Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα κατά το download αλλά και τη σύνδεση στο παιχνίδι.

Αρχικά κατέβασα τον client και ξεκίνησα το download χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν είχε κατεβάσει 30% (το playable ήταν περίπου στο 35%) άρχισε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να χάνει εντελώς την ταχύτητα του download και μετά από λίγο επανερχόταν. Στη συνέχεια "κολλούσε" κατά το download κάποιων συγκεκριμένων αρχείων και μετά από restart του client συνέχιζε κανονικά.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως όταν πλέον το playable ήταν διαθέσιμο, έκανα login κανονικά αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ το παιχνίδι. Με βγάζει στην δημιουργία νέου χαρακτήρα και μόλις ολοκληρώνω τη διαδικασία μου πετάει διάφορα errors του τύπου "the game client was unable to gain access to the log-in server" ή "the game client lost its connection to the server" με αποτέλεσμα να μην έχω συνδεθεί ποτέ!!!

Έχω δοκιμάσει να ανοίξω ports, να κάνω flushdns, να κάνω repair, να απενεργοποιήσω firewall και δεν γίνεται τίποτα. Έτρεξα το τεστ της GameAdvisor της NcSoft και όλα τα αποτελέσματα ήταν κομπλέ με επιτυχημένη πρόσβαση σε όλους τους servers.

Επίσης Aion και Tera δουλεύουν κανονικά!! Έχει κάποιος κάποια ιδέα??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να επιστρεψει κανεις στο παιχνιδι εχοντας το heroic edition και οχι το hot,επισης θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αγορασεις το hot με in-game currency.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να επιστρεψει κανεις στο παιχνιδι εχοντας το heroic edition και οχι το hot,επισης θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αγορασεις το hot με in-game currency.

Ως προς το πρωτο ερωτημα,θα εχεις καποιους περιορισμους δε θα μπορεις δλδ να φτασεις σε καμια σημεια γτ ενδεχομενως να χρειαζεται να κανεις glide η δε θα μπορεις να συμετασχεις στα raid και γενικοτερα οτι πλεονεκτηματα σου δινουν τα mastery σε καποιες περιοχες και σε περιοχες που θα βγουν στο μελλον θα εχεις μειονεκτημα.

Ως προς το δευτερο ερωτημα σου,δε μπορεις να αγορασεις το HoT με gold παιχνιδιου

Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό στο GW2, αυτή τη φορά με το HoT. Προσπάθησα να μην το κάνω.. αλλά από όσα δοκίμασα, ανάμεσα τους και τα λεγόμενα tops, κανένα δε μου έδωσε την ικανοποίηση που πήρα από αυτό.

Όπως και να έχει, επειδή η αγορά μου είναι πρόσφατη, έχω κολλήσει στο ποιο class θα επιλέξω! Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος :P

Σίγουρα όχι ranger. Δε λέω, εξαιρετικό class αλλά το φαγα με το κουτάλι στην free core έκδοση του παιχνιδιού. Οπότε για επανεκκίνηση θέλω κάτι διαφορετικό. 

Επειδή είμαι παίχτης PVE (ίσως τώρα αρχίσω να δοκιμάζω και τα WvW/PvP) με ενδιαφέρει το damage κι αυτό που πολλοί αποκαλούν mobility, δλδ την ικανότητα μετακίνησης με speed abilities κτλ  Αυτά κατα βάση. Από αυτά που έχω διαβάσει μάλλον ο Warrior μου ταιριάζει.

Εσείς τι λέτε; Έχει κάποιος εμπειρία με διάφορα classes; Εντυπώσεις; 

Παίζει ακόμα κόσμος εδώ μέσα;

Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό στο GW2, αυτή τη φορά με το HoT. Προσπάθησα να μην το κάνω.. αλλά από όσα δοκίμασα, ανάμεσα τους και τα λεγόμενα tops, κανένα δε μου έδωσε την ικανοποίηση που πήρα από αυτό.

Όπως και να έχει, επειδή η αγορά μου είναι πρόσφατη, έχω κολλήσει στο ποιο class θα επιλέξω! Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος :P

Σίγουρα όχι ranger. Δε λέω, εξαιρετικό class αλλά το φαγα με το κουτάλι στην free core έκδοση του παιχνιδιού. Οπότε για επανεκκίνηση θέλω κάτι διαφορετικό. 

Επειδή είμαι παίχτης PVE (ίσως τώρα αρχίσω να δοκιμάζω και τα WvW/PvP) με ενδιαφέρει το damage κι αυτό που πολλοί αποκαλούν mobility, δλδ την ικανότητα μετακίνησης με speed abilities κτλ  Αυτά κατα βάση. Από αυτά που έχω διαβάσει μάλλον ο Warrior μου ταιριάζει.

Εσείς τι λέτε; Έχει κάποιος εμπειρία με διάφορα classes; Εντυπώσεις; 

Παίζει ακόμα κόσμος εδώ μέσα;

Ο ele εχει πολυ καλο damage k mobility.

Δοκιμασε condition damage,πολυ καλο για pve επισης

warrior η necro

• Like 1

Άρχισα με Warrior. Είμαι κοντά στο lvl10 και θα έλεγα έχει απροσδόκητα υψηλό dmg για τα δεδομένα. Φαντάζομαι lvl 80 θα είναι ακόμη καλύτερα, αν και δε ξέρω αν εν τέλει μπορεί περισσότερο από έναν ranger.

Aν δω δε τραβάει, η HoT δίνει ένα 80boost kαι μάλλον θα πάει σε necro ή elemental που μεταξύ μας, φαίνονται πιο ευχαριστοι στο gameplay τους

Άρχισα με Warrior. Είμαι κοντά στο lvl10 και θα έλεγα έχει απροσδόκητα υψηλό dmg για τα δεδομένα. Φαντάζομαι lvl 80 θα είναι ακόμη καλύτερα, αν και δε ξέρω αν εν τέλει μπορεί περισσότερο από έναν ranger.

Aν δω δε τραβάει, η HoT δίνει ένα 80boost kαι μάλλον θα πάει σε necro ή elemental που μεταξύ μας, φαίνονται πιο ευχαριστοι στο gameplay τους

Ο ele πεφτει σαν νερο γιατι στο τελικο gear δεν εχει και πολυ life,εχω ele και το παρατησα,παιζω με warr παντου,εχω gear για WvW και ξεχωριστα για PvE.

Ο warr στο pvp εχει πολυ καλο mobillity,απλα να βρεις μερικους οδηγους για να ξερεις και τι gear θα παρεις για αργοτερα.

Σου προτεινω απο professions να ανεβασεις mining/armorsmith/weaponsmith για να φτιαξεις τα ascended κομματια,και θα χρειαστεί αρκετό grinding για να μαζέψεις υλικά.

• Like 1

Nαι warrior έχει υψηλό dmg στην αρχή. Και σε late game ειναι χρησιμός σε raids/fotm και λόγω καλού condition dmg και λόγω phalanx strength κυρίως. Πάντως dps έχει λιγότερο απο πολλά classes http://qtfy.eu/benchmarks/ αλλά προσφέρει buffs στο group και για αυτό ειναι απαραίτητος, Πριν χρησιμοποιήσεις το boost δοκίμασε όσα περισσότερα classes μπορεις, έτσι κ αλλιως σου δίνει αρκετά character slots το game.

Mining δεν ανεβάζεις απλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο mining pick (το orichalcum κάνει για τα πάντα) και να είσαι στο κατάλληλο level. Απο professions διάλεξε πρώτα τι class θα ανεβάσεις στο 80 και απο εκει και μετά διαλέγεις για να φτιάξεις το κατάλληλο gear.

• Like 1

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

Stathis, το πρόβλημα με τα benchmarks είναι ότι βάζουν μέσα και τα διάφορα buffs. Δλδ μας δίνουν την εικόνα μέσα από ιδανικές συνθήκες. Σε PvE, το μόνο που μπορώ να φανταστώ να προσεγγίζει αυτή την εικόνα, μερικώς όμως, είναι world boss μάχη.

Όσο παίζω Warrior πάντως (lvl17), τόσο μου λείπει ο ranger. Είναι σχετικά απλό class και κάπως βαρετό οφείλω να πω παρά τα πλεονεκτήματα που έχει. Και μάλλον θα το παρατήσω, δε ξέρω. Όσο σκέφτομαι θα ξαναρχίσω με πιάνει βαρεμάρα πάντως.

Μου είπαν άλλα παιδιά για thief που έχει εξαιρετικό dps, mobility μπλα μπλα αλλά παράλληλα καιι χαμηλό hp και γενικώς αν μελλοντικά πάω πέρα απ΄το pve, ίσως αντιμετωπίσω θέματα.

Γενικά, απ'τα διαθέσιμα classes δε με ενδιαφέρουν : Mesmer διότι φαίνεται class που δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο απ'τα αλλα, ele λόγω hp, ranger (εξήγησα παραπάνω), warrior ~με ερωτηματικό εδώ~ & revenant διότι παρά το cool παρουσιαστικό, οι συνθήκες λειτουργίας των skills του θέλει "φασαρία". Oι engineers δε με τραβανε λόγω range gameplay

Οπότε τι μας μένει; Necro, Guardian & Thief

Έκανα και μία βλακεία. Είχα ένα miniature απ'την κατοχύρωση κινητού αλλά επειδή δε το έκανα add, το χασα :P  Φαντάζομαι λύνεται με email ticket ( ; ).

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

Stathis, το πρόβλημα με τα benchmarks είναι ότι βάζουν μέσα και τα διάφορα buffs. Δλδ μας δίνουν την εικόνα μέσα από ιδανικές συνθήκες. Σε PvE, το μόνο που μπορώ να φανταστώ να προσεγγίζει αυτή την εικόνα, μερικώς όμως, είναι world boss μάχη.

Όσο παίζω Warrior πάντως (lvl17), τόσο μου λείπει ο ranger. Είναι σχετικά απλό class και κάπως βαρετό οφείλω να πω παρά τα πλεονεκτήματα που έχει. Και μάλλον θα το παρατήσω, δε ξέρω. Όσο σκέφτομαι θα ξαναρχίσω με πιάνει βαρεμάρα πάντως.

Μου είπαν άλλα παιδιά για thief που έχει εξαιρετικό dps, mobility μπλα μπλα αλλά παράλληλα καιι χαμηλό hp και γενικώς αν μελλοντικά πάω πέρα απ΄το pve, ίσως αντιμετωπίσω θέματα.

Γενικά, απ'τα διαθέσιμα classes δε με ενδιαφέρουν : Mesmer διότι φαίνεται class που δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο απ'τα αλλα, ele λόγω hp, ranger (εξήγησα παραπάνω), warrior ~με ερωτηματικό εδώ~ & revenant διότι παρά το cool παρουσιαστικό, οι συνθήκες λειτουργίας των skills του θέλει "φασαρία". Oι engineers δε με τραβανε λόγω range gameplay

Οπότε τι μας μένει; Necro, Guardian & Thief

Έκανα και μία βλακεία. Είχα ένα miniature απ'την κατοχύρωση κινητού αλλά επειδή δε το έκανα add, το χασα :P  Φαντάζομαι λύνεται με email ticket ( ; ).

Κοίτα τα benchmarks είναι με όλα τα buffs, food και με άτομα που έχουν μάθει τα rotations απ'εξω.

Αν σκοπεύεις να κάνεις κυρίως world bosses δεν έχει τόσο σημασία τι θα διαλέξεις αρκεί να σου αρέσει εσένα. Αν σκοπεύεις να κάνεις raids/fotm κάποια classes έχουν προτεραιότητα. Μη σε απασχολούν τόσο τα hp. Κάθε class έχει τον τρόπο να παραμένει ζωντανό αν μάθεις πότε να κάνεις dodge και να χρησιμοποιείς τα skills σου σωστα. Πρόβλημα με χαμηλό hp θα αντιμετωπίσεις μόνο στο pve που θα είσαι με berserker gear (και εκεί λύνεται με dodges/heals κλπ) και όχι σε pvp/wvw γιατί εκεί τα builds για τα περισσότερα classes είναι πιο tanky.

Nαι στειλε στο support. Δες ομως μηπως το έχεις βάλει στο miniature wardrobe

Εγώ έχω 20 80's αλλά το μόνο που μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν ξέρω το στυλ παιχνιδιού σου είναι να δοκιμασεις οσα classes μπορείς στο pvp πχ. όπου θα είσαι στο ίδιο lvl με όλους και το pvp gear σου το παρέχει το  game

• Like 1

Κάτι τέτοιες στιγμές με χτυπάει η noob-ια κατακούτελα.

Για να το ξέρουν και τα παιδιά που πρόκειται να ασχοληθούν με το HoT και δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με το παιχνίδι... το level80 boost που παίρνεις εξαρχής, σου δίνει τη δυνατότητα να τεστάρεις όποιο χαρακτήρα θες - μαξαρισμένο, με φουλ καλο οπλισμό για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Κατέληξα λοιπόν να boost-άρω έναν necromancer που πραγματικά έχει ενδιαφέρον σαν gameplay και σαν ατομικό quest έναν guardian που με τη σειρά του πρόκειται για μία all around περίπτωση.

Πάντως, θεωρώ πως για κάποιον που ξεκινά τώρα το παιχνίδι και θέλει pve, ο Ranger είναι πιο ελκυστική περίπτωση από όλες. Αλλά και πάλι είναι θέμα αισθητικής, προτίμησης κτλ κτλ

Σημείωση, τελικά πήρα πίσω τον mini dragon. Με βοήθησαν σχεδόν αμέσως απ'το τεχνικό τιμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...