Δεν είναι ότι είχα ποτέ κάψα να παίξω το GW2 αλλά το περίμενα ως το αντίπαλο δέος για τα MMOs που βγαίνουν τελευταία μπας και το δουν και σοβαρευτούν αλλά μάλλον τζάμπα...

Δεν το λέω με flaming διάθεση, απλά απογοητεύτηκα...

Πολλα περιθωρια υπαρχουν.

Κατ'αρχην η μονη εικονα που εχουμε ειναι απο βιντεο στο youtube απο μια closed beta.

Ασε που μιλαμε για mmo. Μπορουν να με χαλασουν χιλιαδυο πραγματα, αλλα μεσα σε αυτα δεν ειναι ουτε το animation ουτε τα γραφικα.

Ξαναλεω ομως...

-Beta

-Οχι φουλ ρυθμισεις στα γραφικα

-Περιθωρια να βελτιωθει στους επομενους μηνες

Καλως η κακως για οποιον θελει pvp ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει στον οριζοντα.

Χωρια που αυτο με το animation δεν μπορω να το καταλαβω.

Ισως να μην το πιανει το ματι μου.

Ισως να φταιει οτι ποτε δεν με απασχολησαν τα γραφικα σε κανενα παιχνιδι.

Δεν ξερω, αλλα δεν μπορω να δω διαφορες απο το WoW ή το Swtor. Για να το λετε κατι θα ξερετε, απλα εγω δεν το βλεπω. Happy me!

Δημοσ.

Η ίδια η ArenaNet δήλωσε πως -περίπου- οι high end ρυθμίσεις του GuilldWars 1 (που δεν χρειάζεσαι κανέναν σοβαρό υπολογιστή) θα είναι σε κλίμακα ίδιες με τις medium του GuildWars 2. Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι αυτό που βλέπουμε στο YouTube είναι οι medium ρυθμίσεις, τότε εγώ προσωπικά μένω ευχαριστημένος.

Για τρεις λόγους:

1. Πρώτον δεν χρειάζεται να αγοράσεις νέο υπολογιστή για να παίξεις το νέο game.
  2. Δεύτερον ξεχνάς μια για πάντα το lag. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις του lag από κόσμο.
  3. Τρίτον, το gameplay του φαίνεται τόσο ωραίο που τα 2 - 3 frames είναι "να 'χαμε να λέγαμε".

Αν θέλεις να χτυπήσεις άλλα MMORPG δεν το κάνεις μέσω των γραφικών.

Αν είναι δυνατόν. Το ότι βγαίνει ένα MMO, το οποίο δεν θα είναι gear based, το ότι δεν θα έχει quests της λογικής "προχωράμε σε γενοκτονία των mobs" και το ότι θα είναι χωρίς συνδρομή, βλέποντας στα μάτια τις υπόλοιπες σαβούρες που κυκλοφορούν, είναι καινοτομία. Αν βάλεις μέσα σ' αυτήν την λογική και το PvP κομμάτι του, τότε μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα έχει πέραση από πολλούς.

Καλώς ή κακώς τα άλλα MMORPG (WoW, Lineage) έχουν φθάσει στο τέρμα τους πριν καν υπάρξουν rumors για το GuildWars 2.

Ούτε το Panderia σώζει, ούτε το Lineage Eternal!

Θα μπορούσε κάλλιστα το GuildWars 2 να έχει high end γραφικά, να θέλεις 4 Alienware να το παίξεις, αλλά να είναι άλλο ένα σάπιο MMORPG σαν τα χιλιάδες που κυκλοφορούν.

Το θέμα είναι ν' αλλάξει επιτέλους η λογική του gameplay.

Αν το καταφέρει αυτό, δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι θέλουν να κάνουν την τρίχα > τριχιά!

Αν δε το καταφέρει, τότε θα μιλάμε για αποτυχία. Είδωμεν!

Δημοσ.

Η ίδια η ArenaNet δήλωσε πως -περίπου- οι high end ρυθμίσεις του GuilldWars 1 (που δεν χρειάζεσαι κανέναν σοβαρό υπολογιστή) θα είναι σε κλίμακα ίδιες με τις medium του GuildWars 2. Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι αυτό που βλέπουμε στο YouTube είναι οι medium ρυθμίσεις, τότε εγώ προσωπικά μένω ευχαριστημένος.

Για τρεις λόγους:

1. Πρώτον δεν χρειάζεται να αγοράσεις νέο υπολογιστή για να παίξεις το νέο game.
  2. Δεύτερον ξεχνάς μια για πάντα το lag. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις του lag από κόσμο.
  3. Τρίτον, το gameplay του φαίνεται τόσο ωραίο που τα 2 - 3 frames είναι "να 'χαμε να λέγαμε".

Αν θέλεις να χτυπήσεις άλλα MMORPG δεν το κάνεις μέσω των γραφικών.

Αν είναι δυνατόν. Το ότι βγαίνει ένα MMO, το οποίο δεν θα είναι gear based, το ότι δεν θα έχει quests της λογικής "προχωράμε σε γενοκτονία των mobs" και το ότι θα είναι χωρίς συνδρομή, βλέποντας στα μάτια τις υπόλοιπες σαβούρες που κυκλοφορούν, είναι καινοτομία. Αν βάλεις μέσα σ' αυτήν την λογική και το PvP κομμάτι του, τότε μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα έχει πέραση από πολλούς.

Καλώς ή κακώς τα άλλα MMORPG (WoW, Lineage) έχουν φθάσει στο τέρμα τους πριν καν υπάρξουν rumors για το GuildWars 2.

Ούτε το Panderia σώζει, ούτε το Lineage Eternal!

Θα μπορούσε κάλλιστα το GuildWars 2 να έχει high end γραφικά, να θέλεις 4 Alienware να το παίξεις, αλλά να είναι άλλο ένα σάπιο MMORPG σαν τα χιλιάδες που κυκλοφορούν.

Το θέμα είναι ν' αλλάξει επιτέλους η λογική του gameplay.

Αν το καταφέρει αυτό, δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι θέλουν να κάνουν την τρίχα > τριχιά!

Αν δε το καταφέρει, τότε θα μιλάμε για αποτυχία. Είδωμεν!

Συμφωνώ επίσης να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να φτάσε τα νούμερα του WoW ούτε κατα διάνοια... αν έχει τους ενεργούς παίχτες που είχε το 1 στα high του (Μετά το factions μέχρι και το Nightfall) θα το απολαμβάνουμε!

επίσης, ούτε εγώ βλέπω κάτι άσχημο στο animation. Επίσης δεν διάβασα κανένα σχόλιο σαν και αυτά σε κάποιο από τα άρθρα από ανθρώπους που έπαιξαν την beta...

Δημοσ.

@Σε beta ειναι ακόμα, θα στρώσει, κ.λπ., κ.λπ.

Φήμες λένε ότι οι beta πλέον δεν έχουν τον/τους σκοπό/σκοπούς που είχαν κάποτε.

Η ArenaNet δε, με το reiteration procedure που όπως μας λέγανε τόσο καιρό ότι εφάρμοσε κατά την διαδικασία παραγωγής του παιχνιδιού, και το "we will release the game when it's done", δεν έχει και πολλά περιθώρια να μας πει ότι είτε το παιχνίδι δεν είναι ακόμα "λουστραρισμένο" ή ότι παρουσιαστήκανε προβλήματα στην closed/open beta που δεν τα είχανε προβλέψει (Εντάξει, μπορεί να συμβεί αλλά μέχρι σήμερα μου τα είχανε κάνει τσουρέκια με την super-duper διαδικασία τους).

Τώρα πια (λένε οι φήμες), οι beta είναι, κατά κύριο λόγο, ένα ακόμα μέσο προώθησης του παιχνιδιού (marketing) καθώς σκοπό έχουν να ανεβάσουν σταδιακά την προσδοκία των παιχτών.

Το beta signup και η ανακοίνωση για τον omg τεράστιο αριθμό εγγραφών αποδεικνύουν (εν μέρει) το παραπάνω.

Κατά τα άλλα, οι τρελαμένοι με το παιχνίδι άρχισαν να (ξανά-)βαράνε ενέσεις, οι μετριοπαθείς ανέβηκαν level και έγιναν τρελαμένοι, όσοι δεν ξέρανε καν τι είναι το Guild Wars και το Guild Wars 2 είναι ήδη ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο απίθανο παιχνίδι, κ.λπ. κ.λπ.

Εντόπισα "προβλήματα"

Κατά την άποψή μου, αυτά τα "προβλήματα" παραμένουν στο παιχνίδι εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον και μπορείτε να ανατρέξετε σε παλιότερα videos για να το διαπιστώσετε. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται να τα διορθώσουν (αν και ελπίζω να κάνω λάθος).

Δυστυχώς, (κατά την άποψή μου πάλι) ο συνδυασμός "the devs know it all" και "the game communities are here to protect the game from all (trolling) criticism" δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ να διορθωθούν τέτοια προβλήματα.

Οι δε απαντήσεις σε τέτοια θέματα είναι από εξεζητημένα περίτεχνες χωρίς να απαντάνε τίποτα, έως απελπιστικά βαρετές όπως: "έτσι γίνεται σε όλα τα MMO", "αν δεν σου αρέσει μην το παίξεις/άσε μας ήσυχους", "είναι ακόμα σε alpha/beta, θα το διορθώσουν στο μέλλον", "αυτά είναι λεπτομέρειες, δεν βλέπεις τι παιχνιδάρα είναι κατά τα άλλα", κ.λπ.

Τέσπα, προς το παρόν το Guild Wars 2 δείχνει να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, όσον αφορά σε αυτά που προσφέρει, καθώς έχει ξεφορτωθεί (επιτυχώς; ) άλλες μεγάλες πληγές των MMO, και με το πλεονέκτημα του B2P σίγουρα θα βρεθεί στην συλλογή του καθενός, είτε του αρέσει πολύ, είτε λίγο, είτε καθόλου.

Δημοσ.

Εμένα οι ιδέες που παρουσιάζει μου αρέσουν. Αλλά πολλές από αυτές τις είχε και το WAR όπως είπα, το οποίο τελικά αποδείχτηκε αποτυχία. Αυτό δεν το λέω για να ρίξω το GW2. Εμένα όταν ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκαν τα skills video μου άρεσε αρκετά όμως βλέποντας αυτά τα animations απλά μου θυμίζει πάλι το WAR. Επίσης περίμενα πιο πολλά στο pvp combat(αυτά από τα video που είδα - μπορεί το σκηνικό να αλλάζει όταν παίζεις).

Γενικά μου φαίνεται σαν ένα πιο casual MMO και όχι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα άλλα, + του ότι δεν θα έχει μηνιαία συνδρομή μάλλον στοχεύει αυτό το group παιχτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...