Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GuildWars2 και δεν ειμαι καλα!!! Ενα απο τα (πολλα) ΥΠΕΡ του που δεν σχολιαζετε ιδιετερος ειναι οτι (οπως και το παλιο αν και δεν ηταν ιδιετερα η εποχη τους) θα εχει τουρνουα. Πρωτα το Counter(FPS) μετα DotA (startegy-rpg) μετα το starcrft (startegy), προσπαθησαν και με το WoW αλλα δεν ειχε ιδιετερο ενδιαφερον.Τωρα που ο κοσμος των esports ειναι στο ζενιθ του θα βγει και το Gw2 με υποστιριξη για τουρνουα!!!!!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

GuildWars2 και δεν ειμαι καλα!!! Ενα απο τα (πολλα) ΥΠΕΡ του που δεν σχολιαζετε ιδιετερος ειναι οτι (οπως και το παλιο αν και δεν ηταν ιδιετερα η εποχη τους) θα εχει τουρνουα. Πρωτα το Counter(FPS) μετα DotA (startegy-rpg) μετα το starcrft (startegy), προσπαθησαν και με το WoW αλλα δεν ειχε ιδιετερο ενδιαφερον.Τωρα που ο κοσμος των esports ειναι στο ζενιθ του θα βγει και το Gw2 με υποστιριξη για τουρνουα!!!!!

Πολύ σωστός! Έχει να γίνει χαμός!

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής είναι στην beta μόνο φίλοι και συγγενείς των developers. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή, ούτε γνωρίζουμε τα κριτήρια με βάση τα οποία γίνεται η διανομή των κλειδιών.

Δε ξέρουμε τίποτα για το release date ακόμα.

Μας έχουν κουράσει πραγματικά όμως δεν δίνουν κανένα στοιχείο ,δεν ξέρουμε καν τι γίνεται στην beta,ουτε για το release date .

Πολύ hype και ντόρος

Στην αγορά δεν υπάρχει mmo της προκοπής

(wow ενα μπουρ@@@λο με LFR αν δεν έχεις kalo guild τουλάχιστον 10 άτομα με 2 procress την εβδομάδα δεν αξίζει μια ,

Οσο για το SWTOR δεν είναι του γούστου μου ο κόσμος του -προσωπική άποψη - εννοείται)

και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Μας έχουν κουράσει πραγματικά όμως δεν δίνουν κανένα στοιχείο ,δεν ξέρουμε καν τι γίνεται στην beta,ουτε για το release date .

Πολύ hype και ντόρος

Στην αγορά δεν υπάρχει mmo της προκοπής

(wow ενα μπουρ@@@λο με LFR αν δεν έχεις kalo guild τουλάχιστον 10 άτομα με 2 procress την εβδομάδα δεν αξίζει μια ,

Οσο για το SWTOR δεν είναι του γούστου μου ο κόσμος του -προσωπική άποψη - εννοείται)

και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία

ΕΛΕΟΣ

κάπου τα'μπλεξες, απ΄την μια λες "δεν ξέρουμε τι γίνεται κλπ", και παρακάτω "πολύ hype και ντόρος", ή το 1 ή το άλλο, διάλεξε.

τεσπα, μια χαρά πήγε απ'οτι λένε στην gamescom και pax το καλοκαιράκι, ο κόσμος δείχνει να το αγκαλιάζει, είχε και ουρά να παίξει κάποιος, info υπάρχει μπόλικο από διάφορες πηγές για όλα τα σημαντικά πλην φυσικά release date. Για εμέ καλά κάνουν τουμπεκιστάν, είδαμε και το swtor που μας τα είχαν κάνει ζεπελιν απ'το 09 τι μπουρούχα βγήκε, μετά την faf beta λογικά κάτι θα ετοιμάσουν. Εγώ ότι ήθελα να μάθω το έμαθα, ας το "μαγειρέψουν" με το πάσο τους, και τα pr στην ώρα τους, κανά μήνα πριν το release μια open beta με τριημεράκια να βουτήξουμε τα χεράκια μας (και να αυτοδιαφημηστεί) και όλα οκ.

Δημοσ.

κάπου τα'μπλεξες, απ΄την μια λες "δεν ξέρουμε τι γίνεται κλπ", και παρακάτω "πολύ hype και ντόρος", ή το 1 ή το άλλο, διάλεξε.

Εννοώ πως γίνεται πολύς ντόρος όλοι μιλάνε γι αυτό, το περιμένουν με ανυπομονησία... αλλά από την άλλη οι πληροφορίες και τα στοιχεία είναι λίγα εκτός από Gamescom 2011- λίγα videakia στο youtube - και το site dragonseason rolleyes.gif τίποτα άλλο , τα βγάζουν με το σταγνομετρο αυτό μου τη σπάει grin.png

Αν πάντως είναι έτσι όπως τα λες για τουμπεκισταν ας είναι ....το αποτέλεσμα να είναι καλό μπας και δούμε κάνα mmo της προκοπής

Δημοσ.

Δύο πράγματα που θέλω να παραθέσω στη συζήτηση για να την κάνω πιο ενδιαφέρουσα.

Σε χτεσινή συνέντευξη στο Gamer.nl ο Mike O' Brien πρόεδρος της ArenaNet ανέφερε ότι η πρόοδος της closed beta προχωράει πολύ θετικά:

Link

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε ότι οι εμπειρίες όλων όσων έπαιξαν το παιχνίδι στις θερινές εκθέσεις ήταν εξαιρετικές, παρόλη την έλλειψη πληροφοριών το προηγούμενο διάστημα.

Δημοσ.

Εννοώ πως γίνεται πολύς ντόρος όλοι μιλάνε γι αυτό, το περιμένουν με ανυπομονησία... αλλά από την άλλη οι πληροφορίες και τα στοιχεία είναι λίγα εκτός από Gamescom 2011- λίγα videakia στο youtube - και το site dragonseason rolleyes.gif τίποτα άλλο , τα βγάζουν με το σταγνομετρο αυτό μου τη σπάει grin.png

Αν πάντως είναι έτσι όπως τα λες για τουμπεκισταν ας είναι ....το αποτέλεσμα να είναι καλό μπας και δούμε κάνα mmo της προκοπής

Τα videos για το GuildWars 2 είναι υπερβολικά πολλά, αν σκεφτείς ότι ακόμη δεν ανακοινώθηκε καν ημερομηνία έναρξης. Έχει videos για τα πάντα! Για όλα τα professions, για όλες τις classes και από 4 με 5 για τον καθένα παρακαλώ. Έχει gameplay σχεδόν για όλους τους χαρακτήρες και σε HD! Έχει να δεις και μία δόση PvP, έχει μέxρι και boss να πολεμήσεις. Πραγματικά, το μόνο που έμεινε είναι η release date! Όλα τα άλλα είναι πλέον σε ΟΛΟΥΣ γνωστά πριν καν ανακοινωθεί το παιχνίδι. Από το character creation, μέχρι το death penalty και από τα skills, μέχρι την εφαρμογή τους. Υπάρχουν δεκάδες gameplay videos, που σε συνδυασμό με το wiki (αν θες να λέγεσαι GuildWars player το κοιτάς κι αυτό) έχουν ολοκληρώσει την pre release έκδοση του παιχνιδιού στο έπακρο...

Το μόνο που δεν ανακοινώθηκε ακόμη (και δε ξέρω γιατί) είναι τα standards του pc ακριβώς! (Και όχι ότι αν έχεις max settings στο 1, θα ισχύει το medium στο 2).

Δημοσ.

αυτό ακριβώς εννοώ, υπάρχει τρελή ενημέρωση για απίστευτα πολλά πράγματα από την πηγή (developers) σε κυρίως μέσω των videos, σε βαθμό που νομίζω ότι το έχω ήδη παίξει, boss fights, dungeons, skills, classes, οκ είναι πολύ περήφανοι για το παιχνίδι τους και αυτό κάνει μπαμ. Τώρα για τα specs μάλλον δεν έχουν καταλήξει, θα παίξει φυσικά ρόλο αν θα βγει το 12, ελπίζω πα΄ντως σε τοπ pc να δούμε τα εφφέ που βλέπουμε στα hd video, και όχι τπτ παραπληγικά (γκουχ swtor γκουχ) :devil:

Δημοσ.

Τώρα για τα specs μάλλον δεν έχουν καταλήξει, θα παίξει φυσικά ρόλο αν θα βγει το 12, ελπίζω πα΄ντως σε τοπ pc να δούμε τα εφφέ που βλέπουμε στα hd video, και όχι τπτ παραπληγικά (γκουχ swtor γκουχ) :devil:

Όντως παραπληγικά χαχαχχαχ grin.pnglaugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

Μη ξεχνάμε ότι μέχρι να ανακοινωθεί το release date μένει να δούμε WvW, διαχείριση των server και τα διαδικαστικά των guild. ;)

Είναι ΠΟΛΛΑ που δεν έχουμε δει ακόμα και αφορούν κυρίως στα μικρά και 'καθημερινά' να τα πω εγώ, που κάνει κάποιος στα ΜΜΟ: crafting & gathering, mailbox, broker, LFG, quest tracking, map & filtering options, κ.α. Τα οποία είναι ΠΟΛΥ σημαντικά για 'μενα διότι αφένος είναι αυτά με τα οποία έρχεσαι σίγουρα και συχνότερα σε τριβή, αλλά και γιατί πολλές φορές δεν έχει τόσο σημασία το ΤΙ μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα.

Δημοσ.

Είναι ΠΟΛΛΑ που δεν έχουμε δει ακόμα και αφορούν κυρίως στα μικρά και 'καθημερινά' να τα πω εγώ, που κάνει κάποιος στα ΜΜΟ: crafting & gathering, mailbox, broker, LFG, quest tracking, map & filtering options, κ.α. Τα οποία είναι ΠΟΛΥ σημαντικά για 'μενα διότι αφένος είναι αυτά με τα οποία έρχεσαι σίγουρα και συχνότερα σε τριβή, αλλά και γιατί πολλές φορές δεν έχει τόσο σημασία το ΤΙ μπορείς να κάνεις αν δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα.

Απ' όσα έχεις γράψει, μόνο για το LFG δεν έχουμε δει κάτι. Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης LFG στο Guild Wars 2. Ίσως μόνο για τα dungeons. :P

Γενικά δεν πιστεύω να δούμε περαιτέρω ανάλυση σε όσα στοιχεία του παιχνιδιού έχουν κάνει ήδη κάποια αναφορά. Ίσως να πάρουμε κανένα blog post όπως το τελευταίο με συγκεντρωμένες πληροφορίες για διάφορα πράγματα.

Δημοσ.

για καποιους (και μένα) αυτά είναι ψιλικά, αν ο "κορμός" είναι στιβαρός τα "κλαδάκια" θα βγουν στην πορεία, σε αυτά πολλά υπάρχοντα mmo έδειξαν το δρόμο, ας τα κοπιάρουν. Ασε που και γι'αυτα υπάρχουν ιnfos από διάφορες πηγές. Το θέμα είναι να τους κάτσουν τα ζόρικα - pvp balance, dynamic events, instances κλπ

Δημοσ.

Ακούγεται κουτό αλλά και υπερ-αισιόδοξο ίσως, αλλά για τον 'κορμό' δεν έχω αμφιβολίες!

Απ' ό,τι φαίνεται ως τώρα, η ΑΝετ ΔΕΝ πείραξε την ήδη επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή του πρώτου μέρους. Οπότε: σε όποιον ΗΔΗ αρέσει το πρώτο και ΔΕΝ τον ενδιαφέρουν τα 'ψιλά', είναι σίγουρο ότι θα του αρέσει και το 2 !!!

Απλά μαθηματικά...

:-D

Δημοσ.

Περι LFG...

Εγώ καταλαβαίνω μια χαρά την ύπαρξη LFG και θα είναι έκπληξη, για εμένα, άν δεν το συμπεριλάβουν στο παιχνίδι.

Η χρήση του μπορεί να είναι για οτιδήποτε από "πάμε πόλεμο !!" μέχρι "πάμε Personal story", "πάμε για μαργαρίτες", "πάμε RPing", κ.λπ.

Ένα "ωραίο" LFG (quest based) είναι αυτό του Vidictus.

To LFG του GW1 ήταν εντελώς χακιά, φτιαγμένο στο πόδι IMHO.

Επίσης δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για το Marketplace.

Όχι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά είναι κάτι που δεν ξέρουμε πως θα λειτουργεί.

Και μιας και εγώ δεν είμαι για πολλές-πολλές περιπέτειες, όλο στην αγορά θα αράζω :)

Από την άλλη μεριά, δεν θέλω να μάθω περισσότερα για το GW2 καθώς τα όσα έχω μάθει μέχρι σήμερα α) με έχουν απογοητεύσει, ώς GW1 player και β) δεν με έχουν ενθουσιάσει, ως gamer γενικότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...