the_valliant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Βγήκε επίσημα και από τα χείλη της ArenaNet, οπότε ανακοινώθηκε. To ξεστόμησε ένας κακομοίρης υπάλληλος υπό την απειλή όπλου! Δεν είναι ανακοίνωση αυτό!!! Announcement είναι η δική του σελιδούλα, με τα βιντεάκια, τις εικονίτσες, τα wallpaper για κατέβασμα, ξέρεις, όλο το πακέτο! Αυτό ήταν... σαν τα 'ουπς' που κάνει η blizzard Υ.Γ. να τι είπε ο τύπος για την... αποκάλυψη (όχι, δεν θα το πω ανακοίνωση!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/mesmer/ και στην σελιδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gungnir hellscream Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ανακοινώθηκε επίσημα και η closed beta! Ξεκινάει την Παρασκευή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Όλα ωραία και καλά... όλοι το περιμένουμε με αγωνία , αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι μέσα σε όλο αυτό το hype εμπλεκιεται η NCsoft (NCfail) είδαμε τι έγινε στο Lineage 2 και χτες για το Aion τα παρατάει τα δικά της παιχνίδια στην τύχη τους... πολύ φοβάμαι με αυτό , μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ανάμιξη της NCSOST Ποια η γνώμη σας πάνω σ' αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τα παραταει, απλα αλλαζει μοντελο και παει στο F2P. Συγκεκριμενα για το L2 εφερε πισω πολλους players. Το ιδιο θα γινει και με το Aion. Θα τα ειχε παρατησει αν τα αφηνε για μερικα χρονια με αδειους servers και κατοπιν τους εκλεινε. Τωρα αν το F2P κανει καλο στην βιομηχανια των MMO και κατα ποσο μας συμφερει να βγαινουν τετοια παιχνιδια, ειναι μια αλλη συζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Όλα ωραία και καλά... όλοι το περιμένουμε με αγωνία , αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι μέσα σε όλο αυτό το hype εμπλεκιεται η NCsoft (NCfail) είδαμε τι έγινε στο Lineage 2 και χτες για το Aion τα παρατάει τα δικά της παιχνίδια στην τύχη τους... πολύ φοβάμαι με αυτό , μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ανάμιξη της NCSOST Ποια η γνώμη σας πάνω σ' αυτό? to guild wars 1 για μενα ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγαλει εως τωρα και μεχρι σημερα εχει κοσμο.πιστευω το gw2 θα εχει την ιδια τυχη(προφανος διοτι δεν ειχε συνδρομη αλλα εχει και πολλα αλλα δικα του ωραια χαρακτηριστικα). Ειχα παιξει aion μεγαλο fail βγηκε οντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gungnir hellscream Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δε μας ενδιαφέρει τι κάνει η NCsoft, μιας και εμπλέκεται μόνο στο marketing και τη χρηματοδότηση. Το Guild Wars 1 λόγω της ArenaNet είναι τόσα χρόνια τόσο καλό παιχνίδι. Έχω την πεποίθηση ότι το ίδιο θα γίνει και με το Guild Wars 2. Edit: Ninja ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μας ενδιαφέρει τι κάνει και τι λέει η NCSoft καθώς αυτή κινεί τα νήματα. Πάρα μα πάρα πολύ παλιά και κάπου που δεν το βρίσκω πρόχειρα, είχα γράψει ότι το Guild Wars 2 θα κυκλοφορούσε μόνο όταν το Aion θα τα είχε φάει τα ψωμιά του. Μπορεί να φαίνεται ώς εντελώς τυχαία η "πρόβλεψη" αλλά φαίνεται ότι έπεσα μέσα. Από ότι έχει πεί η ArenaNet, τα closed alpha/beta sessions μπορεί να είναι περισσότερα από ένα, αλλά, όσο και να το τραβήξουν δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσουν τους 2 μήνες. Μετά εξαρτάται από τα αποτελέσματα των closed alpha/beta και τι προβλήματα/παρατηρήσεις θα προκύψουν και πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να πάνε σε ένα 99,999% αποδεκτό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Γ#%%@Μ@#Μ*@!#Ο το reiteration procedure που έχουν. Αυτό το κομμάτι ΕΛΠΙΖΩ να μην είναι περισσότερο από άλλους 2 μήνες. Μετά θα ανακοινώσουν open beta η οποία όπως έχουν πεί, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ότι θα είναι εντελώς τυπική διαδικασία μίας εβδομάδας και μετά τσούπ θα έχουμε στα χέρια μας το Guild Wars 2. Στο παραπάνω ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ χρονοδιάγραμμα με χαλάει το ότι κάπου είχαν γράψει ότι δεν σκοπεύουν να συμπέσει η κυκλοφορία του Guild Wars 2 με την ημερομηνία "γενεθλίων" του Guild Wars, αλλά ελπίζω να το έχουν ξανασκεφτεί ή απλά να ξεκινήσει το Guild Wars 2 την ίδια περιόδο (εχμ, Άνοιξη) που ξεκίνησε και το Guild Wars. Υ.Γ. Συνεχίζω να έχω την άποψη ότι το Guild Wars 2 είναι αρκετά διαφορετικό και καλύτερο από ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στα MMO, ΑΛΛΑ, η πεποίθησή μου είναι ότι θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα γιατί απλά δεν έχει καμία σχέση με το Guild Wars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 H NCSoft δεν παίζει να χαλάσει/καταστρέψει το παιχνίδι, όπως έκανε με το ΑΙΟΝ για το οποίο φέρει 100% την ευθύνη γιατί, πολύ απλά, το παιχνίδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. Μιλάω για το development φυσικά. Ο λόγος που έχει δώσει εν λευκώ ελευθερία (και σε χρονοδιάγραμμα και στα πάντα) στην ΑΝετ είναι γιατί ξέρει πολύ καλά ότι "κεραμίδι που δεν στάζει δεν το πειράζεις". Και η ΑΝετ απλά το'χει το άθλημα. Τώρα, και μιας και το θέμα με το τελευταίο profession είναι το πιο καυτό σε όλα τα φόρουμ του παιχνιδιού, παραμέρισα τον αγαπημένο μου Ranger κι έγραψα την παρουσίαση του Mesmer αντ' αυτού! Αναλυτική αλλά και αρκετά... διαφορετική από τις υπόλοιπες, διαβάστε την εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα δλδ κάποιοι παίζουν closed beta? συγγενείς και φίλοι της NCsoft και της ArenaNet ? Γιατι απ'οτι είδα δεν υπήρξε πουθενα να δηλώσεις συμμετοχη και να διαλέξουν. Δλδ με ποια κριτήρια και πως και σε ποιους δίνουν κλειδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theostaltos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έξι χρόνια πέρασαν από τότε που μπήκα στο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και είδα το GuildWars. Ήταν το Factions θυμάμαι. Το πρώτο μου από τα τέσσερα παιχνίδια GuildWars. Το επεξεργαζόμουν, το κοιτούσα, εβλεπα και άλλα Games, αλλά πάλι σε αυτό κατέληγα. Σα να με τραβούσε, σα να αισθανόμουν ότι αυτό έπρεπε να πάρω. Θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει την επιγραφή "MMORPG" και να μην ξέρω τι σημαίνει! Kαι το αγόρασα. Σπίτι κατευθείαν για Installation. Υπομονετικά περίμενα μέχρι να ολοκληρωθεί το Setup του και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί και το Patchάρισμά του, κάτι για το οποίο δεν είχα ιδέα, μιας και ήταν το πρώτο MMORPG που έπαιζα. Μόλις ολοκληρώθηκε και αυτό, έκανα Enter επιτέλους στην αρχική του σελίδα! Η επική, τότε, μουσική του Nightfall (μιας και τότε ήταν το τελευταίο της σειράς) δέσποζε στο Main Menu. Ο πρώτος μου Char ήταν έτοιμος: Prince Athamay Ε/Ν. Τριγυρνούσα στο Shing Jea Monastery σα να μην ήξερα τι να κάνω. Αλλά μου άρεζε όλος αυτός ο κόσμος που είχε στήσει το δικό του Party εκεί. Σιγά - σιγά, άρχισα να το μαθαίνω. Να ολοκληρώνω τις πρώτες μου αποστολές και να ανεβάζω τον χαρακτήρα μου. Eκεί αισθάνθηκα την ανάγκη να συναντήσω και άλλους παίχτες και να δημιουργήσουμε μία ομάδα για να παίξουμε μαζί. Ήρθαν εκείνοι και με βρήκαν. Οι Pack Of The Lone Wolves [CUB] ήταν το πρώτο μου και μοναδικό Guild ως τώρα. Ξεκίνησα σαν ένας σπαστικός Noob Player που συνέχεια ρωτούσα και κατέληξα σε Co-Leader, δίχως αυτό να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αφού όλοι παίζαμε για τη χαρά του παιχνιδιού και γιατί έτσι χαλαρώναμε. Όποια ώρα και να έμπαινες στο παιχνίδι, έβλεπες διαφορετικά άτομα. Τα Σαββατοκύριακα συναντιόμασταν όλοι στο Guild Hall μας και στήναμε ένα από τα πιο απίστευτα OnLine Parties που έχω ζήσει ποτέ. Χαιρόμασταν το GuildWars σαν παιχνίδι και το παίζαμε με μέτρο και από μεράκι. Δεν μας ένοιαζαν τα armors, τα golds, τα titles. Ήμασταν εκεί γιατί έτσι μας άρεζε. Είχαμε κατακτήσει όλες τις περιοχές. Η Tyria είχε τα σημάδια μας, η Αυτοκρατορία της Cantha είχε καταπατηθεί και η Γη του Ήλιου, Elona, ήταν το δεύτερο σπίτι μας. Tα χρόνια πέρασαν και η Community άρχιζε να εγκαταλείπει το Game. Οι πόλεις ερήμωναν, τα αστεία WTS, WTB, LFP, LFG κ.τ.λ. άρχιζαν να μειώνονται σταδιακά και καταλάβαινες ότι άρχιζε να μαραζώνει αυτό το μεγάλο επίτευγμα της NcSoft. Πλέον δεν ήσουν πρόθυμος να βοηθήσεις άλλους παίχτες να νικήσουν τον Shiro, γιατί απλά δεν υπήρχαν. Τριγυρνούσαμε στις πόλεις της Tyria και βλέπαμε άδεια Halls με λιγοστούς παίχτες, οι οποίοι σα κι εμάς έμοιαζαν να κάθονται και να αναπωλούν τα παλιά ζωντανά χρόνια. Το δικό μας Guild έμεινε με 3 - 4 παίχτες. Η Alliance μας έσβησε και μαζί με αυτήν όλες εκείνες οι επικές μέρες των Missions. Τι να έφταιξε; Δε ξέρω να σας απαντήσω. Μετά από κάποιους μήνες, ξαφνικά άρχισε να ξαναγεμίζει κόσμο το παιχνίδι... Αυτό ήταν! Έμαθε όλος ο ντουνιάς ότι θα βγει το 2 και πλακώσαν όλοι.... Φοβάμαι για ένα πράμα μόνο! Να μη μπουν όλα τα σπασικλάκια του WoW, του L2 και του AION και κάνουν το game σα τα μούτρα τους! Ναι ρε, είμαστε φανατικοί του GuildWars και δε γουστάρουμε ούτε το WoW, ούτε καμία άλλη online %@@@#..... Δε θα ξεχάσω τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ missions στην Tyria στα χιόνια με το Skype να παίρνει φωτιά! Εγώ ξέρω ότι το 2 θα το αγαπήσω. Κάθε σπιθαμή εδάφους που θα ανακαλύπτω θα έρχομαι σε gaming orgasm. Ξέρω από τώρα ότι θα βγουν expansions και γράφω στα @@ μου το lvl cap που θα έχει. Αλλά εξτασιάζομαι με το γεγονός ότι ακόμη δεν μπήκα στον κόσμο του GW2 και ξέρω ότι θα περιμένω κι άλλους κόσμους, πολλά χρόνια ακόμα! Οπότε, κλείνοντας κάνω μια έκκληση.... Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και να σας αρέσει έχει καλώς... Αλλά μη ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ INGAME ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ WOW ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θα έχει και grinding που τόσο σας αρέσει... μουαχαχαχαχ Sylvari Ranger ή Norn Guardian (και όχι paladin το κερατό σας το σαπιο μεσα μπαγλαμαδοκεφτεδες του διαολου) ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ #$@% ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ TYRIA! TO ARMMMSSSSSSSSSSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παίδες γω ψάχνω έναν παλιό φίλο τον hades τον έχετε δει;;Παίζαμε μαζί στην ίδια clan ,αλλά μετά έσπασε η ομάδα και τον έχασα.. Και πότε βγαίνει το παιχνίδι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gungnir hellscream Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα δλδ κάποιοι παίζουν closed beta? συγγενείς και φίλοι της NCsoft και της ArenaNet ? Γιατι απ'οτι είδα δεν υπήρξε πουθενα να δηλώσεις συμμετοχη και να διαλέξουν. Δλδ με ποια κριτήρια και πως και σε ποιους δίνουν κλειδιά ? Μέχρι στιγμής είναι στην beta μόνο φίλοι και συγγενείς των developers. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή, ούτε γνωρίζουμε τα κριτήρια με βάση τα οποία γίνεται η διανομή των κλειδιών. Και πότε βγαίνει το παιχνίδι;; Δε ξέρουμε τίποτα για το release date ακόμα. @Theostaltos Σε πάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Και πέραν του ότι στην CBT είναι προς το παρόν... της ΑΝετ το σόϊ, υπάρχει και ένα ΠΟΛΥ αυστηρό NDΑ που απαγορεύει στους συμμετέχοντες να πουν ακόμα και ότι συμμετέχουν! Οπότε, όχι πληροφορίες για την beta δεν θα έχουμε (όχι σύντομα τουλάχιστον) αλλά ούτε και ποιοι παίζουν ήδη δεν θα μάθουμε (ώστε να απάγουμε την οικογένεια τους ή να χρησιμοποιήσουμε άλλα ευγενή και πολιτισμένα μέσα και να αποσπάσουμε κάποια πληροφορία) :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ξεχνιόμαστε: διαβάστε για ένα από τα returning professions του GW1, τον Ranger, σ' ένα συναρπαστικό άρθρο-αφιέρωμα (!!!) εδώ! Και, όπως πάντα, σχολιάστε στο φόρουμ μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα