Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά είναι πολύ απλό. Πατώντας στο αντικείμενο, γράφει Begin Trial και σε πάει στην περιοχή Silverwastes (εξαιρετική για δοκιμές). Εφόσον δε σε καλύπτει , ξαναπατάς στο αντικείμενο κι επιλέγεις undo. Διαφορετικά, το δέχεσαι κι όλα καλά. Είναι πολύ ξεκάθαρο ως προς τη χρήση του κι απορώ που πολλά παιδιά στο ίντερνετ, έγραψαν για δυσκολίες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το έγινε ρε παίδες; μόνο εγώ απέμεινα να παίζω gw2? :P  

Μια χαρά παιχνιδάρα αλλά αυτά τα mastery points...πραγματικά μπέρδεμα.

Έχω κολλήσει εδώ :

gw001.jpg

Δεν κάνει level up απ'το επίπεδο 11 διότι : Need 3 more masteries to master this ability.

Δλδ..; Δε το καταλαβαίνω. Σχετίζεται με το story? 

Ελπίζω μην πάνε χαράμι τα xps που παίρνω και δεν εμφανίζονται.

Για να σου εξηγήσω πως δουλεύουν τα masteries.

Αφου φτάσεις level 80 μπορείς να αρχίσεις να ξεκλειδώνεις τα διάφορα masteries.

To leveling των masteries γίνεται κανονικά όπως και το leveling 1-80 αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις tomes of knowledge κλπ.

Διαλέγεις λοιπόν απο το masteries tab το mastery που θες να ανεβάσεις και xpάρεις κανονικά (σκοτώνεις εχθρούς κάνεις events dungeons κλπ). Μόλις η μπάρα φτάσει στο τέλος μπορείς να ξεκλειδώσεις το mastery. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι mastery points (Στο συγκεκριμένο που έδειξες χρειάζεσαι 3). Tα mastery points τα παίρνεις κάνοντας κάποια συγκεκριμένα achievements. Πάτα Η, πήγαινε στο achievements και αυτά που έχουν ενα κόκκινο ή πράσινο αστέρι σου δίνουν mastery points για Tyria και Heart of Maguuma αντίστοιχα.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να επεξηγήσεις.

Και η κοινότητα πάντως του Gw2 θα έλεγα είναι αρκετά συνεργάσιμη, ανέφερα σε κάποια παιδιά εκεί το ίδιο θέμα και μόνο απ'το χεράκι δε με πιάσανε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Κανείς δεν αγαπά εδώ μέσα το παιχνίδι; :P

1. ) Με τα fractal of mists τι παίζει; Θ'έλω κάποια τιμημένα masteries αλλά οι περιοχές που έχουν τα ευκολάκια δεν είναι ποτέ διαθέσιμες. Πάει ανά διαστήματα ή πρέπει να έχω ολιγομελή ομάδα για να μπω οπουδήποτε;

2.) Yπάρχουν Tyria masteries που μπορείς να λάβεις παραπάνω από μία φορά (με άλλο χαρακτήρα) ;

3.) Τέλος, μιας και μάζεψα κάμποσα boosts και tomes, λέω να ανο΄ίξω ένα νέο χαρακτήρα έτσι για να υπάρχει. Ο Necro έχει παραγκωνιστεί ολοκληρωτικά. Τελικά είναι αδιάφορο class ~για τα δεδομένα μου~ υπό την έννοια ότι το Gameplay του είναι μονότονο και sefl-centered. Απ'τον Guardian είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τον έχω μετατρέψει σε μαχήμι που αφενός δεν ταιριάζει στο class αφετέρου στερούμαι πλέον σε toughness.

2 επιλογές βλέπω Warrior/ Rev. Κάποιοι λένε πως ο Rev ίσως είναι καλύτερη περίπτωση λόγω ευελιξιας/skills. Δε ξέρω. 

Σκεφτόμουν και mesmer αλλά to να έχω έναν Guardian no2 με πιο όμορφα skills δε μου λέει κάτι

• 2 μήνες μετά...

Προβλημα σύνδεσης GW2

Γεια σας ρε παιδια οπως μπορει ας με βοηθήσει.

Έπαιζα gw2 το ειχα παρατήσει ,ειχα βαλει authenticator της google ολα αυτα πριν απο ενα χρονο, αφου ειχα διαγραψει το παιχνιδι , την εφαρμογη και ολα ολα.

Ειπα χθες να ξανα αρχισω παω να συνδεθώ στο προφιλ μου και μου ζηταει τον κωδικο απο authenticator. Βαζω τον κωδικο αλλα τπτ. Τι παιζει

Προβλημα σύνδεσης GW2

Γεια σας ρε παιδια οπως μπορει ας με βοηθήσει.

Έπαιζα gw2 το ειχα παρατήσει ,ειχα βαλει authenticator της google ολα αυτα πριν απο ενα χρονο, αφου ειχα διαγραψει το παιχνιδι , την εφαρμογη και ολα ολα.

Ειπα χθες να ξανα αρχισω παω να συνδεθώ στο προφιλ μου και μου ζηταει τον κωδικο απο authenticator. Βαζω τον κωδικο αλλα τπτ. Τι παιζει

Δοκίμασε να μπεις με τα στοιχεία σου στο Link.png Site: siteτης Anet . Αν τα καταφέρεις δημιούργησε ticket με το πρόβλημά σου. Θα σου τα επαναφέρουν σε 1-2 μέρες το πολύ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερή κάποιος σε ποιον σέρβερ έχει τούς περισσότερους Έλληνες και επίσης πιστεύετε υπάρχει περιθώριο για νέους παίκτες, η οτι και να κάνουν θα μένουν πάντα πίσω σε σχέση με τούς υπόλοιπους λόγο ότι το παιχνίδι είναι αρκετό καιρό;

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερή κάποιος σε ποιον σέρβερ έχει τούς περισσότερους Έλληνες και επίσης πιστεύετε υπάρχει περιθώριο για νέους παίκτες, η οτι και να κάνουν θα μένουν πάντα πίσω σε σχέση με τούς υπόλοιπους λόγο ότι το παιχνίδι είναι αρκετό καιρό;

Ευχαριστώ πολύ.

Γεια και χαρά σου :)

Για το μεν πρώτο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Μέχρι που έφυγα από τον Aurora Glade (πριν μισό χρόνο περίπου) είχε αρκετούς Έλληνες εκεί. Τώρα είμαι στον Gandara, έχει κάμποσους επίσης. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Desolation είχε πάντα τους περισσότερους.

Περιθώριο για νέους παίκτες: ναι, άπειρο. Δεν έχει κάτι στο παιχνίδι, ιδίως στο PvE κομμάτι, που να είναι (τόσο) time-gated ώστε να μη προλάβεις να "φτάσεις τους υπόλοιπους". Η μεγαλύτερη 'καθυστέρηση' είναι στο να φτιάξεις ascended armor αλλά ακόμα κι αυτή δεν είναι εντελώς απαραίτητη. Αν το ενδιαφέρον σου είναι στο PvP ή στο WvW, τότε ακόμα μικρότερη ανησυχία: με το που θα φτάσεις level 80 (κάτι που δεν παίρνει ούτε εβδομάδα, με χαλαρό παίξιμο), είσαι έτοιμος για γιούργια :)

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχει ανακοινωθεί καινούργιο expansion εδώ και καιρό και κανείς δεν το έγραψε εδώ?

Τεσπα καινούργιο xp στις 22 Σεπτεμβρίου με ενα σωρό νεα features (mounts). Aπο κόσμο πρώτη φορά εδώ και καιρό βλέπω τόσους πολλούς online στην friend list μου

https://www.youtube.com/watch?v=iaY9rTnssuw

• Like 1

Για κάποιον που έχει παίξει L2 και WoW, ποιες είναι οι κύριες ομοιότητες και διαφορές με το GW2;

Για L2 δεν ξέρω και πολλά, ξέρω σίγουρα όμως ότι έχει πολυ λιγότερο farming

Για WoW παλι δεν ξέρω τι παίζει τα τελευταία χρόνια γιατι είχα παιξει (μανιωδώς) μόνο το vanilla και λίγο το BC. 

Σίγουρα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα mmo που έχω παίξει το GW2 εχει τα πιο πολλά QoL features και το leveling δεν είναι βαρετό του τύπου "τρέχα σκότωσε 10 αρκούδες" κλπ.. Κάθε map έχει dynamic events που κάνουν το leveling ενδιαφέρον.

Γενικά έχει ενα σωρό πράγματα να κάνεις και είναι δύσκολο να τα απαριθμήσω όλα.

Για εμένα τα δυνατά του στοιχεία ειναι τα γραφικά, το combat system, το design και το γεγονος ότι μπορείς να το παιξεις και σαν casual χωρίς να χάνεις πολλά. Έχει τα πάντα απο pvp, wvw, general pve και raids, cm fractals για πιο προχωρημένους κλπ και όλα έχουν πολύ κόσμο ειδικά τις ώρες αιχμής. Το πιο δυνατό στοιχείο πάντως ίσως είναι το community που ειναι πολυ φιλικό και αν έχεις απορείες ή θες βοήθεια θα σε βοηθήσουν αμέσως. Η βασική έκδοση του GW2 είναι F2P μέ κάποιους περιόρισμούς οπότε δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...