Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχετε κουρασει ολοι εσεις που σε thread του gw2 ασχολειστε κ γραφεται για το wow.Ελεος πια!!

Το προβλημα αυτο ειναι,ή που δεν σχολιαζει σχεδον κανεις απο αυτους που παιζουν το παιχνιδι και το θεμα εχει ερημωσει/νεκρώσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα αυτο ειναι,ή που δεν σχολιαζει σχεδον κανεις απο αυτους που παιζουν το παιχνιδι και το θεμα εχει ερημωσει/νεκρώσει?

Και εσένα τι σε πειράζει; Δεν σε ταίζουμε αρκετά για να τρολλάρεις; Και τελος πάντων τι σημαίνει το γεγονός ότι δε σχολιάζουμε στο παρόν thread? Μπορεί να συμμετέχουμε σε 15 άλλα.

• Like 1

Εγώ που το ξανάπιασα μετά απο κάνα 6μηνο βλέπω ότι είναι σε πολύ καλό state το game. Το update που κάνανε με το salvage all και διάφορα άλλα QoL features που έχουν προσθέσει είναι εξαιρετικά. Ενδιαφέρον νέο map με νέα mechanics, και το game είναι full populated οπότε κάνεις ό,τι είδους PVE και PVP content θες απροβλημάτιστα.

Το πιο θετικό βέβαια είναι ότι όταν επιστρέφεις μετά από καιρό, βλέπεις τα Bis items που με κόπο φάρμαρες ή craftaρες τα 3 χρόνια που παίζεις είναι ακόμα Bis! Αυτό σου δίνει ένα sense of accomplishment κάθε φορά που κάνεις login. Όσοι έχουν παίξει το gw2 για μεγάλο χρονικό διάστημα με καταλαβαίνουν :)

Και εσένα τι σε πειράζει; Δεν σε ταίζουμε αρκετά για να τρολλάρεις; Και τελος πάντων τι σημαίνει το γεγονός ότι δε σχολιάζουμε στο παρόν thread? Μπορεί να συμμετέχουμε σε 15 άλλα.

Το τρολλαρισμα που το ειδες?Γεγονοτα αναφερω και ολως τυχαιως οταν καποιος αναρωτιεται ή ρωταει για την κατασταση ενος mmo ειναι λογικο να αρχισουμε να σκεφτομαστε τι φταιει. Φταιει μηπως ο ανταγωνισμος του ειδους(που μαντεψε ποια mmo ειναι οι μεγαλυτεροι ανταγωνιστες)ή οτι πλεον ο κοσμος μετα απο ενα συντομο διαστημα το βαριεται και δεν παιζει.

Επισης δεν ειπα οτι με πειραζει εμενα προσωπικα.

Απαντηση εδωσα στον συμφορουμιτη για αυτο που ανεφερε(που ειναι και η αληθεια).

Οσο για το τελευταιο που λες τι σημαινει οτι δεν σχολιαζει ο κοσμος στο παρον θεμα? Οτι εχει χαθει γενικα το ενδιαφερον και ο κοσμος το εχει βαρεθει και κοιταζει αλλου μεχρι να βγει καποιο μεγαλο Update ή expansion.

Κατι βεβαια που συμβαινει πανω κατω σχεδον σε ολα τα mmo παιχνιδια σε ενα βαθμο.

Οταν σε θεμα 240σελιδων μολις οι τελευταιες 4σελιδες ειναι για το πρωτο expansion ε μαλλον δεν τρολλαρω εγω με αυτα που γραφω.....

Εννοειται οτι μιλαω παντα για δεδομενα Insomnia btw.

Φιλε Fulgore πλεον για το gw2 στο insomnia γραφουν 5-6 συγκεκριμενα ατομα.Δε μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρο παιχνιδι απο 5-6 ατομα.

Που τα ειδες τα 5-6ατομα που γραφουν για το παιχνιδι συνεχεια οπως λες?

Ρε Fulgore δεν στέλνεις κανά mail στην Blizz; Κρίμα να κάνεις αυτό που κάνεις και να μην παίρνεις και κανά φράγκο. :P

Να στειλω για ποιο λογο?Επειδη αναφερω πως εχουν τα πραγματα και οτι οτι πραγματικο ενδιαφερον υπηρχε για το expansion(και γενικα για το παιχνιδι)κρατησε λιγο διαστημα?

Ειναι δηλαδη τυχαιο που και στα προσφατα mmo(Elder Scrolls,Wildstar,Rift,Tera)απο τοτε που εγιναν ψευτο free to play εχουν ερημωσει τα αντιστοιχα θεματα τους? Ουτως ή αλλως δεν εγραψα πουθενα οτι το παιχνιδι ειναι μαπα,για τα σκουπιδια κλπ.

Τις εντυπωσεις μου λεω απο το αν υπαρχει ενδιαφερον ή οχι για το εν λογω παιχνιδι με βαση αυτα που βλεπω στο forum που ειμαι.

Ουτε ειπα πουθενα παρατηστε το GW2 παιξτε το ταδε παιχνιδι.

Πηγενε στις προηγουμενες σελιδες κ δες

Το οτι δε βρισκει ενδιαφερον στο insomnia να γραψει καποιος για το παιχνιδι δε σημενει οτι δε παιζει κ κανεις, σωστα?

Το οτι δε βρισκει ενδιαφερον στο insomnia να γραψει καποιος για το παιχνιδι δε σημενει οτι δε παιζει κ κανεις, σωστα?

Προφανως και ισχυει αυτο αλλα εγω μιλησα καθαρα απο πλευρας ενδιαφεροντος οχι οτι μπηκα μεσα και ηταν νεκρα,αυτα αλλοι τα εγραψαν οχι εγω.

Βεβαια ειναι γεγονος οτι οταν εισαι σε θεμα 240σελιδων απο τις οποιες οι 4τελευταιες ειναι για xpansion που βγηκε πριν 1 χρονο κοσμος θα υπαρχει να παιζει(δεν εχει συνδρομη αλλωστε)αλλα οσο να ναι το ενδιαφερον ειναι που εχει χαθει αυτο εννοω.

Σαφως υπαρχει πολυ κοσμος κ παιζει και στους ευρωπαικους σερβερς καποιοι ειναι φουλ και οι υπολοιποι σχεδον γεματοι,υπαρχουν κ καποιοι στη μεση απο κοσμο.

Το οτι εχουν σταματησει να γραφουν εδω μεσα μπορει να σημενει οτι βαρεθηκαν το φορουμ,οτι δεν εχουν χρονο,οτι δε διαβαζουν πλεον το insomnia.

Προσωπικα εχω σταματησει να γραφω γτ υπαρχει πολυ τρολλαρισμα κ συγκρισεις του gw2 με αλλα παιχνιδια

Εντυπωσεις δε θα μπω εδω να γραψω για κανενα λογο.Οποιος θελει εκει ειναι το παιχνιδι να το αγορασει κ να μπει να δει.

Μετα απο 240 σελιδες εδω στο φορουμ γραφοντας για το gw2 δε 8α χαρακτηριζα το παιχνιδι "αψυχο"

Εγραψες αυτο χωρις καν να εχουν γινει αναφορες/συγκρισεις με αλλα mmo καποιους μηνες πιο πισω.

αρα δεν νομιζω οτι αυτα που γραφεις μετα απο μηνες ισχυουν.

Τελος παντων οτι γραφτηκε γραφτηκε,τα post με τις ημερομηνιες στις προηγουμενες σελιδες υπαρχουν και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

Εγραψες αυτο χωρις καν να εχουν γινει αναφορες/συγκρισεις με αλλα mmo καποιους μηνες πιο πισω.

αρα δεν νομιζω οτι αυτα που γραφεις μετα απο μηνες ισχυουν.

Τελος παντων οτι γραφτηκε γραφτηκε,τα post με τις ημερομηνιες στις προηγουμενες σελιδες υπαρχουν και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

Tα ποστ και οι ημερομηνίες υπάρχουν και αν πας 2-3 σελίδες πίσω θα δείς οτι εσυ ξεκίνησες την σύγκριση με το WoW και την απαξίωση του GW2. Τεσπα, μου φαίνεται ανούσιο να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ο οποίος εκφέρει άποψη χωρίς να έχει προσωπική εμπειρία απο αυτό για το οποίο μιλάει.

Ας συμφωνήσουμε στο ότι και τα 2 είναι διαφορετικά games. Προσωπικά έχω παίξει ενα κάρο mmos μετά το βανίλα wow και μερικά με world ή europe 1st kills και το gw2 είναι το μόνο που έχει αντέξει τόσο πολύ στον χρόνο (4 χρόνια).

θέλεις να το χωνέψεις η δεν θέλεις το ελληνικό ενδιαφέρον χάθηκε . σταμάτησε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...