lefteris210 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχα σιγουρα Δεν ειμαι και σε πολλες beta atm Μονο σε Tera,C9,Dota 2,Eligium και σιγουρα κατι αλλο ξεχναω Διαλεξε και παρε! Eligium χχαχαχαχα , μπηκα και εγω μιλαμε για την ΜΕΓΑ μαλ@κια αχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εμένα μόνο αυτό μου ήρθε Thanks for signing up! Thanks for signing up for a chance to participate in the Guild Wars 2 beta test. We've received your application and we'll email you if you've been accepted. We appreciate your interest in Guild Wars 2! Sincerely, The Guild Wars 2 Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εμένα μόνο αυτό μου ήρθε Thanks for signing up! Thanks for signing up for a chance to participate in the Guild Wars 2 beta test. We've received your application and we'll email you if you've been accepted. We appreciate your interest in Guild Wars 2! Sincerely, The Guild Wars 2 Team αυτό είναι.. confirmation mail στέλνουν, αν σε επιλέξουν θα το μάθεις με νέο mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να παίζουν ρόλο και τα specs σου,εγώ στην αρχή έκανα Signup απο το λάπτοπ μου με 2 e-mail και δεν ήρθε σε κανένα το confirm,μετά πήγα και έκανα και απο το desktop μου σε 2 άλλα e-mail και ήρθαν και στα 2 αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki888 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Έκανα sign up για την beta,αλλά γιατί ζητούσε το config του υπολογιστή;Πχ, εγω θα βρίσκομαι σε άλλον υπολογιστή όταν θα βγει,από αυτόν εδώ που έκανα το sign up..Θα υπάρξει πρόβλημα; για όσους έχουν προβλήματα με το gmail Having issues with Gmail signup confirmation? Please use @GOOGLEmail.com rather than @Gmail.com when you resend: http://cot.ag/z2Gys0 ~AT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Έκανα sign up για την beta,αλλά γιατί ζητούσε το config του υπολογιστή;Πχ, εγω θα βρίσκομαι σε άλλον υπολογιστή όταν θα βγει,από αυτόν εδώ που έκανα το sign up..Θα υπάρξει πρόβλημα; Τις περισσοτερες φορες απλα το ζητανε τυπικα στα beta applications Αν ειναι να μπεις θα μπεις,δεν θα κοιταξουν το dxdiag Εκτος κι αν πια εκανες sign up απο κανα Pentium 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki888 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τις περισσοτερες φορες απλα το ζητανε τυπικα στα beta applications Αν ειναι να μπεις θα μπεις,δεν θα κοιταξουν το dxdiag Εκτος κι αν πια εκανες sign up απο κανα Pentium 3 όχι εντάξει..Το pc είναι intel core2duo και το άλλο είναι i5 2500k.Anw.. Having issues with Gmail signup confirmation? Please use @GOOGLEmail.com rather than @Gmail.com when you resend: http://cot.ag/z2Gys0 ~AT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχεις θεμα τοτε μην αγχωνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο σε εμένα φαίνεται απαράδεκτο το animation των χαρακτήρων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο σε εμένα φαίνεται απαράδεκτο το animation των χαρακτήρων; Ναι! Σε beta ειναι ακομα, μπορει να το βελτιωσουν αν και μεχρι τωρα εμενα δεν με χαλαει. Προτιμω χαλια γραφικα (που δεν εχει) και ασχημο animation, αλλα καλο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εμένα μου φαίνεται φανταστικό, προσκυνά μόνο το θεϊκό του tera, τα άλλα mmo (και όχι μόνο) τα έχει για πρωϊνό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ArenaNet has shed a little light on some WvWvW details, but cast shadows and raised questions for me in the process. Home Servers Every player has a “home server” where their character is made. Your character can “visit” other worlds (Servers) for free, but you are still bound to your home server for WvWvW bonuses and PvP. Changing your home server can be done at a cost. For those who are still confused, imagine being able to log on World of Warcraft and instead of choosing what server then what character, you choose what character then what server (after having made your character on one of them already). I think the idea is thoughtful. Visiting other servers to see friends who may not have rolled on your home server is nice. It may also be a way to PvE in less or more populated areas. I do, however, have concerns. 1) What happens when server X becomes “the place to be” and people are flocking off that server to visit? 2) Will some servers become ghost towns as their populations “visit” elsewhere? 3) Can commerce be conducted when visiting? 4) Will there be a cap on a server’s number of visitors? 5) Can you join guilds on servers you visit? Of coarse, I am also concerned about community. Since you can belong to as many guilds as you want and now can go to any server you want, I am worried we won’t have any sense of community at all. Then again, WvWvW will act as a unifier to bring servers together. At the end of the day, PvPers will have familiarity with their brothers-in-arms and there will be a community of people fighting for glory. Perhaps community could go either way depending on how the above questions are answered. World vs. World vs. World Queues It was revealed that WvWvW will have a population cap. Once the cap is reached, players wanting to enter and participate will be queued. I prefer this system a million times over that of an instanced system, but I am worried about the number of players capable of participating. On Reddit they say they’ve tested hundreds of players in the same area at once. I just hope that we don’t see a limit of 100 vs. 100 vs. 100. In case you’re wondering, the limit does not apply beyond your world, so you can’t flood your people in to keep others out. I remember the glorious days of several hundred players from each realm clashing in the frontier. Sure, it lagged at times, but having over 500 people smashing swords against shields with arrows whizzing over your head and spells exploding at your feet gives you a sense of immersion you can’t experience with fewer people. This limit on the number of players might be the first thing I innately dislike about GW2. Update: I’ve been thinking more on the subject of limiting numbers and it occurred to me that forcing “even” numbers makes sieges much more difficult. All things equal, even numbers favors defenders. What’s worse is 100 defenders, 100 attackers, and 100 other people screwing with the attackers. It happened all the time in DAOC. The way the attackers won was either through skill or more people. Update #2: 100 vs. 100 vs. 100 per MAP confirmed. There are 4 maps (3 borderlands, 1 central) so a total of 400 players from your server at a time in the Mists. http://www.keenandgraev.com/2012/02/24/gw2-wvwvw-population-cap-home-servers/ Επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theostaltos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το Animation είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ (άλλα όταν το παίξω, μάλλον θ' αλλάξω γνώμη) είναι το art που υπάρχει παντού μέσα στο screen. Αυτές οι ... μολυβιές αν με καταλάβατε. Ήθελα να ρωτήσω, αν πιστεύετε ότι θα είναι playable σ' ένα laptop με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core 2 Duo 2.10Ghz 3Gb Ram Nvidia 8600M GS 512Mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το Animation είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ (άλλα όταν το παίξω, μάλλον θ' αλλάξω γνώμη) είναι το art που υπάρχει παντού μέσα στο screen. Αυτές οι ... μολυβιές αν με καταλάβατε. Ήθελα να ρωτήσω, αν πιστεύετε ότι θα είναι playable σ' ένα laptop με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core 2 Duo 2.10Ghz 3Gb Ram Nvidia 8600M GS 512Mb Πιθανον να εχεις προβλημα οταν μαζευονται πολλοι players μαζι. Υποτιθεται οτι αυτη ειναι μια απο τις βασικες τους προτεραιοτητες. Να κανουν το παιχνιδι optimize για να παιζει τελεια σε ενα pc μετριων δυνατοτητων. Το τι θεωρουν μετριο και αν θα τα καταφερουν, θα το δουμε στην πορεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αν και δεν έχω παίξει, και εμένα τα animations μου φάνηκαν σαν να λείπουν frames από αυτά...μικρής διάρκειας δηλαδή. Το θέμα όμως είναι πως δεν μπορούν να είναι και πολύ βαριά(η τεχνολογία υπάρχει για να γίνουν πιο όμορφα) μιας και στα pvp events κτλ που είδα θα γίνεται χαμός. Επίσης μου θύμισε πολύ Warhammer Online γενικά το παιχνίδι, ελπίζω όμως να μην έχει την τύχη του. Υπάρχουν πολλά ωραία στοιχεία/features και ιδέες απ'ότι φαίνεται, το θέμα είναι να γίνει σωστή υλοποίηση και να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα