Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περί CBT.

Διαβάζοντας διάφορα όχι ιδιαίτερα ευχάριστα σχόλια για την CBT του GW2...

1) απέκτησα την απορία για το τι εξυπηρετεί το NDA για του συμμετέχοντες στο CBT, αφού, κατά γενική παραδοχή έχουμε δεί το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ή τουλάχιστον τα στοιχεία που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

2) Συνειδητοποίσα ότι δεν έχω λάβει υπόψη μου το γεγονός ότι "συνηθίζεται" η CBT να αποτελείται από περισσότερες της μίας περιόδου ανάλογα με το τι θα προκύψει από τις πρώτες εμπειρίες των Βeta Testers. Έτσι μπορεί να έχουμε π.χ. CBT1@Δεκεμβριος 2011, διορθώσεις, CBT2@Μάϊος 2012, διορθώσεις, CBT3@Οκτώβριος 2012, διορθώσεις, και εν τέλει release date = τρέχα γύρευε.

Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω το υπεραισιόδοξο σενάριό μου για το release date.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες ,είπα να έβαζα το 1ο πάλι και να κατέβαζα τον client,αλλά.....

δεν θυμάμαι καθόλου το password για την ncsoft..Και ούτε την κρυφή απάντηση μου..Πώς γίνεται να γίνει reset το pw; Αν κάνω ticket στην εταιρία;

Ξέρετε ;

Για να συνδεθείς, πλέον, χρειάζεσαι 3 στοιχεία:

α) e-mail

β) το password

γ) το όνομα ενός από τους χαρακτήρες σου!

Αν θυμάσαι το e-mail η ncsoft θα σου στείλει το password. Για το (γ) όμως... επειδή κι εγώ είχα πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον από την (τότε) friends list σου, ή κάποιον guild mate που παίζει ακόμα. Δεν ξέρω αν η NCSoft θα σου δώσει κι αυτό το στοιχείο, γενικά όμως απαντάνε στα ερωτήματά αυτά (tickets) συνήθως εντός 2 ημερών.

Για να συνδεθείς, πλέον, χρειάζεσαι 3 στοιχεία:

α) e-mail

β) το password

γ) το όνομα ενός από τους χαρακτήρες σου!

Αν θυμάσαι το e-mail η ncsoft θα σου στείλει το password. Για το (γ) όμως... επειδή κι εγώ είχα πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον από την (τότε) friends list σου, ή κάποιον guild mate που παίζει ακόμα. Δεν ξέρω αν η NCSoft θα σου δώσει κι αυτό το στοιχείο, γενικά όμως απαντάνε στα ερωτήματά αυτά (tickets) συνήθως εντός 2 ημερών.

ναι από αυτά δεν θυμάμαι τον κωδικό μου..Πάω forgot pw...και θέλει την κρυφή απάντηση την οποία δεν θυμάμαι..

Με παλιο teamm8 μόνο με έναν,που δεν παίζει πλέον.

OK, είσαι στη ... χειρότερη κατηγορία προβλήματος!

Πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσεις μαζί τους για ticket/support ΕΔΩ. Στην κορυφή της σελίδας έχει 4 καρτέλες (tabs) - διαλέγεις το "Ask a Question" και συμπληρώνεις τη φόρμα.

Αν έχεις ξεχάσει ΚΑΙ το account name σου (που ουσιαστικά είναι το e-mail με το οποίο έκανες εγγραφή), θα πρέπει να τους στείλεις e-mail, το έχω κάνει κι εγώ και απαντάνε γρήγορα. Η διεύθυνση είναι: [email protected]

Καλή τύχη, κι ελπίζουμε να σε δούμε μέσα!!!

OK, είσαι στη ... χειρότερη κατηγορία προβλήματος!

Πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσεις μαζί τους για ticket/support ΕΔΩ. Στην κορυφή της σελίδας έχει 4 καρτέλες (tabs) - διαλέγεις το "Ask a Question" και συμπληρώνεις τη φόρμα.

Αν έχεις ξεχάσει ΚΑΙ το account name σου (που ουσιαστικά είναι το e-mail με το οποίο έκανες εγγραφή), θα πρέπει να τους στείλεις e-mail, το έχω κάνει κι εγώ και απαντάνε γρήγορα. Η διεύθυνση είναι: [email protected]

Καλή τύχη, κι ελπίζουμε να σε δούμε μέσα!!!

chief thank you..Θα τους στείλω ticket το απόγευμα..

Θυμάμαι το email μου,που είναι το default,και όνομα χαρακτήρων θυμάμαι

Θα βάλω την μάνα μου στα κόλπα..Θα την βάλω να βρει τα παιχνίδια μου,και μου σκανάρει το cd-key του παιχνιδιού,και να μου το στείλει.. :P :D

Και νομίζω ότι μέσα στο κουτί του πρώτου παιχνιδιού,έχω τα στοιχεία του log in..

NCsoft Account *

Game Account *

αυτά είναι διαφορετικά,τί είναι;

http://www.guildwarsguru.com/auction/

βρήκα email με τα στοιχεία μου από εδώ..τα βάζω στο site αυτό αλλά The login details you have submitted are invalid

Please try again ...

Και εκεί πόρτα..¨Εχω τόσα χρόνια να μπω..

Ναι, είναι λίγο μπέρδεμα το ξέρω.

Η κανονική διαδικασία είναι η εξής:

- λογγάρεις στον NCSoft Master Account σου, δίνοντας το "NCSoft Account" username & password σου

- εκεί μέσα 'συνδέεις' όσους λογαριασμούς έχεις, δηλαδή προσθέτεις CD-Keys παιχνιδιών της NCSoft που έχεις, π.χ. Guild Wars & Aion. Για το καθένα από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να έχεις διαφορετικό "Game Account". Το καθένα από τα Game Accounts έχει δικό του username & password, για δική σου ευκολία και ασφάλεια. Ουσιαστικά, καθένα από αυτά τα Game Accounts είναι και ένα e-mail address με το οποίο έκανες register τα κλειδιά. Αυτό είναι το username που χρησιμοποιείς για να λογγάρεις στο παιχνίδι! Το password που χρησιμοποιείς για να λογγάρεις στο παιχνίδι είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό του NCSoft Master Account, φυσικά.

Η διαχείρηση ΟΛΩΝ των λογαριασμών (Game Accounts) γίνεται ΜΟΝΟ μέσα από το NCSoft Master Account.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ για το site που λίνκαρες, δεν το ήξερα! Πιθανόν τα στοιχεία που βρήκες εκεί να είναι για το gwguru???

Ξέχασα να λινκάρω τη σελίδα που εξηγεί τη διαφορά και τη σχέση NCSoft Master Account & Game Account: ΕΔΩ !

• Moderators

Welcome to the Year of the Dragon

We recently finished our first closed beta test, and we’re now ready to hold progressively larger events. In February we’ll invite select press to participate in beta testing, and in March and April we’ll aggressively ramp up the size of our beta test events so that many of you will have a chance to participate. And of course, this all leads to the release of Guild Wars 2 later this year.

μολις τωρα το ειδα κ γω κ ημουν ετοιμος να ποσταρω..τουλαχιστον δωθηκε χονδρικα ενα πλανο..δλδ βασικα κανα Μαιο Ιουνιο βα βγει..ελπιζω να χει βγει πιο πριν το diablo γτ θελω να γεμισω τα κενα λολ :-D

Από τη μία λέω δόξα τω μεγαλοδύναμο, φαίνεται επιτέλους ένα (αχνό) φως στο βάθος του τούνελ.

Από την άλλη πάλι... το αρχές καλοκαιριού για 'μένα δεν υπάρχει, είναι κακή περίοδος συνήθως για τέτοιες κυκλοφορίες. Οπότε βλέπω Σεπτέμβριο :((

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Welcome to the Year of the Dragon, By Mike O'Brien January 23rd, 2012

Με άλλα λόγια, αγοράστε κανένα μπρατσάκι, κανένα σωσίβιο, κανένα στρώμα θαλάσσης, γιατί GW2 πριν από το Φθινόπωρο δεν βλέπω :mad:

Δεν μας Χέ...ς ρε Μηχαλάκη, βαρέθηκα να σας περιμένω.

Παίξτο μόνος σου το παιχνίδι σου.

Επεξ/σία από At0m0

Ναι, είναι λίγο μπέρδεμα το ξέρω.

Η κανονική διαδικασία είναι η εξής:

- λογγάρεις στον NCSoft Master Account σου, δίνοντας το "NCSoft Account" username & password σου

- εκεί μέσα 'συνδέεις' όσους λογαριασμούς έχεις, δηλαδή προσθέτεις CD-Keys παιχνιδιών της NCSoft που έχεις, π.χ. Guild Wars & Aion. Για το καθένα από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να έχεις διαφορετικό "Game Account". Το καθένα από τα Game Accounts έχει δικό του username & password, για δική σου ευκολία και ασφάλεια. Ουσιαστικά, καθένα από αυτά τα Game Accounts είναι και ένα e-mail address με το οποίο έκανες register τα κλειδιά. Αυτό είναι το username που χρησιμοποιείς για να λογγάρεις στο παιχνίδι! Το password που χρησιμοποιείς για να λογγάρεις στο παιχνίδι είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό του NCSoft Master Account, φυσικά.

Η διαχείρηση ΟΛΩΝ των λογαριασμών (Game Accounts) γίνεται ΜΟΝΟ μέσα από το NCSoft Master Account.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ για το site που λίνκαρες, δεν το ήξερα! Πιθανόν τα στοιχεία που βρήκες εκεί να είναι για το gwguru???

Ξέχασα να λινκάρω τη σελίδα που εξηγεί τη διαφορά και τη σχέση NCSoft Master Account & Game Account: ΕΔΩ !

Ευχαριστώ.Τελικά θα περιμένω να μου φέρουν το κουτι του παιχνιδιού,θυμάμαι πως έχω τα στοιχεία γραμμένα..Θα δούμε την παρασκευή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πριν από λίγες μέρες ανεβάσαμε και μια δική μας παρουσίαση του Necromancer, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://dragonseason.com/Home/tabid/55/EntryId/84/Professions-Necromancer.aspx

Η υπογραφή σου

"In Guild Wars 2 you only have to remember three words:"

Ποιες είναι αυτές οι τρεις (3) λέξεις;

Oι μόνες τρεις λέξεις που μπορώ να σκεφτώ είναι οι "Looking For Monk" (LF Monk) και αυτό γιατί έτσι θα ονομάσω έναν από τους χαρακτήρες μου προς τιμήν του Original Guild Wars

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...