spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ωραίο το bump. Το πήρα πριν λίγες μέρες. Για τους νεότερους, το παιχνίδι έχει πολύ υλικό, που και που ενδιαφέρουσα ιστορία και γενικά είναι ωραίο σκότωμα ώρας, χωρίς συνδρομή! Fun events (πχ αυτό με τη συναυλία!), συνεχόμενα world bosses που γίνεται χαμός και θέλουν coordination, pvp/pve και παίζεται και εύκολα solo για όσους δεν έχουμε πολύ χρόνο πια. Αν κάνετε απλά login τακτικά παίρνετε τα προηγούμενα επεισόδια της ιστορίας δωρεάν. Για να δούμε το dx11! Fashion Wars φυσικά, εκεί είναι το λεφτό 2
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε Ωραίο το bump. Το πήρα πριν λίγες μέρες. Για τους νεότερους, το παιχνίδι έχει πολύ υλικό, που και που ενδιαφέρουσα ιστορία και γενικά είναι ωραίο σκότωμα ώρας, χωρίς συνδρομή! Fun events (πχ αυτό με τη συναυλία!), συνεχόμενα world bosses που γίνεται χαμός και θέλουν coordination, pvp/pve και παίζεται και εύκολα solo για όσους δεν έχουμε πολύ χρόνο πια. Αν κάνετε απλά login τακτικά παίρνετε τα προηγούμενα επεισόδια της ιστορίας δωρεάν. Για να δούμε το dx11! Fashion Wars φυσικά, εκεί είναι το λεφτό είχα να παίξω 1 χρόνο, 10 μήνες και 3 βδομάδες! Μάλλον δεν τα πρόλαβα τα seasons που έδινε μέχρι πριν κάποιο καιρό,αλλά δε πειράζει. Αν κολλήσω πάλι ίσως τα αγοράσω, τα έβαζαν συχνά σε προσφορά. Για την ώρα παίζω NW και τα συγκρίνω και είναι παιχνίδι 10 χρονών κοντά και είναι κλάσεις ανώτερο του και κλαίω... το dx11 είναι σε beta ακόμα δε ξέρω τι προβλήματα θα κάνει, αλλά έπαιξα καμία ώρα είχα κάποια σπασίματα, αλλά κομπλέ όλα, έχει αρκετό κόσμο να περιφέρεται! 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε είχα να παίξω 1 χρόνο, 10 μήνες και 3 βδομάδες! Μάλλον δεν τα πρόλαβα τα seasons που έδινε μέχρι πριν κάποιο καιρό,αλλά δε πειράζει. Αν κολλήσω πάλι ίσως τα αγοράσω, τα έβαζαν συχνά σε προσφορά. Για την ώρα παίζω NW και τα συγκρίνω και είναι παιχνίδι 10 χρονών κοντά και είναι κλάσεις ανώτερο του και κλαίω... το dx11 είναι σε beta ακόμα δε ξέρω τι προβλήματα θα κάνει, αλλά έπαιξα καμία ώρα είχα κάποια σπασίματα, αλλά κομπλέ όλα, έχει αρκετό κόσμο να περιφέρεται! Και εγώ εδώ και αρκετούς μήνες απλά κάνω login καθημερινά για τα bonus, τα fee episodes κλπ μόνο. Ξενέρωσα λιγάκι όταν κοπήκαν τα voiceover στα νέα episodes λόγω lockdown, ε, κάπου εκεί ξέχασα και την ιστορία και λίγο το παράτησα. Έχουμε και αδιανόητο backlog. Αλλά επειδή δεν έχει συνδρομή, ε, δε σε νοιάζουν οι παύσεις! Εννοείται κλάσεις ανώτερο από NW, δεν υπάρχει σύγκριση, εδώ είναι ολοκληρωμένο παιχνίδι. Φυσικά έχει και το guild wars τα θέματά του έτσι; Αλλά είναι από τα προσεγμένα MMO κατά τη γνώμη μου, από κόσμο δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα και το community είναι γενικά πολύ φιλικό. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι ξεχαρμανιάζεις και γλιτώνεις τη συνδρομή του warcraft!! Φοβερό!
Thyra Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, αυτή την Παρασκευή θα έχει ένα σημαντικό beta το GW2 που αφορά το World vs World, δηλαδή το Open World Guild vs Guild, και θα μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί ανεξαρτήτου server! Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παίξουμε μαζί ας μου στείλει ΠΜ. 2
Georgram Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μετά την πατάτα που φάγαμε από το NW και ψάχνω απελπισμένα για mmo σκέφτομαι το ξεκίνημα εδώ! Αξίζει η είναι πλέον αργά μιας και κυκλοφορεί ήδη 8-9 χρονια; Το pvp του πως είναι; Βλέπω πολύ ανάμεικτες απόψεις! Επίσης είναι σε προσφορά τα δυο dlc στα 15 ευρώ στην αμαζον! Μπορούμε εμείς από Ελλάδα να το πάρουμε η έχουμε θέμα; Και τέλος κάπου διάβασα ότι και με τα dlc δεν έχεις στην ουσία όλο το game γιατί χρειάζεσαι και τα living story; Και αν ναι ποσό επιπλέον κοστίζουν;
Stathis85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 9:59 ΜΜ, Georgram είπε Μετά την πατάτα που φάγαμε από το NW και ψάχνω απελπισμένα για mmo σκέφτομαι το ξεκίνημα εδώ! Αξίζει η είναι πλέον αργά μιας και κυκλοφορεί ήδη 8-9 χρονια; Το pvp του πως είναι; Βλέπω πολύ ανάμεικτες απόψεις! Επίσης είναι σε προσφορά τα δυο dlc στα 15 ευρώ στην αμαζον! Μπορούμε εμείς από Ελλάδα να το πάρουμε η έχουμε θέμα; Και τέλος κάπου διάβασα ότι και με τα dlc δεν έχεις στην ουσία όλο το game γιατί χρειάζεσαι και τα living story; Και αν ναι ποσό επιπλέον κοστίζουν; Έπαιζα 8 χρόνια GW2. Απλά ειναι παιχνιδάρα στα τοπ 3 mmo κατα τη γνώμη μου και έχω παίξει πολλά. PVP έχει 2 ειδών. Ψιλοopen world wvw και spvp σε αρένες 5v5 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 για οποιον θελει να ξεκινησει, η για να βαλει κανα φιλο η για 2ο account
SpaceGift Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Πρόσφατα, επέστρεψα μετά από κάποια χρόνια στο Guild Wars 2 και αντιμετωπίζω τακτικές αποσυνδέσεις με "Error Code 7:11:3:202:101". Δεν είχα ποτέ θέμα στο παρελθόν αλλά μετά από έρευνα είδα ότι όσο έλειπα, η ArenaNet μετέφερε το παιχνίδι σε cloud servers του Amazon (AWS - Amazon Web Service), που ίσως να έχει κάτι να κάνει με το πρόβλημα. Γενικά η σύνδεση μου στο παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλή με εξαιρετικό Ping/Latency, αλλά με αποσυνδέει τυχαία ανεξαρτήτως. Άλλες φορές μπορώ να μείνω online για 40-45 λεπτά, και άλλες με αποσυνδέει 3 φορές μέσα σε 10 λεπτά. Σε αυτό το σημείο έχω πλέον εξαντλήσει απολύτως κάθε ρύθμιση που μπορώ να κάνω από τη μεριά μου. Φαίνεται πως η υπόθεση είναι καθαρά θέμα routing, γιατί με τη χρήση VPN το πρόβλημα λύνεται - μηδέν σφάλματα και αποσυνδέσεις. Έχοντας κάνει πολλούς ελέγχους, βρήκα πως η Ελλάδα περνάει πάντα από την GR-IX για να συνδεθεί με το AWS (και μάλιστα η GR-IX πρώτα συνδέεται στην Amazon Αμερικής πριν τελικά φτάσει στην Amazon Ευρώπης), ενώ το VPN δεν περνάει από τη GR-IX ούτε συνδέεται στην Αμερική καθόλου. Άρα φταίει η GR-IX; (Να τονίσω όμως πως τα Ping/Latency παραμένουν τα ίδια με και χωρίς VPN (και μάλιστα Gaming VPN που υποτίθεται βελτιώνει Ping/Latency), οπότε τουλάχιστον ξέρουμε ότι η GR-IX δεν παίρνει πιο αργό route.) Πάντως, το συγκεκριμένο σφάλμα επηρεάζει πολλούς παίκτες από όλες τις χώρες εδώ και χρόνια, και ιδικά μετά το End of Dragons, και οι ξένοι φυσικά δεν έχουν παρτίδες με την GR-IX, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω συγκεκριμένα τους παίκτες από την Ελλάδα αν επίσης αντιμετωπίζετε αυτό το θέμα με code 7 στο Guild Wars 2 και αν καταφέρατε να το λύσετε και πως. Πιο συγκεκριμένα, χρήστες με Cosmote και με ή χωρίς Home Speed Booster. Απαντήσεις από χρήστες άλλων παρόχων (Vodafone κλπ.) είναι επίσης ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από SpaceGift
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε να αλλάξεις τους dns στο router ή στις ρυθμίσεις της σύνδεσης σε 1.1.1.1 https://1.1.1.1/dns/
georgessj Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είχα το ίδιο θέμα και έφταιγε οτι το gw2 δεν δέχεται υβριδική σύνδεση (home booster σταθερή γραμμή + gb) εγω για να καταφέρω να παίξω απενεργοποιώ το bonding (τα gb).Για να βρούμε το πρόβλημα και την λύση με το bonding φάγαμε ώρες και ώρες βδομάδες και βδομάδες άρα κερνάς καφέ, αμα δεν ξέρεις πώς να το κάνεις το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα σου πω γιατι δεν θυμάμαι απέξω Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από georgessj
SpaceGift Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2022 στις 11:04 ΠΜ, Silverage είπε Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε να αλλάξεις τους dns στο router ή στις ρυθμίσεις της σύνδεσης σε 1.1.1.1 https://1.1.1.1/dns/ Καλησπέρα Silverage, Όπως είπα, έχω εξαντλήσει απολύτως κάθε ρύθμιση που μπορώ να κάνω από τη μεριά μου. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την αλλαγή DNS (έχω δοκιμάσει τα πάντα, και το Cloudflare που πρότεινες - η ίδια η ArenaNet είπε να δοκιμάσω και το DNS της Google, αλλά δεν άλλαξε κάτι - γενικά το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με DNS). Σε ευχαριστώ πάντως για τη προσπάθεια. Στις 23/5/2022 στις 12:36 ΜΜ, georgessj είπε Καλησπέρα είχα το ίδιο θέμα και έφταιγε οτι το gw2 δεν δέχεται υβριδική σύνδεση (home booster σταθερή γραμμή + gb) εγω για να καταφέρω να παίξω απενεργοποιώ το bonding (τα gb).Για να βρούμε το πρόβλημα και την λύση με το bonding φάγαμε ώρες και ώρες βδομάδες και βδομάδες άρα κερνάς καφέ, αμα δεν ξέρεις πώς να το κάνεις το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα σου πω γιατι δεν θυμάμαι απέξω Καλησπέρα georgessj, Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και εγώ ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο για να βρω τι φταίει, και επίσης ισχυριζόμουν ότι όντως ίσως κάτι τρέχει με το booster και την διαχώριση της γραμμής (σταθερή + κινητή). Δυστυχώς δεν ξέρω πως να απενεργοποιήσω το "bonding" που ανέφερες οπότε θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες τη διαδικασία. Αλλά να τονίσω ένα περίεργο γεγονός, άσχετα αν όντως φταίει το booster: Το VPN χρησιμοποιεί το booster κανονικά, αλλά δεν κάνει αποσύνδεση από το GW2. Ίσως το VPN "κρύβει" ότι χρησιμοποιείται booster και έτσι αποφεύγει την αποσύνδεση; Ποιος ξέρει... Επίσης, το Lost Ark που και αυτό είναι σε Amazon servers και περνάει από GR-IX όπως το GW2, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το booster. Οι ξένοι GW2 παίκτες επίσης δεν έχουν booster, και είναι με διαφορετικούς παρόχους, αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο σφάλμα. Γενικά φαίνεται πως το θέμα με code 7 είναι case-by-case, δηλαδή δεν είναι ίδια η αιτία και η λύση για όλους. Γενικά φαίνεται πως το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα με το Guild Wars 2, όχι με τους servers της Amazon ή με την GR-IX, αλλά φυσικά η υποστήριξη της ArenaNet δεν παίρνει καμία ευθύνη και τα ρίχνει όλα στους παρόχους των παικτών. Αν μπορείς πάντως πες μου για την απενεργοποίηση του bonding. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από SpaceGift
georgessj Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/5/2022 στις 6:36 ΜΜ, SpaceGift είπε Στις 24/5/2022 στις 6:36 ΜΜ, SpaceGift είπε Καλησπέρα Silverage, Όπως είπα, έχω εξαντλήσει απολύτως κάθε ρύθμιση που μπορώ να κάνω από τη μεριά μου. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την αλλαγή DNS (έχω δοκιμάσει τα πάντα, και το Cloudflare που πρότεινες - η ίδια η ArenaNet είπε να δοκιμάσω και το DNS της Google, αλλά δεν άλλαξε κάτι - γενικά το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με DNS). Σε ευχαριστώ πάντως για τη προσπάθεια. Καλησπέρα georgessj, Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και εγώ ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο για να βρω τι φταίει, και επίσης ισχυριζόμουν ότι όντως ίσως κάτι τρέχει με το booster και την διαχώριση της γραμμής (σταθερή + κινητή). Δυστυχώς δεν ξέρω πως να απενεργοποιήσω το "bonding" που ανέφερες οπότε θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες τη διαδικασία. Αλλά να τονίσω ένα περίεργο γεγονός, άσχετα αν όντως φταίει το booster: Το VPN χρησιμοποιεί το booster κανονικά, αλλά δεν κάνει αποσύνδεση από το GW2. Ίσως το VPN "κρύβει" ότι χρησιμοποιείται booster και έτσι αποφεύγει την αποσύνδεση; Ποιος ξέρει... Επίσης, το Lost Ark που και αυτό είναι σε Amazon servers και περνάει από GR-IX όπως το GW2, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το booster. Οι ξένοι GW2 παίκτες επίσης δεν έχουν booster, και είναι με διαφορετικούς παρόχους, αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο σφάλμα. Γενικά φαίνεται πως το θέμα με code 7 είναι case-by-case, δηλαδή δεν είναι ίδια η αιτία και η λύση για όλους. Γενικά φαίνεται πως το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα με το Guild Wars 2, όχι με τους servers της Amazon ή με την GR-IX, αλλά φυσικά η υποστήριξη της ArenaNet δεν παίρνει καμία ευθύνη και τα ρίχνει όλα στους παρόχους των παικτών. Αν μπορείς πάντως πες μου για την απενεργοποίηση του bonding. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Kαλημέρα ξεχάστηκα όταν πήγα σπίτι και επειδή πάλι θα ξεχαστώ λογικά θα στο πώ λίγο επιγραμματικά και λογικά θα το βρείς δεν είναι δύσκολο. Πηγαίνεις για αρχή στην ιστοσελίδα του μοντεμ σου λογικά είναι κάτι σαν διεύθυνση ip 192. κτλ. θα το βρείς και στο βιβλιαράκι το manual και βάζεις username-pass θα στα πούνε και απο τον οτε αν δεν τα θυμάσαι τα αποθηκευεις για να μπαίνεις γρήγορα και πας ρυθμίσεις, προς τα κάτω 8α δείς καρτέλα που λέγεται bonding, μετά bonding settings και θα δείς ενα τετραγωνάκι που στα αριστερά του λέει enable, απλα τικάρεις το τετραγωνάκι και το βάζεις-βγάζεις όποτε θες. Αν συναντήσεις πρόβλημα μου λες. Καλά να περάσεις στο gw2 αλλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή γιατι έχει αλλάξει και εμπλουτιστεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιά. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από georgessj
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Να τα τα νέα! A decade after launch, Guild Wars 2 finally comes to Steam next week 4
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Αν και το είχα παίξει αρκετά στον παρελθόν με warrior θα το αρχίσω πάλι απο την αρχή στο steam το οποίο και προτιμώ μαζι με φίλο οποτε θα έχει φάση το lvling. Σκέφτομαι για 2ο χαρακτήρα αυτην την φορά να αρχίσω εναν ranger , αν ψηθεί κανενας άλλο να κάνουμε και κάποιο guild ή αν φτιαχτεί πείτε
noFEARgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, SPANK είπε Αν και το είχα παίξει αρκετά στον παρελθόν με warrior θα το αρχίσω πάλι απο την αρχή στο steam το οποίο και προτιμώ μαζι με φίλο οποτε θα έχει φάση το lvling. Σκέφτομαι για 2ο χαρακτήρα αυτην την φορά να αρχίσω εναν ranger , αν ψηθεί κανενας άλλο να κάνουμε και κάποιο guild ή αν φτιαχτεί πείτε Δυστυχως νομιζω αυτοι που εχουν ηδη λογαριασμο δεν γινεται να παιξουν απο steam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα