Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το GW2 μέχρι σήμερα, παραθέτω μια ενδιαφέρουσα σύνοψη των χαρακτηριστικών που το κάνουν διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα: http://www.guildwars2guru.com/forum/guild-wars-2-mass-info-t25557.html

Όσον αφορά στο tab targeting και γενικότερα το combat system του GW2, για το οποίο υπάρχουν παρερμηνείες, δείτε το τμήμα "Active Combat, Dodging, and Blocking" στο πιο πάνω link.

Πω το παλικάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καλύπτει σχεδόν τα πάντα για το παιχνίδι.Έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα που ούτε τα ήξερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ούτε το gw1 ήταν σούπερ balanced, βλέπε warrior και monk.

τί εννοείς warrior και monk

Υ.Γ. (όχι στον telarin)

Απείχα τόσο καιρό από την κουβέντα για να μην πέσουμε πάλι στο τριπάκι να εξηγούμε πράγματα σε ανθρώπους που έχουν άποψη χωρίς να διαβάζουν ούτε μία γραμμή. Δεν τα κατάφερα χαχχα

τί εννοείς warrior και monk

Υ.Γ. (όχι στον telarin)

Απείχα τόσο καιρό από την κουβέντα για να μην πέσουμε πάλι στο τριπάκι να εξηγούμε πράγματα σε ανθρώπους που έχουν άποψη χωρίς να διαβάζουν ούτε μία γραμμή. Δεν τα κατάφερα χαχχα

Uhm δεν ξερω σε ποιον παει,αλλα δεν σε αναγκασε κανενας να εξηγησεις τιποτα και σε κανεναν

Το thread νομιζω ειναι για να συζηταμε γυρω απο το παιχνιδι

Αυτο συμπεριλαμβανει και αυτους που ξερουν αλλα και αυτος που απλα δεν εχουν παρακολουθησει το παιχνιδι για να ξερουν τα παντα και δεν εχουν αποψη(σε αυτους βαζω και τον εαυτο μου μεσα και το ξεκαθαρισα απο την αρχη)

Έχω χάσει την μπάλα και εγώ και το παραπάνω λινκ τα κάνει μάλλον χειρότερα. Μπορεί κάποιος σε 5-10 γραμμές να εξηγήσει τα core σημεία του παιχνιδιού?

1)Πως ακριβώς δουλεύει το PVE? Είναι σε open world η o καθένας έχει το δικό του instance ανάλογα με το story του?

2)Το gear που παίρνεις από PVΕ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο PVP?

3)Στο PVP δεν αναβαθμίζεις το gear σου? Όλοι φοράνε τα ίδια? Από ότι είχα διαβάσει, πριν μπεις στα battlegrounds σε βάζει να διαλέξεις τι θες να φορέσεις από μια λίστα, ισχυει?

4)Το pvp progression δηλαδή είναι στην ουσία μόνο τα Ladders? O χαρακτήρας σου δεν βελτιώνετε κάπως?

4)PVP μπορείς να κάνεις μόνο σε battlegrounds και στο WvWvW χάρτη? Στον PVE κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπορείς να κάνεις, έτσι?

Έχω χάσει την μπάλα και εγώ και το παραπάνω λινκ τα κάνει μάλλον χειρότερα. Μπορεί κάποιος σε 5-10 γραμμές να εξηγήσει τα core σημεία του παιχνιδιού?

1)Πως ακριβώς δουλεύει το PVE? Είναι σε open world η o καθένας έχει το δικό του instance ανάλογα με το story του?

3)Στο PVP δεν αναβαθμίζεις το gear σου? Όλοι φοράνε τα ίδια? Από ότι είχα διαβάσει, πριν μπεις στα battlegrounds σε βάζει να διαλέξεις τι θες να φορέσεις από μια λίστα, ισχυει?

4)Το pvp progression δηλαδή είναι στην ουσία μόνο τα Ladders? O χαρακτήρας σου δεν βελτιώνετε κάπως?

4)PVP μπορείς να κάνεις μόνο σε battlegrounds και στο WvWvW χάρτη? Στον PVE κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπορείς να κάνεις, έτσι?

1) Open world

2) Ναι. Τουλαχιστον στα Mists σιγουρα.

3) Δεν ξερω σιγουρα. Αν ξερει καποιος ας μας πει.

4) Επισης.

5) Οχι δεν μπορεις. Στην ουσια ειναι ξεχωριστη ηπειρος αυτη που θα μπαινεις να κανεις pvp (εκτος απο τα διαφορα battlegrounds που θα ειναι οπως στα υπολοιπα παιχνιδια)

φίλε μου δεν πήγαινε σε κανέναν συγκεκριμένα απλά ανέφερα τον Τέλαριν γιατί είχα κάνει παράθεση κάτι δικό του να μην νομίζει ότι και το ΥΓ πάει σε αυτον. Απλα τύχαινε πιο παλιά να έμπαινε κόσμος και να έλεγε 2-3 πράγματα που δεν ίσχυαν, να του έλεγες δες σε αυτό το λινκ και θα καταλάβεις και αυτός χωρίς να δει το λινκ και χωρίς να έχει ενημερωθεί να στη λέει :P

bz

Μπορείς μόνο όμως στα mists, δλδ σε συγκεκριμένη περιοχή όπου θα παίζει mass pvp μεταξύ 3 servers.

Μιλώντας πάντα για το structured (competitive) pvp, όλοι ξεκινούν με top gear. Στην πορεία κερδίζεις glory (honor στο wow), που το χρησιμοποιείς για να αγοράζεις gear με ίδιο stat level, αλλα με διαφορετική εμφάνιση. Επίσης θα μπορείς να παίξεις με κάποια +stats στο pvp gear, κάτι σαν το reforge αν έχεις παίξει wow, αλλά το συνολικό stat level του item δεν θα αλλάζει.

Πέρα από αυτο κίνητρο θα είναι και το rating/πόντοι που θα οδηγεί στα τουρνουά με έπαθλα.

Το νόημα του pvp είναι να ανεβάζεις τα stats του χαρακτήρα, ή να έχεις πρόοδο εσύ σαν παίκτης?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις MementoMori και telarin.

Τα Mists είναι το WvWvW ε? Εκεί από ότι διαβάζω όποιος μπαίνει πάει απευθείας max level και μαθαίνει όλα τα skills. Το Gear που θα φοράς ομως θα είναι αυτό που έχεις από το pve? Δηλαδη κάποιος που ειναι χαμηλό level στο pve θα εχει "gear disadvantage" από κάποιον με max level?

Φανταζομε πως θα μπορεις να ανεβάζεις level αλλά και να αναβαθμιζεις το gear σου και μέσα στα Mist έτσι? Χωρίς να κάνεις καθόλου PvE δηλαδή.

Το νόημα του pvp είναι να ανεβάζεις τα stats του χαρακτήρα, ή να έχεις πρόοδο εσύ σαν παίκτης?

Ε, υποτίθεται πως το να κάνεις δυνατότερο τον χαρακτήρα σου όσο παίζεις είναι από τα βασικότερα στοιχεία των RPG. Τουλάχιστον έτσι έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί και λανθασμένα βέβαια.

Ε, υποτίθεται πως το να κάνεις δυνατότερο τον χαρακτήρα σου όσο παίζεις είναι από τα βασικότερα στοιχεία των RPG. Τουλάχιστον έτσι έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί και λανθασμένα βέβαια.

απλά έχουμε φάει την πλύση εγκεφάλου της αρκούδας τόσα χρόνια με τόσα lootάδικα mmo eq, wow, aoc, rift, κλπ που μας φαίνεται φυσιολογικό να παίζουμε για το gear αντί να γουστάρουμε να δούμε περιεχόμενο, να ρίξουμε τον αντίπαλο με το (φαρμαρισμένο για μήνες) shadowmourne αντί με τις ικανότητες μας, να κάνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας gating λέγοντας "έλα μωρέ τώρα που να βγει ο muru με το gear μας, κάτσε να φαρμάρουμε μερικούς μήνες πρώτα τους άλλους και το bt". Αυτά πάει να αλλάξει το gw2, το αν θα τα καταφέρει να μας "καθαρίσει" τα μυαλά είναι άλλη ιστορία..

απλά έχουμε φάει την πλύση εγκεφάλου της αρκούδας τόσα χρόνια με τόσα lootάδικα mmo eq, wow, aoc, rift, κλπ που μας φαίνεται φυσιολογικό να παίζουμε για το gear αντί να γουστάρουμε να δούμε περιεχόμενο, να ρίξουμε τον αντίπαλο με το (φαρμαρισμένο για μήνες) shadowmourne αντί με τις ικανότητες μας, να κάνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας gating λέγοντας "έλα μωρέ τώρα που να βγει ο muru με το gear μας, κάτσε να φαρμάρουμε μερικούς μήνες πρώτα τους άλλους και το bt". Αυτά πάει να αλλάξει το gw2, το αν θα τα καταφέρει να μας "καθαρίσει" τα μυαλά είναι άλλη ιστορία..

Αυτό είναι όμως το βασικό στοιχείο των RPG, το progression. Και δεν μιλάμε μόνο για mmorpgs αλλά γενικότερα και για single player όπως elder scrolls κτλ. Αν βγάλεις το progression τότε νομίζω πως πλέον δεν μιλάμε για RPG αλλά για κάτι άλλο, κάτι σαν action mmo.

Αυτό είναι όμως το βασικό στοιχείο των RPG, το progression. Και δεν μιλάμε μόνο για mmorpgs αλλά γενικότερα και για single player όπως elder scrolls κτλ. Αν βγάλεις το progression τότε νομίζω πως πλέον δεν μιλάμε για RPG αλλά για κάτι άλλο, κάτι σαν action mmo.

Progression θα εχεις υπο την μορφη του ranking.

Αυτο ειναι το λαθος των περισσοτερων MMO. Συνδυασαν το prοgression με το gear. Με αποτελεσμα ενα ανελεητο farming.

Μου αρκει να ξερω οτι ειμαι στους 50 καλυτερους ας πουμε.

Αμα το εχω κανει χωρις overpowered gear που ελιωσα ενα εξαμηνο πανω απο το pc για να το βγαλω, τοσο πιο γλυκια θα ειναι η αισθηση.

Γιατι θα ειμαι εκει καθαρα επειδη ειμαι μεσα στους 50 καλυτερους, και οχι επειδη δεν βγαινω να πιω και ενα καφε.

Progression θα εχεις επισης στο WvWvW. Δεν ειναι και λιγο να συνεισφερεις στο να κερδισει ο server σου τους αλλους 2 και ταυτοχρονα να εχεις και δωρα για αυτο.

progression σημαίνει βλέπω νεο content, ανεβαίνω pvp rank, κάνω clear ένα μεγάλο dungeon, ρίχνω ένα δύσκολο raid boss. Progression δεν σημαίνει φαρμάρω για βδομάδες/μήνες για νέο gear, γιατί ο developer μου βάζει συνέχεια τεχνητά εμπόδια γιατί με θέλει συνέχεια στο μαντρί να μου τα παίρνει κάθε μήνα. Progression σίγουρα δεν σημαίνει να τρέχω σαν το ποντικάκι μεσα στον τροχο για να πιάσω κάτι που δεν φτάνω ότι και να κάνω.

Το όλο σκηνικό του gear check είναι απόρροια του μοντέλου της συνδρομής, βγάλε την συνδρομή απ'την εξίσωση και θα δεις πόσο ποιό απλά γίνονται τα πράγματα και για την εταιρεία και για μας..

...

Αυτο ειναι το λαθος των περισσοτερων MMO. Συνδυασαν το prοgression με το gear. Με αποτελεσμα ενα ανελεητο farming.

Μου αρκει να ξερω οτι ειμαι στους 50 καλυτερους ας πουμε.

...

Γιατι θα ειμαι εκει καθαρα επειδη ειμαι μεσα στους 50 καλυτερους, και οχι επειδη δεν βγαινω να πιω και ενα καφε.

...

Χωρίς να απαξιώνω όλα τα υπόλοιπα που λες, επισημαίνω ΑΥΤΗ τη διάσταση για να μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για παιχνίδι που παίζουμε στα διαλείμματα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ μας ζωής. Όχι το αντίστροφο.

Κατά τ' άλλα, το βίντεο τα εξηγεί όλα. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες και last-minute changes μπορεί να διαβάσει και κάποιο από τα μυριάδες άρθρα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα λόγω της beta.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...